Jump to content
doggy

Συνάντηση μελών Αττικής - Κυριακή 20 Οκτωβρίου (18:30) στο cafe Terra Petra

Recommended Posts

Posted

Αγαπητά μας μέλη από την Αττική,

Ήρθε ο καιρός για μια συναντησούλα να βρεθούμε και να τα πούμε από κοντά μετά από πολύ καιρό! 

Μιας και είμαι και εγώ Ελλάδα αυτές τις μέρες, τι καλύτερο λοιπόν για μια καφεδιά ή ένα ποτάκι με παλιά και νέα μέλη! 

Ημέρα και τοποθεσία; --> Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου στο Cafe Terra Petra στην Πετρούπολη

Ώρα; --> Στις 18:15 μέχρι όσο αντέξουμε! 

Αφού κουβεντιάσουμε και χαζέψουμε τις VAGάρες μας, θα μπούμε κατά τις 18:30, μέσα στο Terra Petra για να πιούμε το κάτι τις μας.

Σας παρακαλώ δηλώστε σε αυτό το θέμα τη συμμετοχή σας με την παρακάτω μορφή:

<nickname> + αριθμός ατόμων που θα έρθουν μαζί σας.

Ώστε να μπορέσουμε να ενημερώσουμε το μαγαζί για την κράτηση του τραπεζιού μας. 

Επίσης, την Κυριακή θα έχω μαζί μου αυτοκόλλητα του VWClub σε λευκό, ασημί και μαύρο (τιμή 1,5 ευρώ) καθώς και επαναγεμιζόμενα αρωματικά αυτοκινήτου από ξύλο με το λογότυπο του VWClub (τιμή 30 ευρώ μαζί με το επιπλέον υγρό για να ξαναγεμίσετε το αρωματικό), και επίσης θα έχω μαζί μου μερικές συλλεκτικές κούπες του VWClub από την εκδρομή του 2018 στα Ιωάννινα (δείτε φώτο παρακάτω - τιμή 5 ευρώ) και αρκετά συλλεκτικά παγούρια νερού από την εκδρομή του 2019 στην Καβάλα (δείτε φώτο παρακάτω - τιμή 5 ευρώ) καθώς και 1-2 PowerBanks από την εκδρομή του 2018 στα Ιωάννινα (δείτε φώτο - τιμή 5 ευρώ).

20240928_110140.jpg20240928_110208.jpg20240928_110338.jpg

Posted (edited)

Άντε μπράβο!

:drinks:

Edited by nikdev
Posted

Καλημέρα σε όλους!

Οεοεοε αυτά είναι!

Υπολόγισέ με

Gmis + 1 = 2 άτομα

Posted

Υπολόγισε τελεια και κοντά πάμε όλοι όσοι είναι Αττική μάγκες και μαγκισες

• Like 1
Posted
On 17/10/2024 at 9:49 ΠΜ, Gmis said:

Καλημέρα σε όλους!

Οεοεοε αυτά είναι!

Υπολόγισέ με

Gmis + 1 = 2 άτομα

Καλημέρες,

Τζάμπα ενθουσιάστηκα, ένας κολλητός έχει γενέθλια και θα μας μαζέψει εκείνη την ώρα.

Οπότε μην με υπολογίσεις Κώστα για αυτή τη φορά. Αν αλλάξει η μέρα ή η ώρα δεδομένα θα έρθω.

Posted

Έγινε η συνάντηση παιδάκια ?

Υλικό έχουμε ?

@doggy

Posted

H συνάντηση έγινε, με πολλές παλιές και νέες φάτσες!

Υλικό πάρα πολύ δεν έχουμε. Θα φτιάξω άλμπουμ και θα το ανεβάσω