Jump to content
AUDI7

Νέες φωτογραφίες και πληροφορίες για το νέο Audi S3

Recommended Posts

Πριν μερικές ημέρες διέρρευσαν δύο φωτογραφίες του νέου Audi S3, οι οποίες μαθαίνουμε τώρα ότι αυτές ήταν τραβηγμένες στις Αζόρες, από όπου είναι και οι παρακάτω -νέες- φωτογραφίες. Η γερμανική εταιρία πήγε στο σύμπλεγμα των νησιών της Πορτογαλίας για την παρουσίαση της έκδοσης προπαραγωγής του μοντέλου, το οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Γενεύης σε τέσσερις εβδομάδες.
Εκεί -εκτός από το S3- θα δούμε και την απλή έκδοση της τέταρτης γενιάς του μοντέλου, ενώ μέχρι το τέλος του 2022 το A3 θα έχει στην γκάμα του 11 τύπους αμαξωμάτων. Μεταξύ αυτών θα είναι η πεντάπορτη hatchback και η τετράπορτη σεντάν, ενώ θα ακολουθήσει η crossover-allroad έκδοση του, και η Liftback Coupe. Το A3 crossover θα τοποθετηθεί ανάμεσα στα Q3 και Q5 και δεν θα προσφέρεται με σύστημα τετρακίνησης. Το νέο A3 δεν θα προσφέρεται ούτε σε τρίπορτη, αλλά ούτε και σε cabrio έκδοση.
Το νέο A3/S3 βασίζεται στην αναβαθμισμένη έκδοση της MQB πλατφόρμας του VW Group, αυτή που χρησιμοποιούν τα νέα VW Golf, Seat Leon και Skoda Octavia, η οποία είναι ελαφρύτερη, πιο άκαμπτη και προσφέρει καλύτερο NVH. Μηχανικά, το S3 φέρει τον 2,0-λιτρο TFSI κινητήρα, απόδοσης 310 ίππων και 380 Nm ροπής. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρξει μια αύξηση της ισχύος από γενιά σε γενιά, αλλά η Audi, όπως και κάθε άλλος κατασκευαστής αγωνίζεται με την πολυπλοκότητα των κανονισμών για τις εκπομπές ρύπων.
Η κίνηση μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, μέσω ενός 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Η Audi δεν ανακοινώνει ακόμα επίσημα το νούμερο της επιτάχυνσης για το 0-100 χλμ/ώρα, αλλά αυτό αναμένεται να είναι κοντά ή κάτω από 4,7 δευτ.
Υπάρχουν τέσσερις τομείς που η γερμανική εταιρία έχει βελτιώσει στο μοντέλο, και αυτοί είναι: το σύστημα της τετρακίνησης, το προοδευτικό σύστημα διεύθυνσης, η τεχνολογία της ανάρτησης και το Audi select mode. Αυτοί οι τέσσερις τομείς δεν επηρεάζουν τη συμπεριφορά μόνο του S3, καθώς θα υπάρχουν σαν επιλογή και στην υπόλοιπη γκάμα του A3.
Πηγή autoblog.gr

2020_Audi_S3_leaked_0002.jpg

2020_Audi_S3_leaked_0011.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Όμορφο φαίνεται, αν και η διχρωμία αυτή το κάνει δύσκολο να ξεχωρίσεις λεπτομέρειες όπως τα μπροστά φανάρια, τον μπροστά προφυλακτήρα κλπ.

Link to comment
Share on other sites

Ωραίο το αουντάκι...συμφωνώ οτι ο χρωματισμός δεν βοηθάει να δεις και πολλά...αν είχαμε και μια ενδεικτική τιμή ισως μπορούσα να πω αν θα μου αρεσε ή οχι βέβαια....

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.