ΓΙΑΝΝΗΣ Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 πέστε μας που μάθατε για εμάς ← ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!EIXA ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΑΔΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ GOLF RULES...........!!!!!!!!!!! Quote
Σπύρος Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!EIXA ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΛΙΤΣΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΥΑΔΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ. ΘΑ ΕΡΧΟΜΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗGOLF RULES...........!!!!!!!!!!! ← Θα χαρούμε πάρα πολύ να σε δούμε στο επόμενο meeting μας στο Olympico στις 05/06/05. Πάτα εδώ για να δείς το πρόγραμμα των meeting μας. Quote
tetzas Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 εγω το εμαθα απο εναν φιλο μου που ειναι στο ignis club της suzuki και μου ειπαι ψαξε και εσυ για vw club και ετσι μπηκα στο google και να 'μαι Quote
jounior Posted June 3, 2005 Report Posted June 3, 2005 Εγώ το βρήκα ψάχνοντας στο net για κάποιο club σχετικό με golf ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Και όλος τυχαίος σας έπιασα πριν από 3 βδομάδες περίπου καιθα με ανέχεστε για πόλυ καιρό... Σας λυπάμαι... Quote
sw6jin Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Είχα ψάξει και πιό παλιά αλλά δεν είχε ξεκινήσει κάτι σχετικό και πρίν λίγο καιρό το είδα σε ένα μαύρο Polo εδώ στα Γιάννενα οπότε και δέν έχασα την ευκαιρία.. Quote
Guest rania blackgolf4 Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ (ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ) ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ CLUB ΕΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ GOLF....! Quote
silver4 Posted June 28, 2005 Report Posted June 28, 2005 ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ (ΛΟΓΙΚΑ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΑΚΙ) ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΤΙ CLUB ΕΙΣΤΕ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ GOLF....! ← ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο TRIBAL ΚΑΙΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!!!! ΕΛΕΥΣΙΝΑΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ? Quote
Guest AnnaX Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Ο καλός φίλος Mythos με ενημέρωσε μιας και όλοι μας είμαστε τρελαμένοι... Έχω φυσικά και πολάκι οπότε πώς θα μπορούσα να μην είμαι στο club...όταν βλέπω πλαίσια στις πινακίδες , εγώ δεν έχω και ζηλεύωωωωωωωωωωωωω Quote
Mythos Posted July 25, 2005 Report Posted July 25, 2005 Ο καλός φίλος Mythos με ενημέρωσε μιας και όλοι μας είμαστε τρελαμένοι...Έχω φυσικά και πολάκι οπότε πώς θα μπορούσα να μην είμαι στο club...όταν βλέπω πλαίσια στις πινακίδες , εγώ δεν έχω και ζηλεύωωωωωωωωωωωωω ← Καλως την κι ας αργησε Quote
Guest elias polo gti Posted September 5, 2005 Report Posted September 5, 2005 εγω το έμαθα απο ενα αυτοκολητο πανω σε ενα VW Golf IV Quote
Pacific Posted September 8, 2005 Report Posted September 8, 2005 Απο διάφορους με το αυτοκόλητο. Quote
goldengolf Posted November 2, 2005 Report Posted November 2, 2005 Ηρθε καποιο παλικαρι(μαλλον απο το κλαμπ)στο μαγαζι που εχω στην Λουτσα και μου εδωσε καρτουλα γιατι ειχε δει το θηριακι μου απο εξω παρκαρισμενο!Αχ αυτο το γκολφακι μου καιει καρδιες! Quote
N/A Gti Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 κάποιο καλό παιδί άφησε καρτούλα στον υαλοκαθαριστηρα. (Να ναι καλα)Αλήθεια, ειναι κανεις στη γειτονιά ελληνικό-αργυρούπολη-γλυφάδα? δεν βλεπο σηματακια γ*%^&*ω. Quote
Guest Ninaki Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Τυχαία σερφαροντας στο διαδίκτυο Quote
GraveDigger Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Τυχαία σερφαροντας στο διαδίκτυο Καλωσόρισες! Και τυχαία είσαι και από τη Ρόδο, ε; Quote
giannispolo Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Τυχαία σερφαροντας στο διαδίκτυο καλωσορισες Quote
nikkosnet Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 Kαλως ηρθες Ninaki. Φανη γιατι εχω και εγω το ιδιο προαισθημα Quote
Guest super savvato!!! Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ?πειτε κ σε μαςε ρε παιδια πως τα διαπιστωνετε αυτα γιατι θα μας τρελανετε! Quote
Polakias Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 ?πειτε κ σε μαςε ρε παιδια πως τα διαπιστωνετε αυτα γιατι θα μας τρελανετε! Μάλλον επειδή δήλωσε συμμετοχή για το meeting της Ρόδου!!! Quote
Guest super savvato!!! Posted January 17, 2006 Report Posted January 17, 2006 nai καπου μετα τη ψυλλιαστηκα τη δουλεια! Quote
raven Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 ειχαμε δει μια φορα τον The_great στο σεφ και μας εδωσε μια καρτουλα του club...και απο τοτε και εγω και ο ξαδερφος μου γιναμε μελη... Quote