Jump to content
aliverigti

Αγορά Μεταχειρισμενου Mk5 Golf Gti

Recommended Posts

γεια σας παιδια!!!

εδω κ λιγες μερες πουλησα ενα czt κ ειμαι σε αναζητηση για Mk5 golf gti....εχω κοιταξει αρκετα κ εχω καταληξει σε ενα golf που το εχει μαντρας....το προβλημα μου ειναι οτι δεν μου δίνει τα νουμερα της πινακιδας αλλα μου εδωσε τον αριθμο πλαισιου,μπορω εγω με καποιο τροπο να ελέγξω με το νουμερο πλαισιου?

το αμαξι ειναι αυτο .....  classifieds/cars/view/5035781/

Link to comment
Share on other sites

μου λεει οτι της εχει καταθεσει ο ιδιοκτητης της πινακιδες...τρακαρισμενο δεν ειναι παντως,το εχει δει γνωστος μου φανοποιος...το παραξενο ειναι πως δεν εχει καθολου βιβλιο σερβις...

Link to comment
Share on other sites

Να τσεκαρεις με το πλαισιο αν ειναι Ελληνικο ή εισαγωγής.

Απο τη στιγμη που ειναι απο μαντρά και δεν υπαρχει service book υπαρχει περιπτωση να εχει γυρισμένα χιλιόμετρα, βεβαια αυτο δεν ειναι το μεγαλυτερο προβλημα.

Το θεμα ειναι να ειναι σωστα συντηρημένο. Το οτι ειναι ατρακάριστο πολλες φορες δεν λεει τιποτα, μπορει ενα ατρακαριστο να ειναι χρεπι.

Απο την αλλη να φτιαξεις ενα ψευτικο service book δεν ειναι θεμα..

Eιναι σημαντικό να μαθεις αν εχουν γινει οι προγραμματισμενες εργασίες σε μοτερ και dsg, προσπαθησε να βρεις αριθμο κυκλοφορίας ωστε να ψαξεις σε αντιπροσωπειες το ιστορικό του.

Κανε ενα τηλ στην ΚΑΡΕΝΤΑ να δεις αν με το πλαισιο μπορεις να παρεις καποια πληροφορία

Edited by panos_bklks
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

εδω στο αλιβερι εχουμε υπουργειο συγκοινωνιών,την δευτερα δινω  αριθμο πλαισιου κ μου λενε πινακιδες...παντως ο μαντρας μου λεει οτι το αμαξι ηταν με leasing κ των υποχρέωνε τον ιδιοκτητη να κανει τα σερβις στην αντιπροσωπεία...

Link to comment
Share on other sites

Το leasing δεν ειναι και οτι καλυτερο καθως ο καθενας που το παιρνει του πινει το αιμα...απο την αλλη οντως ειναι υποχρεωμενοι να κανουν τα προγραμματισμενα σερβις στην αντιπροσωπεια...καλυτερα να κοιταξεις απο ιδιωτη

Link to comment
Share on other sites

Τέτοια αυτοκίνητα (Golf gti) δεν τα δίνουν σε υπαλλήλους εταιρειών (πχ. πωλητές ή κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος). Λογικά κάποιος είχε εταιρεία και το πήρε με leasing. Το ότι δεν σου δίνει τον αριθμό της πινακίδας δεν λέει και πολλά αφού έχεις τον αριθμό πλαισίου και μπορείς να ρωτήσεις σε αντιπροσωπεία για το ιστορικό του, εκτός και εαν η εταιρεία που του το έδωσε είχε δικό της συνεργείο και η συντήρηση γινόταν εκεί.Επειδή έχω αλλάξει πολλά leasing έχω πάρει απο εταιρεία που έκανε τα service σε δικό της συνεργείο, και φυσικά δεν σφράγιζε το βιβλίο, ενώ απο άλλες που είχα τα αυτοκίνητα τα συντηρούσα σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία και μου ενημερώνανε το σχετικό βιβλίο.

Η αγορά απο leasing έχει κάποια υπέρ π.χ. τακτική συντήρηση με βάση ότι λέει ο κατασκευαστής, ειδικά σήμερα που ο ιδιώτης δεν έχει τα χρήματα ακόμη για τα απαραίτητα, αλλά απο την άλλη μπορεί να πέσεις σε αυτοκίνητο που το είχε κάποιος και για διαφόρους λόγους (δεν πάνε καλά οι δουλειές, πίεση απο την εταιρεία) ξεσπούσε στο αυτοκίνητο.

Πάντως απο την δική μου εμπειρία εκτός απο δυο περιπτώσεις συναδέλφων οι οποίοι πραγματικά δεν πρόσεχαν τα αυτοκίνητα (ο ένας μάλιστα δεν πρόσεχε ούτε το προσωπικό του αυτοκίνητο) με τους υπόλοιπους δεν υπήρχε πρόβλημα άσε που πολλά απο αυτά τα είχανε και κοπέλες.

Ξαναλέω πάντως ότι Golf Gti δεν αποτελεί τυπικό δείγμα αυτοκινήτου που θα το δώσει εταιρεία σε στέλεχος, οπότε ψάξτο λίγο καλύτερα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου μην ψαχνεσαι αδικα..

Κανε μια ερωτηση στον ασφαλιστη σου και θα σου βρει τα παντα..

Για τα σερβις κανε μια ερωτηση στην vw και αν δεν βρουν τιποτα στο ιστορικο του αυτοκινητου χρησιμοποιησε το υπερ σου για να κατεβασεις την τιμη..

Το αν εχει κατεβασμενα χιλιομετρα μπορει οποιοσδηποτε μαστορας με ενα vag com..

Εγω θα το πηγαινα στον μηχανικο μου και θα κοιταγαμε συμπιεση,κατασταση τουρμπινας,καταστση εξατμισης και μετα ολα τα περιφεριακα φρενα αναρτηση κτλπ και αναλογως θα προχωρουσα..

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

λοιπον....

 

1)εχεις ενα αμαξι που δεν σου δινει για καποιο λογο ο μαντρας την πινακιδα....

2) εχεις ενα αμαξι που δεν εχει βιβλιο service..

3) εχεις ενα αμαξι που ηταν απο leasing....

4)εχεις αρκετους ενδιασμους...

 

γιατι να ασχοληθεις περισοτερο???απο μονο του δεν ειναι περιεργο?

μπορει να ειναι τζιτζι αλλα γιατι μπαινεις στην διαδικασια και δεν ψαχνεις για κατι αλλο???

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ με αυτά που γράφει ο Andylag για το leasing και με τον Activious. Για μένα θα έπρεπε να είχες σταματήσει να σκέφτεσαι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο από την πρώτη στιγμή που έμαθες πως δεν έχει βιβλίο σέρβις. Τα χιλιόμετρα κατεβαίνουν και δεν στο βρίσκει ούτε ο υπολογιστής εάν κάνει επαγγελματική δουλειά. Βρες κάποιο πιο καθαρό γιατί μ'αυτό είναι σαν να πέρνεις γουρούνι στο σακί. 130+ αυτοκίνητα έχει στο site που ψάχνεις..

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.