blackbaron Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Καλημέρα!!θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα πρόβλημα που έχω με το αυτοκίνητο μου.Το αυτοκίνητο είναι vw beetle 1.2 tsi 2012 μοντέλο με 31000χλμ.Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε να κροταλίζει ο κινητήρας στις κρύες εκκινήσεις. Προχθές λοιπόν το πήρα το πρωί να πάω στην δουλειά και το μεσημέρι που πήγα να το πάρω πήγα να του βάλω μπρος και δεν πήρε πότε...κάλεσα την οδική βοήθεια και ήρθε και το πήρε.Το πήγαμε στο συνεργείο και το πόρισμα είναι ότι κόπηκε η καδένα εκκεντροφορου και τα κάρφωσε όλα μέσα.Σε επικοινωνια που είχα με την Καρεντα μου είπαν ότι δεν το καλύπτουν και ότι το μόνο που μπορούν να μου κάνουν είναι μια ειδική έκπτωση για επισκευή. Γνωρίζει μήπως κάποιος τι πρέπει να κάνω?και αν δικαιολογείται αυτό το πρόβλημα με 3000χλμ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_winner Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Μιλα με τα κεντρικά ! Εσυ στο μιζαρισμα ακούσες τιποτα περίεργο ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Δυστυχώς από όσα έχω διαβάσει κ από πραγματικές εμπειρίες γνωστών μου όλοι οι tsi κινητήρες έχουν πρόβλημα με καδένα και βαλβιδες... Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyNet Posted August 1, 2015 Report Share Posted August 1, 2015 Το αυτοκίνητο ειναι εντός εγγύησης ή όχι; Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted August 5, 2015 Report Share Posted August 5, 2015 Κριμα πραγματικα με 3000χλμ Sent from my iPhone5 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...