Jump to content

taksidiotis

Members
  • Posts

    204
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by taksidiotis

  1. Γράψιμο με ραντάρ φορητό χωρίς ειδική σήμανση κανονικά δεν υφίσταται. Είναι κανόνας να υπάρχει πριν εθνική σήμανση για ελέγχο ταχύτητας. Στάλθηκε από το RMX3301 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Παρόν. Octavia 5rs Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. και στο προηγουμενο αμαξι και στο τωρινο,ο χειλουδακης επιμελειται την συντηρηση του. πολυ καλος και φυσικα κανει και βελτιωσεις. το μονο μειον ειναι οτι παιρνουν πολλα εργατικα.
  4. taksidiotis

    New Audi A4

    Δες και για apr,ανωτερα
  5. παλικαρα μου δεν σου βρισαμε το προγραμματακι σου. εγω απλα εξεφρασα την γνωμη μου πως και να κλειδωσει με revo που εχω τωρα καρφακι δεν μου καιγεται. ειπα εγω να μην πεις το οτιδηποτε? ξεκινα σημερα και γραφε και τελειωσε το αυριο το μηνυμα σου,επισης καρφι δε μου καιγεται,τις γνωμες μας λεμε μιας κι εχουμε ελευθερια λογου. εγω ειπα απλα οτι με ικανοποιει το προγραμμα που φοραω.και δινει και την οποιαδηποτε εγγυηση που ειναι βασικο,ε,ξερεις μην αρχισουν αργοτερα και τιποτα κουφα,να χουμε την εγγυηση μας οι ανθρωποι
  6. φιλε μου οτι ακουω λεω,στο κατω κατω και να κλειδωνει λιγο με ενδιαφερει,δεν το παντρευομαι κιολας το αμαξι,λιγο τα κραταω ετσι κι αλλιως αλλα και παλι και να το κρατησω πολυ δεν με χαλαει,εμενα με χει ικανοποιησει στο επακρο με την προσθηκη revo.το αμαξι λεω ξανα καμια σχεση με το πως ηταν,ειχε 168 αλογα δυναμομετρημενο με χαρτι αλλα αν θυμαμαι καλα μεχρι τις 5000 οτι εκανε,μετα κανει μια βουτια προς τα κατω. τωρα ειναι γραμμικοτατη η δυναμη. και να πω οτι ειμαι ατομο που κοιταζω πολυ στην λεπτομερεια,το αμαξι οταν το βρηκα το εψαξα οπως δεν πορει να φανταστει κανεις,τι θελω να πω?πως αν δε μου αρεσει κατι τοτε το σουταρω,το ιδιο θα χα κανει και με το προγραμμα της revo αν δεν μου αρεσε οπως δουλευε.
  7. κι ομως ωραια ζαντα κι αυτη.
  8. ναι η αληθεια ειναι οτι μετα απο 28 περιπου στον αριθμο αμαξια εχω βαρεθει,εχω πεταξει πολυ χρημα δυστυχως τωρα εχω κατασταλλαξει στην m3 και στο golfaki που πραγματικα αν δε μου βγαλει κατι θα κρατησω για καιρο ακομα,αλλα το scirocco ειναι κουκλι το ατιμο.για δευτερο το χω που ομως ειναι το βασικο μου αμαξι μιας και την m3 δεν την βγαζω συνεχεια εξω.
  9. πως και πως περιμενω να το δω,ισως να ειναι ο αντικαταστατης του golf μου
  10. φιλε μου δεν εχω τι να πω,εχεις απο λυτο δικιο,περυσι ειχα παρει ενα διλητρο eos fsi,την καταλαβα την δουλεια και το εστειλα το γρηγοροτερο,ασχετα του οτι δεν με ειχε τρελανει κιολας. η vw οντως μας εχει στειλει τον τελευταιο χρονο και περισσοτερο πολλοι απο μας νιωθουμε σαν πειραματοζωα με τις συνεχες διαφορετικες χαρτογραφησεις του tsi.αστα να πανε.
  11. εμενα γιατι μου θυμιζει λιγο corsa opc??? δεν μου αρεσει παντως.
  12. πω ρε γαμωτο,τα σπαει μιλαμε,μου αρεσει.
  13. δεν καταλαβαινω κι εγω γιατι τοση απεχθεια για το tsi,μια χαρα τα παει και σιγουρα εχει αφησει ευχαριστημενο το κοινο του,απο προβληματα δεν ξερω τι στο καλο μπορει να παρουσιασει,παντως και γνωστους που εχω μου λενε οτι δεν εχουν αντιμετωπισει κανενα προβλημα. σιγουρα για 10 η 15 αλογα παντως 1500 σχεδον χιλλιαρικο για fsi δε θα το εδινα.κι αν θα μπορει να τα βγαλει κι αυτα.
  14. μισο μισο για να καταλαβω,μετρησε κανεις με tsi τον twoface και περασε το tsi με προγραμμα???
  15. sorry ρε παιδια αλλα δεν μπορουμε να συγκρηνουμε ενα coupe αμαξι με ενα συνηθισμενο αμαξι σαν το golf μου η το gti.ειπαμε αλλο το ενα κι αλλο το αλλο. το coupe ειναι μια χλιδα απο μονο του και οι νεοι κινητηρες με τα νουμερα τους μου αρεσουν πολυ. ειναι τι βολευει τον καθενα,εμενα με βολευει να εχω για coupe αμαξι την m3 μου και για καθημερινο εχω το golf,ομως δεν μπορω να συγκρηνω ενα αυτοκινητο κανονικο με ενα πολυτελες με καμια Παναγια. δηλαδη επειδη το golf ειναι εφαμιλλο στις επιδοσεις με το a5 θα πρεπει να γουσταρω το golf? το a5 εχει κυρος που δεν εχει αυτοκινητο πως η bmw 325 η καινουρια που προσωπικα δεν μου αρεσει οπως η e46 που εχω. ας συνεχισουμε πανω στο θεμα του a5 κι οχι του golf.
  16. μα φυσικα και ειναι πιεσμενα,εδω οι ιδιοι οι κατοχοι του το παραδεχοντε,οσοι θελουν να πουν την αληθεια βεβαια,μεχρι πατεντες με σφυριλατα εψαχναν.
  17. δεν ξερω,κλειδωνει δε κλειδωνει εμενα το προγραμμα μου αρεσει.και τουλαχιστον αυτοι δινουν και καποια εγγυηση,δεν παιζουν τυφλο παιχνιδι κι οτι κανουμε σαν τα περισσοτερα μαστορια με τα custom programmes τους που ρημαζουν το αυτοκινητο. για δυναμομετρηση θα κανω αθηνα μολις ανεβω απο κρητη μιας κι εδω ημαστε ακομα στα μαυρα μεσανυχτα,you know what is black midnight??? το αυτοκινητο το χω φτιαξει εγω με μερακι και σιγουρα δεν θελω να το ρημαξω.
  18. αψογα,καλη και η ωραι κι ειδικα για τους ξενυχτες που θα χουν βγει το σαββατο. αντε να γνωριστουμε κι απο κοντα.
  19. Με δύο νέα δίλιτρα μηχανικά σύνολα TFSI με απόδοση 180 και 211 ίππους εφοδιάζεται πλέον το κουπέ μοντέλο της Audi, A5. Οι δύο νέοι κινητήρες του γερμανικού μοντέλου προσφέρουν ανταγωνιστικές επιδόσεις με παράλληλα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Αναλυτικότερα τα μηχανικά σύνολα: · 2λιτρος κινητήρας TFSI με απόδοση 180 ίππους στις 4.000 σ.α.λ και ροπή 320Nm από τις 1.500 σ.α.λ. Το Α5 με το εν λόγω μηχανικό σύνολο για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 7,8 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 236 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση ανέρχεται σε 6,6 λίτρα ανά 100 χλμ. · 2λιτρος κινητήρας TFSI με απόδοση 211 ίππους στις 4.300 σ.α.λ και ροπή 350Nm από τις 1.500 σ.α.λ. Αντίστοιχα τα 0-100 χλμ/ώρα έρχονται σε 6,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φθάνει τα 250 χλμ/ώρα. Η μέση κατανάλωση ανέρχεται σε 6,6 λίτρα ανά 100 χλμ. Οι τιμές των νέων εκδόσεων: Α5 2,0 TFSI 180hp 40.900 e Α5 2,0 TFSI 180hp multitronic 43.800 e Α5 2,0 TFSI 211hp 45.900 e Α5 2,0 TFSI 211hp multitronic 48.800 e Α5 2,0 TFSI 211hp quattro 49.600 e Α5 2,0 TFSI 211hp quattro S tronic 52.500 e Οι δύο εκδόσεις στον στάνταρ εξοπλισμό τους περιλαμβάνουν ABS με EBD, ESP, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους κεφαλής, αισθητήρες βροχής & φώτων, προβολείς ομίχλης, προβολείς xenon plus (στην έκδοση 211hp), κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω, ηλεκτρικούς θερμαινόμενους καθρέπτες, πίσω αεροτομή, ζάντες αλουμινίου, κλιματισμό, ηχοσύστημα, ένδειξη πίεσης ελαστικών, οθόνη TFT, σπορ δερμάτινο τιμόνι και δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων. πηγή autotriti.gr προσωπικα στα χαρτια τουλαχιστον με πειθει ο νεος διλητρος κινητηρας με τα 211 αλογα.και με ενα προγραμμα θα εκτοξευθει κι αλλο η αποδοση,η ροπη παρα πολυ καλη παντως.
  20. δεν ξερω παντως ειχα διαβασει οτι το μοτερ του corsa ειναι πιεσμενο,στο forum της opel το ειχα διαβασει νομιζω.
  21. πραγματικα ισως το πιο ομορφο καμπριο για μενα
  22. εμενα μου αρεσει που εκει γυρω στις 3-3500 κανει ενα ξεσπασματακι και μετα ανεβαζει γραμμικοτατα,προσοχη δεν λεω οτι ανεβαζει σαν πυραυλος η οτι ειναι σαν να ανοιγει αλλη τουρμπινα,αλλα πολυ γραμμικα και με πολυ καλο γεμισμα στις ταχυτητες,το αποτελεσμα του οχι απλα θα ικανοποιησει τον ιδιοκτητη,θα του αφησει τρελο χαμογελο γιατι πραγματικα το αυτοκινητο αλλαζει κατα πολυ απο πριν,φαινεται οντως μεγαλυτερου κυβισμου. αληθεια σκεφτομαι τωρα εγω,με ενα corsa opc εχουμε μεγαλες διαφορες?υποψιν οτι λενε οτι το μοτερ του opc πως ειναι πιεσμενο και με προγραμμα ακομα περισσοτερο,το γιατι δεν το χω ψαξει. και κατι αλλο που θα ηθελα να δω,ποσο λετε να χει πλεον απο 0-100 το αυτοκινητο μας?χρονο δηλαδη. πιστευω οτι θα χει καλη διαφορα. οσο για το μπαρομετρο,1,1 σταθερο οπως ειχα πει κι εχει φτασει και 1,6 με 1,7.
  23. εγω παντως χρημα σε miltec δεν θα ριξω,με αυτη την λογικη πουλαω το αμαξι σε ενα σεβαστο ποσο για τον εξοπλισμο που εχει και δινω μια διαφορα 5-6000 και παω για gti που εκει αξιζει να χωσει κανεις λεφτακια που να πιασουν τοπο. τωρα απο κει κι επειτα 200 με 220 αλογα ειναι υπερ αρκετα για ενα 14αρακι,τα 800 ευρω ναι επιασαν τοπο,κατι παραπανω περα απο ic s3 ας πουμε και φρενα απο gti δεν νομιζω οτι ειναι λογικο να δωσω.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.