Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

golf v tsi gt sport 122 ps.

αγορα 9/2008

55000 χιλιομετρα μεχρι σημερα

εχουμε και λεμε...

μηχανικη βελτιωση:

εισαγωγη BMC CDA sp13s

remap by overload performance 100ron

full exhaust Σ.Σκριβανος 63.5 dp , 200αρης HJS , 60 catback με 2 καζανια

IMG_0455.jpg

εξωτερικη βελτιωση:

μασκα και σιτες απο GTI

μαυρο ματ σημα μπρος απο ABS πλαστικο

μεμβρανες της 3Μ προτελευταιο σταδιο

ζαντες 17'' BBS (golf v gti) βαμμενς μαυρες ματ

βαμμενες κοκκινες δαγκανες

πισω σποιλερ απο golf 5 gti βαμμενο στο χρωμα του αμαξιου το μισο.

IMG_0759.jpg

IMG_0755.jpg

IMG_0756.jpg

IMG_0758.jpg

IMG_0753.jpg

IMG_0754.jpg

IMG_0757.jpg

εσωτερικη βελτιωση:

ηλεκτρονικο μπαρομετρο defi blue racer πανω στη γνωστη βαση της osir για τον αεραγωγο.

IMG_0409.jpg

Dyno στο maha στα Σπατα.

IMG_0752.jpg

VW_Golf5_1400T_Stage1_1623BHP_2893Nm_web.jpg

συντομα..

πλαγια μασπιε απο gti και μπροστα lip απο edition 30

τελος πισω φαναρια r32

hybrid turbo

coilover

Edited by Dynamite
Guest ΘΑΝΑΣΗΣ TSI
Posted

Να περμένουμε και βελτίωση ανάρτησης-υποθέτω εν απουσία ESP

Τώρα όσο αφορά κινητήρα είμαι περίεργος να ακούσω μέχρι πόσο μπορεί να βελτιωθεί "αξιόπιστα" ο μικρός tsi 122Hp,λόγω μικρής τουρμπίνας...

Καλή τύχη,ήδη ακούγεται ώραιο το νέο σου GOLF

Posted (edited)

Να περμένουμε και βελτίωση ανάρτησης-υποθέτω εν απουσία ESP

Τώρα όσο αφορά κινητήρα είμαι περίεργος να ακούσω μέχρι πόσο μπορεί να βελτιωθεί "αξιόπιστα" ο μικρός tsi 122Hp,λόγω μικρής τουρμπίνας...

Καλή τύχη,ήδη ακούγεται ώραιο το νέο σου GOLF

ναι εισαι καλα φιλε θαναση.

ναι σιγουρα καποια στιγμη ειναι κ αυτο στο plan του project...

ελεγα βασικα τωρα που ελαξα ζαντες να βαλω και HR ελατηρια αλλα τελικα θα το αφησω για να γινει ολο μαζι οπως ειπες.

Edited by poen
Guest ΘΑΝΑΣΗΣ TSI
Posted

Αλήθεια τι βενζίνη είχες κατα την δυναμομέτρηση ? 95 ή super100 ?

εντυπωσιασμένος με τα 26Kgr ροπής !

Απο ανάρτηση προτείνω koni fsd-ελατήρια ΗR (απο όσο έχω ακούσει απο φίλους που έχουν κατά βάση seat leon 1.8tsi και cupra tuned by revo at 230Hp and 380hp αντίστοιχα )

Το παλικάρι μάλιστα me to cupra φοράει ολόσωμη miltek, δεν είδε αλλαγές στην ονομαστική ισχύ δυναμομέτρησης.Ούτε εγώ που φοράω exchaust center with bmc CDA-like you

Γι'αυτό όχι πολλα έξοδα με την εξάτμιση,εκτός και αν έχεις ηχητικά φετίχ.

Posted

Αλήθεια τι βενζίνη είχες κατα την δυναμομέτρηση ? 95 ή super100 ?

εντυπωσιασμένος με τα 26Kgr ροπής !

Απο ανάρτηση προτείνω koni fsd-ελατήρια ΗR (απο όσο έχω ακούσει απο φίλους που έχουν κατά βάση seat leon 1.8tsi και cupra tuned by revo at 230Hp and 380hp αντίστοιχα )

Το παλικάρι μάλιστα me to cupra φοράει ολόσωμη miltek, δεν είδε αλλαγές στην ονομαστική ισχύ δυναμομέτρησης.Ούτε εγώ που φοράω exchaust center with bmc CDA-like you

Γι'αυτό όχι πολλα έξοδα με την εξάτμιση,εκτός και αν έχεις ηχητικά φετίχ.

καλησπερα και χρονια πολλα!

το προγραμμα ειναι ρυθμισμενο για χριση 100ron.. αρα και η δυναμομετριση ειναι με 100αρα :thumbsup:

πιστευω τα νουμερα που θα δω μετα την εξατμιση θα ειναι ακωμη καλυτερα.

στο δρομο παντως σου δινει ωραια αισθηση!

δεν εχω ιδιετερα ηχητικα φετιχ οχι.. και μαλλον για Exhaust center θα παω και εγω.

να σε ρωτησω ειναι ευχαρηστιμενος απο την εξατμιση? ποιοτητα δουλειας? και απο τιμη?

εχω ακουσει γενικα καλα λογια.. και μιας και δεν ειναι για πολλα πολλα το "παιδικο edition 30" που παω να φτιαξω χαχα δεν θελω να ανοιχτω κιαλο οικονομικα!

Guest ΘΑΝΑΣΗΣ TSI
Posted

Η εξάτμιση (ενδιάμεσο-silancie- & τελικό καζανάκι) ήταν ιδιαίτερα προσεγμένη δουλειά, δια χείρος -όχι παντός τύπου-.

θεωρώ στο θέμα εξάτμιση(ηχώ,μην ψάχνεις καμιά ιδιαίτερη βελτίωση απόδοσης) δεν θα έχεις πρόβλημα,όπως έχουμε εμείς οι κάτοχοι 1.4 compressor-turbo που μια λάθος επιλογή διαμέτρου κινδυνευει να χάσει την ααιτούμενη πίεση ο compressor και έτσι να κρεμάσει.

Σου προτείνω downpipe (200€)και ενδιάμεσο καταλύτη να αλλάξεις(150€).Αν θέλεις και τελικό υπολόγισε και άλλα 300€

Posted

καλησπερα και χρονια πολλα!

το προγραμμα ειναι ρυθμισμενο για χριση 100ron.. αρα και η δυναμομετριση ειναι με 100αρα :excl:

πιστευω τα νουμερα που θα δω μετα την εξατμιση θα ειναι ακωμη καλυτερα.

στο δρομο παντως σου δινει ωραια αισθηση!

δεν εχω ιδιετερα ηχητικα φετιχ οχι.. και μαλλον για Exhaust center θα παω και εγω.

να σε ρωτησω ειναι ευχαρηστιμενος απο την εξατμιση? ποιοτητα δουλειας? και απο τιμη?

εχω ακουσει γενικα καλα λογια.. και μιας και δεν ειναι για πολλα πολλα το "παιδικο edition 30" που παω να φτιαξω χαχα δεν θελω να ανοιχτω κιαλο οικονομικα!

μπραβο πανο!!!πολυ ωραιο το εχεις το αμαξι,κ η μηχανικη βελτιωση πολυ καλη!

Posted

μπραβο πανο!!!πολυ ωραιο το εχεις το αμαξι,κ η μηχανικη βελτιωση πολυ καλη!

Πανο να εισαι καλα!!! σε ευχαριστω πολυ..

εχω ολη την κ@υλα που εχει ενας 22 χρονος και ξερεις πως ειναι αυτα.. ειναι και το πρωτο μου οποτε.. οτι μπορω κανω!

το τερατακι το δικο σου παντως ειναι κουκλι.

Πολύ όμορφο poen!Να το χαίρεσαι!

Κatana ευχαριστω πολυ!

απο οτι βλεπω στα ποστ σου εισαι και εσυ σε φαση βελτιωσεων οποτε αναμενουμε και δικο σου τοπικ!

καλη χρονια σε ολους!!! sillyhorse1rb5.gif

Posted

Πανο να εισαι καλα!!! σε ευχαριστω πολυ..

εχω ολη την κ@υλα που εχει ενας 22 χρονος και ξερεις πως ειναι αυτα.. ειναι και το πρωτο μου οποτε.. οτι μπορω κανω!

το τερατακι το δικο σου παντως ειναι κουκλι.=σε καταλαβαινω απολυτα!!!!σε ευχαριστω κ εγω!!!κ καλη πρωτοχρονια να εχεις!!!

Posted

Update με καινουριες φωτο μιας και οι αλλες το αδικουσαν!

φρεσκοπλυμενο!!!!

Απο βδομαδα ερχονται και οι λαμπες λογικα για τα φαναρια μπροστα και τα προβολακια (Philips Crystal Vision)

και συντομα τα πισω φαναρια.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!!

Posted

πανεμορφο πανο!!! Keep going!εχω και εγω μερικες αλλαγες σε λιγο καιρο8) φρενομηχανικες :yahoo:

Posted

Πολύ ωραίο Poen το Golf, δεν είχα δει την παρουσίαση σου, είναι καταμαύρο και "κακό"!!

Posted

Ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα B):drinks:

Posted (edited)

οκ. εγω τελος του μηνα θα ειμαι Λαρισα αλλα θα ξαναερθω Αθηνα για να αρχισω τη μετατροπη. :p

Ξεκίνησαν τα όργανα .... sillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gif Να σε γυρίσω όμως και λίγο στα παλιά ... http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=32903

Για το porject σου εφόσον το αποφασίσεις θα σου πρότεινα να μας κρατάς ενήμερους μέσω του θέματος σου εδώ

Καλή επιτυχία !

Εντελώς φιλικά ,

Speedy

Edited by Speedy
Posted

οοοοοοοοοοοοοοοοο ΤΑ ΒΛΕΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.............ΜΠΡΡΡΡΡΑΑΒΒΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΛΗΚΑΡ ΜΟΥ!!!θα το φτιασει η μητσος στη λαρσα τ' αμαξ!!!!(στειλε μου να σου πω μην πεσεις θυμα..2-3 ειναι μαστορες της προκοπης.!!)

Posted

οοοοοοοοοοοοοοοοο ΤΑ ΒΛΕΠΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.............ΜΠΡΡΡΡΡΑΑΒΒΟΟΟΟΟΟΟ ΠΑΛΗΚΑΡ ΜΟΥ!!!θα το φτιασει η μητσος στη λαρσα τ' αμαξ!!!!(στειλε μου να σου πω μην πεσεις θυμα..2-3 ειναι μαστορες της προκοπης.!!)

Ane γράψτους να τους ξέρουμε. Στο Alfisti π.χ. όλοι ξέρουν ότι σοβαρές μετατροπές κάνουν μόνο στην Autocorse (Μάγος) στην Βάρη και στο Alfisti team στον Γέρακα.

Ποιοι είναι αντίστοιχα κορυφαίοι μηχανικοί για μετατροπές VW?

Posted

thanx παιδια!! τα εχω πει στο τηλ με τον Γκικα και περιμενω να ερθει απο διακοπες.

επισης θα εχω και τη βοηθεια ισως απο ενα μελος του club σχετικα..

γενικα θα το ψαξω πολυ σε ποιον θα την κανω.

σχετικα με δηλωση του μοτερ... δεν ξερω χαχαχαχαχαχα

να εισται καλα. ωταν αρχισει κατι θα το μαθετε πρωτοι!!

Posted

speedy αν θελεις κανε move τα last post στο τοπικ παρουσιασης του golf μου μην χαλαμε το topic.

thanx m8 :p

Posted

παμε για μετατροπη full gti DSG k04 setup.

θα γινει πανικος.

Posted

και cupra να βρεις η ακομα καλυτερα S3...τα ιδια ειναι αλλωστε!!!

Posted

Kαμμένεεεεε!

Ισως είναι η καλύτερη απόφαση, τελικά. Αντε με το καλο ρε!

Posted

με φορους πολυτελειας κλπ σιγουρα ειναι η καλυτερη λυση..κι εγω το δικο μου το παντρευτηκα...δεν με καιει κιολας στα @@ μου για την ακριβεια αφου το γουσταρω τρελα το LEON μου hearts.gif

Posted

παμε για μετατροπη full gti DSG k04 setup.

θα γινει πανικος.

Δηλαδή bye bye Polo GTI???!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Από μία άποψη είναι καλύτερα, την Γκολφάρα την έχεις έτοιμη από look και όχι μόνο!! Αν βρεις και σωστό μοτέρ rocket.gif θα είναι super! sillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gif

Αναμένουμε νέα σου!! new_sugkrotima.gif

Posted

αυτο ελεγα και στον Raven οκ το πολο αλλα εγω σε ενα χρονο θα θελω κιαλα.

οποτε ειναι η καλυτερη λυση αν γινει και σωστη δουλεια και εχουμε αποτελεσμα κοντα στο OEM θα ειναι τελειο.

το αμαξι εξωτερικα θελει ελαχιστα πραγματακια lip , πισω spoiler ed30 και τα δυο και side skirts και ειναι τελειο.

θελω να βρω ενα τρακαρισμενο ed 30 να τα παρω ΟΛΑ.

ισως περιμενω μεχρι να βρεθει!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.