stakons7 Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Καλησπερα! Εχω ενα up και εχω κανει 1000 χιλιομετρα. Ακουω και νιωθω στο τιμονι μου σε ανωμαλιες του δρομου συγκεκριμενες... Και οχι σε λακκουβες, χτυπηματα. Δηλαδη σε τυπου σαν σαμαρακια που κανει ο δρομος να βρισκει κατι σιδερο με σιδερο και να χτυπαει. Μονο σε τετοιες ανωμαλιες. Θα το παω φυσικα γιατι ειναι καινουριο το αυτοκινητο, απλα ρωταω μηπως ξερει κανεις τιποτα..;; Σαν να θελει κατι σφηξιμο αυτη την εντυπωση εχω!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aetos Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Καλως ηρθες φίλε μου και καλορίζικο το νέο σου εργαλείο. Οσο για τον θόρυβο πιστεύω μόνο η αντιπροσωπεία θα στον εντοπίσει πιό ευκολα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakons7 Posted June 6, 2016 Author Report Share Posted June 6, 2016 Ευχαριστω!! Και εγω αυτο νομιζω..θα δουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vastil Posted June 13, 2016 Report Share Posted June 13, 2016 Το abs νομίζω είναι ο μηχανισμός του. Δε νομίζω πως έχεις πρόβλημα. Τις δισκόπλακες σου να προσέχεις γιατί είναι ελλατωματικές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stakons7 Posted June 13, 2016 Author Report Share Posted June 13, 2016 Δεν το ακουω να σας πω την αληθεια τωρα... Λες και στρωνει... Τι να πω;; Θα δουμε.. Μεχρι στιγμης οι δισκοι κομπλε αν γινει κατι θα μπουν καινουριοι..!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...