Kostas Maurogiorgis Posted September 5, 2018 Report Posted September 5, 2018 Καλησπέρα είμαι νέος στην ομάδα. Σκέφτομαι να βάλω φίλτρο και πρόγραμμα της REVO Αλλά εχω μπερδευτεί λίγο με τις εισαγωγές αέρα ποια πιστεύετε οτι ειναι η καλύτερη επιλογή? Quote
Othon Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 On 6/9/2018 at 1:13 ΠΜ, Kostas Maurogiorgis said: Καλησπέρα είμαι νέος στην ομάδα. Σκέφτομαι να βάλω φίλτρο και πρόγραμμα της REVO Αλλά εχω μπερδευτεί λίγο με τις εισαγωγές αέρα ποια πιστεύετε οτι ειναι η καλύτερη επιλογή? γιατί δεν μιλάς με revo να σου πουν τι μπορεί να μπει?Νομίζω όμως ότι ένα ποιο ελεύθερο απλό φίλτρο θα ήταν η ποίο safe λύση Quote
Passatoukos Posted September 20, 2018 Report Posted September 20, 2018 Κατ’εμε η καλυτερη και οικονομική λυση ειναι να φτιαξεις μια μονος σου. Παιρνεις ενα ωραιο φιλτρακι απο το Ebay με 30-35 Ramair και πας σε ενα εξατμισα να σου φτιαξει τον σωληνα για να την τοποθετησεις. Προγραμμα οτι και να βαλεις ολα ιδια ειναι μετα απο τοσα χρονια και ιδιαιετερα σε ενα απλο πρωτο σταδιο. Μιλα με 2-3-4 προγραμματιστες και οποιος σου γεμισει το ματι και σου πει τα λιγοτερα λεφτα πηγαινε. Υ.Γ Τι μοτερ εχεις;! Quote
Kostas Maurogiorgis Posted September 28, 2018 Author Report Posted September 28, 2018 Καλησπέρα. Φοράω τον 2,0 με τα 200hp. Βρηκα και ενα Πρόγραμμα τα λεγόμενα plug&play απο γνωστή γερμανική εταιρεία την RACE CHIP. Δεν ξέρω για πείτε μου Την γνώμη σας και γι'αυτου του είδους προγράμματα? Quote
SkyNet Posted September 28, 2018 Report Posted September 28, 2018 Race chip δεν είναι προγραμμα είναι παράλληλος. Καλύτερα προτίμησε ένα σωστό custom προγραμμα να πάρεις τα μέγιστα Sent from my iPad using Tapatalk 1 Quote
Passatoukos Posted September 29, 2018 Report Posted September 29, 2018 Μην ασχοληθεις με παραλληλους εγκεφαλους και κουραφεξαλα. Βαλε ενα σωστο προγραμμα σε ενα μουερ δουλεμενο 10+ χρονια. Quote
donald.. Posted October 9, 2018 Report Posted October 9, 2018 (edited) kalispera με ενδιαφερει και εμενα για το freetrack moy εχω και εγω το ιδιο tsi 211Hp και τιμες παρακαλω παρακολουθω ... Edited October 9, 2018 by donald.. Quote
nikdev Posted November 1, 2018 Report Posted November 1, 2018 Τιμές θα πάρεις από τους αντιπροσώπους των εταιριών, καθώς αλλάζουν και διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο. Επίσης τρέχουν και περίοδοι εκπτώσεων με καλές προσφορές. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λόγω χαρακτήρα, νομίζω μ΄ένα προγραμματάκι κι ένα πανελ είναι μια χαρά μέχρι εκεί. On 29/9/2018 at 12:30 ΠΜ, SkyNet said: Race chip δεν είναι προγραμμα είναι παράλληλος. Καλύτερα προτίμησε ένα σωστό custom προγραμμα να πάρεις τα μέγιστα Sent from my iPad using Tapatalk +1 On 9/10/2018 at 10:30 ΜΜ, donald.. said: kalispera με ενδιαφερει και εμενα για το freetrack moy εχω και εγω το ιδιο tsi 211Hp και τιμες παρακαλω παρακολουθω ... Το δικό σου μοτέρ είναι 2ης γενιάς, παίρνει λιγάκι περισσότερο με το προγραμμα Quote
donald.. Posted November 3, 2018 Report Posted November 3, 2018 Φίλε nikdev ευχαριστώ για την απαντήσει πήρα τηλ στο etuning και ρώτησα για το δικό μου και μου είπε 400 εύρο Νορμάλ μου φαίνετε και γύρο στα +50hp με δυναμομετρησει ολα αυτα Έτσι μου είπε. Έχει κάνεις άποψη για etuning ? Quote