Jump to content

KostasVITSI

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by KostasVITSI

  1. Με ταχύτητες 80-110 συνέχεια για σύνολο 230χλμ και λόγο πικνής κίνησης χωρίς πάτα άσε και προσπεράσεις. Την επόμενη φορά θα πάρω φωτό με το κινητό για τους δυσπιστους.
  2. Σαν το δικό σου το 160αρι έχω, όσο για τα απότελέσματα, δεν το δυναμομέτρησα αλλά σύμφωνα με τις πιέσεις που δουλεύει κάπου 210-215 άλογα με 30 κιλά ροπή.
  3. Καταρχίν χρόνια πολλά σε όλους!! Φίλε μου εγώ σου προτείνω Etuners, το φοράω ήδη πάνω από 3 μήνες στο golfακι μου, και τώρα με τις διακοπές του είπια το αίμα κανονικότατα... Το αμάξι πάει φανταστικά σε σημείο που άρχισε να με τρομάζει. Στο γυρισμό είπα να πάω χαλαρά, είχα ξεδώσει κιόλας και γύρισα με μέση κατανάλωση 6,8λ/100χλμ, απλά super. Κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει και γενικά καμία δυσλειτουργεία-κόμπιασμα κτλ κτλ δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου, καθώς και τα παιδιά είναι σουπερ-εξυπηρετικά γιαυτό και στο το προτείνω ανεπιφύλακτα.
  4. Η όλη διαδικασία κράτησε σε μένα κατι παραπάνω από 2 ώρες. Όσο για το τι θα κάνεις μετά το πρόγραμμα.....Σε βλέπω να αδειάζεις ένα ντεποζιτάκι χαλαρά σε μία μέρα, δεν θα θές να βγείς από μέσα. Έτσι έκανα εγώ σα την πρώτη μέρα που το πήρα.
  5. Μάλλον δεν έπιασες το λογοπαίγνιο.....Φυσικά και η VW δεν θα στο έδινε 200+ άλογα. Όσο για το αν υπάρχουν προβληματικά περιφεριακά δεν έχει να κάνει με την αντοχή του καθεαυτού μοτέρ γνώμη μου πάντα. Όσο για την αντλία υψηλής αυτά είναι για τα 5αρια γιατι από όσο ξέρω στα 6αρια καθώς και στα Scirocco δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα καθώς γενικά είναι βελτιωμένο το μοτερ στα σημεία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Και γιαυτό το σχόλιο μου,"αφου δεν έχουν πάθει τπτ τα 5αρια σιγά μην πάθει κάτι 6αρι stage1"
  6. Φυσικά και το νοιώθεις αμέσως!! Και όπως έγραψε και ο turbomakis μετά το addaptation το νοιώθεις και ακόμα δυνατότερο Κάνα δύμηνο περίπου. Δεν το πήγα Dyno κάποια στιγμή είχα δεί φίλου και με έπιασε η καρδιά μου. Σα μεσαιωνικό βασσανιστήριο αυτ/των είναι. Πάντως στο loggαρισμα δουλεύει 1.5over 1.1-1.15σταθερη και από μου είπε ο Κρίτωνας αυτό είναι κάπου 215 άλογα στο Maha από την εμπειρία του.
  7. Φίλε μου από ότι έχω καταλάβει και από το δικό μου, τα "εύκολα" άλογα είναι με ΦΠΕ, από εκεί και πάνω και ίδρωνεις και αδειάζεις την τσέπη σου για 5-10 αλογάκια την φορά. Πολλά μπράβο όμως από εμένα και στους Etuners αλλά και στους ιδιοκτήτες που πειραματίζονται, με τα όποια ρίσκα και κόστος κάνοντας κάτι μοναδικό, και πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα το μοτεράκι μας. Και αν κρίνω από αυτά που έγραψε παραπάνω ο Στέλιος έχουμε να δούμε ακόμα πολλά..
  8. Φίλε συνονόματε απλά θα αφήσω ασχολίαστα τα λόγια του "μηχανικού" σου, και θα απαντήσω στην ερώτηση σου. Και γώ ήμουν αρκετά επιφυλακτικός με το καμάρι μου αλλά τώρα μετά το πρόγραμμα των Etuners απλά θεωρώ οτι έτσι έπρεπε να το έβγαζε η VW. Απροβλημάτιστη "εργοστασιακή" λειτουργεία με πολύ περισσότερη δύναμη, όσο για αξιπιστία εδώ δεν έχει πάθει τίποτα golf V TSI με 250 άλογα τα stage1 θα πάθουν......
  9. Φίλε μου μετά από οτι έχω δει και έχω μιλήσει με όσους έχουν DSG απλά ένα θα σου πώ. Μετάνοιωσα που δεν το πήρα με DSG. Προτίμησε να πάρεις μια φτωχότερη έκδοση με DSG παρά μια πλουσιότερη χωρίς.
  10. Και γώ μια από τα ίδια, αν πηγαίνω χαλαρά παρότι με πρόγραμμα. Έ εντάξι, αν το πατήσω περνάω τα 10-11 για πλάκα αλλά τουλάχιστον πηγαίνει και ωραία....
  11. KostasVITSI

    New Ibiza Cupra

    Το ibizaκι το Cupra είναι πάρα πολύ γρήγορο και λογικά θα πέρνει την ίδια βελτίωση με τα δικά μας TSI δλδ μέχρι 250 άλογα μαχ, με τόσα βέβαια θα είναι πυραυλάκι, αλλά καμία σχέση με το παλιό, με το 20vt, που ξέρουμε όλοι μέχρι πόσο φτάνει.... Αυτό που με χάλασε εμένα όταν πήγαμε μαζί με ένα φίλο να το δώ, ήταν η κατώτeρη ποιότητα, από τα VW και το πολύ μικρό εσωτερικό σχεδόν, ακούμπαγαν οι όμοι μας.Για κανα πιτσιρικά που θέλει γκάζια και δεν τον πολυ νοιάζουν τα υπόλοιπα μιά χαρά είναι. Πιο συμφέρουσα αγορά όμως μου φαντάσει το FR με ποιο κάλό value for money.
  12. Εγω χρησιμοποιώ Garmin αρκετά χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος, το μικρό το nuvi 205 είναι πάρα πολύ φθηνό και άρκετά καλό.
  13. ¶μα δεν είχες αλλάξει μεχρι τότε (13.000) απλά πήγαινε και άλλαξε τα άμεσα. Κατα τα άλλα ότι σου ήπαν και οι προυγούμενοι, και γώ Castrol EDGE 5w-30 βάζω....
  14. Πάντως όταν πήγα Etuners με ρώτησαν οι ανθρωποι πώς θα ήθελα το αυτοκίνητό μου, απλά εγώ τους είπα οτι θέλω max απόδοση. Απ ότι κατάλαβα σε ένα custom πρόγραμμα μπορείς να διαλέξεις εσύ πώς το θές. Εγώ πάντως έδωσα 450€ στα παιδιά και μεχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όχι μόνο από μεριάς απόδωσης αλλά και αντιμετώπισης. Δεν χάνεις τπτ να κάνεις ένα τηλέφωνο σε όλους και να αποφασίσεις και αν μπορείς καλύτερα πήγαινε από εκεί να μιλήσεις με όλους από κοντά.
  15. Αν είναι μεγαλύτερης διαμέτρου(που λογικά είναι) και λίγο πιο ελεύθερο(που πάλι λογικά θα είναι) συμφωνώ με τα παραπάνω. Αν και η διαφορά θα είναι δυσδιάκριτη.
  16. Με 7 ώρες πάνω στο δυναμόμετρο θα μαρτύραγε και που είναι και τα υπόλοιπα άλογα. Καλά δεν το λυπήθηκες το αμαξάκι σου, έχει τύχη να δώ δυναμομετρήσεις και πόναγε η ψυχή μου σα βασσανιστήριο για αυτοκίνητα είναι, άσε που ο καθένας σου πετάει ενα κολ-χαρτο και εσυ μετά φουσκώνεις σα παγώνι..... ¶σε το καλύτερο δυναμόμετρο για μένα είναι ο εαυτός μου, και ο "δρόμος" πολύ κλισέ το τελευταίο
  17. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου,το πρόγραμμα κόστισε 450€ και έχω life time support, επίσης θέλω να πώ οτι τα παιδιά ήταν πάρα πολύ φιλικά και παρόλο τα τόσα τηλέφωνα που τους έκανα, ήταν και είναι πάντα πρόθυμοι να μου λύσουν τις χαζές μου απορίες και μετά την εγκατάσταση του προγράμματος καθώς και να με συμβουλεύσουν για τα επόμενα βήματα. Πράγμα που τους τιμάει ιδιαίτερα και όχι σαν τον μέσο Έλληνα επαγγ. που μόλις στα πάρει σε ξέχασε την άλλη στιγμή. Εμένα αυτό μου έκανε και την μεγαλύτερη εντύπωση καθώς την έχω πατήσει στο παρλεθόν.
  18. Πραγματικά πολύ όμορφο και "κακό". Φτου Φτου....Η μάσκα μπροστά έτσι έβγαινε το Jetta GT ή την άλλαξες? Αν βλέπω καλά φοράς τις ζάντες που έχω βάλει και γώ στο μάτι.Οι Team Dynamics Pro 1.2 δεν είναι???
  19. Μιας και μου άνοιξε η όρεξη......Έχει βάλει κανείς άλλος την καρμπον σκούπα της simota http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=31030 εκτός από τον Makis71 να μας πεί και αυτός εντυπώσεις. Και άν ξέρει κάποιος κάτι παρόμοιο(έτσι τέτοια μεγάλη σκούπα) σε πιό οικονομική λύση. Έ όσο νάνε τα 300+ πονάνε για εισαγωγή.
  20. Παιδιά το DSG απλά δεν παίζετε, με ένα καινούργιο Ibiza που είχα ανοίξει τυχαία απλά έφευγε και έφευγε και έφευγε, μεγάλη διαφορά. Τώρα έτσι όπως βάλατε μου φαντάζει πιο σωστό, μιας και η 3η του DSG είναι πολύ πιο κοντά στην 2α χειρ. απο ότι 3ς μεταξύ τους π.χ. Γενικά DSG7-Manual δεν μπορεί να γίνει απόλυτη σύγκριση αλλά με μια πάνω το DSG κάτι γίνετε. Απο στάση πάντως δεν νομίζω να υπάρχει κάν σύγκριση ακόμα και με πολύ λιγότερα άλογα. Δεν νομίζω κανείς μας να αλλάζει τόσο γρήγορα ταχύτητες ή και άν μπορεί δεν νομίζω να την βγάλει καθαρή το κιβώτιο μας. Πάντως για να επανέλθω στο θέμα του topic, μάλλον και γώ μπήκα στο club σας(200αρια). Εδώ και λίγες μέρες με πρόγραμμα E-tuners και τέλειες εντυπώσεις. Από ότι μου είπε ο Κρίτωνας το αμάξι δούλευε 1.5over 1.1 κοφτή και από ότι μου είπε την εκτίμιση του για άλογα κάπου στα 210. Το αμάξι το νοιώθω πολύ δυνατό, σαν να είμαι με μία ταχύτητα κάτω. Πατάω 4η νομίζω οτι έχω 3η. Πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί με το αυτ/το και το αποτέλεσμα και φανταστήτε μόνο με πρόγραμμα χωρίς άλλα περιφεριακά. Καλόμαθα και δεν με βλέπω να σταματάω εδώ, περιμένω τις απόψεις σας για τα επόμενα βήματα...... Υ.Γ Πιστεύω οτι είμαι έτοιμος για ρεβάνς με το cupra.
  21. Τελικά μετά από μία αρκετά καλή κρυάδα από "αδελφό" Cupra, και μετά από τόσο διάβασμα στα post που μου βγήκαν τα μάτια πρίν απο λίγες μέρες πέρασα και γώ από τους E-tuners. Τί να πώ για τα παιδιά, άψογοι επαγγελματίες, το ποιό πιθανό να τους ζάλιζα με τις χαζές μου ερωτήσεις αλλά πάντα πρόθυμα απαντούσαν. Δεν ξέρω πως σας φάνηκε εσάς μετά το πρόγραμμα, αλλά εγώ μπήκα σε τελείως διαφορετικό αυτ/το. Γραμμική λειτουργεία σε όλο το φάσμα κανένα είδος κομπιάσματος και τρελή επιτάχυνση μέχρι τον κόφτη. Το αυτ/το ειδικά με 4ς-5ς δείχνει τα δόντια του. Από ότι μου είπε ο Κρίτωνας το αυτ/το δουλεύει 1.5 over 1.1σταθερή και λογικά όπως όλα τα άλλα που έχουν φτιάξει με παρόμοιες ρυθμίσεις είναι κοντά στα 210 άλογα. Super ευχαριστημένος για ένα αυτ/το με όλα μαμά και ένα πρόγραμμα μόνο(Αν και μου καλο άρεσε και δεν με βλέπω να μένω μόνο εκεί).Φανταστείτε οτι μετα βγήκα παγανιά για ρεβάνς με το Cupra αλλά δεν βρήκα τπτ μέχρι σήμερα.....Πιστεύω οτι θα το έχω και εύκολα μάλιστα(μέχρι να βάλουν και αυτά e-tuners και να τα βλέπω πάλι με κυάλια) Και πάλι πολλά συγχαρητήρια στους E-tuners και ιδιαίτερα στον Κρίτωνα για την άψογη δουλειά και επαγγελματισμό τους.
  22. Φαντάζομε με 3 ποντακια θα είναι κούκλα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί με την μαμά παλεύετε ενώ με οποιαδήποτε aftermarket ζάντα το ζητάει το χαμήλωμά του?? Αχ να είχα λίγο πιο ίσιο γκαράζ θα το χαμήλωνα και γώ λιγουλάκι. Εδώ έτσι μαμά που είμαι και κοντεύω να βρώ.
  23. Προφανώς στο 6αρι που έχω εγώ θα είναι οι καινούργιοι πολλαπλασιαστές και σκάστρα σωστά?? Φανταστικό αποτέλεσμα αφου ουσιαστικά είσαι μονο φίλτρο-πρόγραμμα!!
  24. Επειδή είμαι στο ψάξιμο για πρόγραμμα(και εξάτμιση) στο 6αρι μου (160hp),αν επιτρέπεται τί φοράς τώρα πάνω γιατι είναι φανταστικα τα αποτελέσματα σου για μόνο φίλτρο-πρόγραμμα. ¶ντε μπας και συνέλθω απο το χουνέρι που μου εφτιαξε ένα Ibiza Cupra DSG.
  25. Τι να σου πώ 8,2 κιλά τις δείνει η ίδια η εταιρία στο site της.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.