diver86 Posted May 3, 2021 Report Share Posted May 3, 2021 Πήρα για δεύτερο ένα vw up κυριως για τη σύζυγο αλλά και για τις δουλειές στα κοντινά.με το που το πήρα έβαλα καλύμματα γιατί θα μπαίνουν μέσα τα μικρά και θα γίνεται μάχη.εκατσα τα έβαλα μόνος γτ τοποθέτησή μου ζηταγαν ένα 50αρικο.πιστευω πως έκατσαν μια χαρα Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Πολύ ωραίο!μπραβο!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
man25 Posted May 4, 2021 Report Share Posted May 4, 2021 Πολύ ωραία! Από πού τα αγόρασες αν επιτρέπεται; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diver86 Posted May 5, 2021 Author Report Share Posted May 5, 2021 Από ένα μαγαζί Θεσσαλονίκη.που τα ράβει κιόλας...και τιμή πολύ καλή νομιζω...αν μπορώ να πω το όνομα ευχαρίστως...Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted May 5, 2021 Report Share Posted May 5, 2021 Αλλά GTI έγινε το σαλόνι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diver86 Posted May 5, 2021 Author Report Share Posted May 5, 2021 Πάντα...Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apanta Posted April 27, 2023 Report Share Posted April 27, 2023 Καλησπέρα σας! Που βρήκατε αυτά τα φανταστικά καλύμματα τύπου gti για το up?? Θέλω να τα αγοράσω και εγώ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo1973 Posted September 14 Report Share Posted September 14 Δεν μπορώ να βγάλω τα προσκέφαλα στα πίσω καθίσματα. Από την μία πλευρά έχει ένα κουμπάκι (στη μία μεριά του προσκέφαλου) το πατάω και έτσι τα προσκέφαλα ανυψώνονται, όμως κάτι τα 'κρατάει' από το να βγουν τελείως. Όταν είχα vw polo, δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα. Μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι; (μήπως θέλει κάποιο κατσαβιδάκι από την άλλη μεριά του προσκέφαλου, εκεί δηλαδή που δεν υπάρχει το κουμπί;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...