kospasTSI12345 Posted December 26, 2017 Report Posted December 26, 2017 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω ένα polo gti 6r και θέλω να φορτίσω την μπαταρία ενός άλλου αυτοκινήτου. Επειδή ως γνωστό σε αυτό το μοντέλο η μπαταρία είναι πίσω μπροστά έχει ένα πανελακι. Ο θετικός πολος φαίνεται έχει ένα κούμπωμα που το ανοίγεις. Τον αρνητικό πόλο που θα τον βρω; Ευχαριστώ και συγνώμη για την χαζή απορία. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
nikdev Posted December 31, 2017 Report Posted December 31, 2017 Ειναι η γειωση. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
GEORGE-2 Posted January 1, 2018 Report Posted January 1, 2018 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχω ένα polo gti 6r και θέλω να φορτίσω την μπαταρία ενός άλλου αυτοκινήτου. Επειδή ως γνωστό σε αυτό το μοντέλο η μπαταρία είναι πίσω μπροστά έχει ένα πανελακι. Ο θετικός πολος φαίνεται έχει ένα κούμπωμα που το ανοίγεις. Τον αρνητικό πόλο που θα τον βρω; Ευχαριστώ και συγνώμη για την χαζή απορία. Sent from my iPhone using TapatalkΌλο το αμάξωμα είναι αρνητικός Πόλος Πιάσε τον ακροδέκτη σου σε ένα σε μία βίδα καθαρή από μπογιές και σκουριές και είσαι ενταξειΣτάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote