-
Who's Online 1 Member, 0 Anonymous, 152 Guests (See full list)
-
Member Statistics
-
Forum Statistics
41.2k
Total Topics559.4k
Total Posts
-
Last 3 posts
-
Καλησπέρα, Έχω ένα golf 5 TSI(Gt sport, 140hp) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο καντράν. Πατώντας το κουμπί μηδενισμού του μερικού χιλιομετρητή δεν μηδενίζουν τα χιλιόμετρα αλλά μετακινείται προς τα κάτω η βελόνα καυσίμου όσο το κρατάς πατημένο και αφήνοντάς το μετακινείται πάλι προς τα πάνω. Η ένδειξη καυσίμου δεν είναι ποτέ σωστή γιατί κάποια στιγμή έμεινα από καύσιμα ενώ ο δείκτης έδειχνε σχεδόν μισό τεπόζιτο. Ύστερα από επίσκεψη σε γνωστό κοντερά μου σύστησε να αντικαταστίσω το καντράν. Βρήκα καντράν με ακριβώς τον ίδιο κωδικό (1Κ0.920.864.Α) και ξαναπήγα για αντικατάσταση του καντράν. Δυστηχώς, ο προγραμματισμός δεν πήγε καλά και δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί η αντικατάσταση και ο λόγος ότι το καντράν είναι της VISTEON και θέλει συγκεκριμένη διαδικασία και τεχνογνωσία που εκείνος δεν διαθέτει. Η ερώτησή μου είναι η εξής. Είναι οντώς τόσο δύσκολα και δύστροπα τα VISTEON στον προγραμματισμό τους; Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον τεχνικό με την συγκεκριμένη τεχνογνωσία ας μου στείλει ένα πμ μπας και καταφέρω και το φτιάξω.
-
Το κιβώτιο σε αντίθεση με ότι ισχυρίζεται η Vw περί μη αλλαγής, θέλει αλλαγή στα παρακάτω, ανά 60,000χλμ: α. Αλλαγή Βαλβολίνης αγορά από τη Vw με το vin. Φίλτρο δεν έχει καθαρίζεις μόνο τη σίτα. Περίπου 1,7λτ β. Υδραυλικό υγρό στο mechatronic Περίπου 0,9 γ.Τάπα Ενδεικτικά: α. G055512A2 2x1lt β. G004000M2 1lt γ.Ν91084501 Check με τον vin για να είσαι σίγουρος. Η δουλεία δεν γίνεται σε γενικό συνεργείο αλλά εξειδικευμένο Vag και Dsg κιβώτια. Οι ποσότητες πρέπει να είναι ακριβώς, διαφορετικά θα έχει πρόβλημα το mechatronic. Στο τέλος χρειάζεται βασική ρύθμιση Vcds για να κάνει ξανά calibration/adaptation.
-
Καλησπέρα, αν είναι εύκολο μπορείτε να μου πείτε τι κάνατε τελικά; Έχω το ίδιο θέμα σε μοντέλο του 2009. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
-
Topics feed
-
Recent Status Updates
-
Καλησπέρα σας· 2 replies
πρώτα θέλω να σας Ευχαρηστω για την είσοδο μου στο member club καθώς αγόρασα ένα EOS Tsi 1.400
μια ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον στην Αθήνα για να κάνω σέρβις στην οροφή λάστιχα και ότι χρειαστεί
-
Καλησπέρα παιδιά.. έχω ένα golf tsi 170 με πρόγραμμα καί φίλτρο ανοικτό. Αγόρασα μια σκαστρα ανοικτού τύπου forge πού μου πρότεινε ο μηχανικός και αφού την αγόρασα μετά μου είπε έπρεπε να αφήσεις την μαμά οπότε την έβγαλα και δεν είχα κάνει πάνω από πενήντα χιλιόμετρα. Τί μου προτείνεται? Καί το άνοιγμα της σκαστρασ είναι ένα μικρό σφύριγμα και εντάξει το καταλαβαίνω αυτό γιατί είναι θέμα συμπίεσης.· 2 replies
-
-
Popular Contributors
Nobody has received reputation this week.
-
Members
No members to show