Jump to content

koumi

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by koumi

  1. koumi

    Xenon Se Golf V

    Τι εννοείς δεν σου είχαν πει καλα πράγματα?? Τα προβολάκια απο τa manuals που κατέβασα απο το forum αναφέρουν H11. Εχει παραγείλει κάποιος απο το e-bay?
  2. koumi

    Xenon Se Golf V

    Ανοίγω αυτό το topic γιατι έψαξα ανεπιτυχώς σε όλο το forum για τι τύπου xenon να παραγείλω για Golf V. Έλυσα τα καπάκια στους φανούς και για την μεσαία και μεγάλη σκάλα ο τύπος ηταν H7 και για τους προβολείς ομίχλης H11. Παίζει κάτι άλλο ρόλο? watt? φωτεινότητα? Θα έχουμε πρόβλημα και θα θέλω can bus?
  3. Ξέρετε κάποιον περιοχή πάτρα, να επαναφέρει βαθουλώματα και χοντρές γραντζουνίες?? Βρήκα στο internet dentmaster.gr που δείχνει κάποιες εικόνες και μάλιστα λέει και για χαλάζι. εχει ακούσει κάτι κανείς? Ξέρετε κάποιον άλλο?
  4. Παιδες γεία σας, Θέλω να αλλάξω κωδικό immobilizer και να συνγχρονίσω δύο νέα κλειδιά που αγόρασα απο ebay στο νέο αυτό κωδικό. Το εχει δοκιμάσει κανένας αυτό το ενγχείρημα με το την obd2?? Μπορεί κάποιος να με καθοδηγησει ανάλογα?
  5. ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....Το πήγα απο τα επίσημα και μου είπαν ραντεβού για αλλαγή τρόμπας νερού....το αυτοκίνητο ειναι TSI GT SPORT 140Hp με 10500κμ... Σήμερα τελικά το πήρα με αλλαγή τρόμπας νερού. Πλέον σταμάτησε ο ήχος που έκανε σε απότομο πάτημα γκαζιού απο 2500 έως 3000 στροφές. Μαλιστα ο μηχανικός μου είπε πως πλεον οι τροχαλίες είναι ποιο ενισχημένες και έτσι δύσκολα χαλάνε..Για να δούμε... ΥΓ...το πρόβλημα είχε αρχισει απο 05/04/09 και τελικά σήμερα το πήγα για αλλαγή λόγω δουλειάς..Ο θόρυβος μέσα στο διάστημα αυτό είχε αρχίσει να αυξάνεται και να το κάνει με μεγαλύτερη συχνότητα το σφύριγμα..Σίγουρα είναι πρόβλημα και ας είναι και ηχητικό..εγγυηση έχουμε όλα θα τα αλλάξουμε αν κάτι δεν πάει καλα. ΥΓ2. η αλλαγή έγινε στον Λάτση (ΠΑΤΡΑ) και με τα παιδιά εκει είμαι πολυ ευχαριστημένος.
  6. ακριβώς το ίδιο πρόβλημα....Το πήγα απο τα επίσημα και μου είπαν ραντεβού για αλλαγή τρόμπας νερού....το αυτοκίνητο ειναι TSI GT SPORT 140Hp με 10500κμ...
  7. πεσ τα φίλε μου...Μα τέτοια διαφορά...Μιλάμε για τρελή απάτη.
  8. Τελικά μόλις χτες κατάφερα στα 8000κμ να πάω για αλλαγή λαδιών και ένα μικρό έλέγχο.Πήγα στον Λάτση..Τα λάδια (Gastrol edgw 5w30) του τα πήγα εγώ. Δεν πλήρωσα εργασία παρά μόνο 10¤(το φίλτρο λαδιού). Μου είπε στον πρώτο έλνγχο είναι δωρεάν η εργασία. Να σημειωθεί ότι όταν είχα πάρει τηλέφωνο στην ΔΕΛΤΑ car στην Πάτρα μου είπαν τριάντα κάτι ευρό εργασία + φπα και αν είναι δυνατόν 25 ευρό το φίλτρο λαδιού...Οσον αφορά το συνεργέιο του Λάτση, είχε καινούρια μηχανήματα, φιλικούς μηχανικούς και άμεση εξυπηρέτηση.
  9. χαχαχαχα....ωραίοι είναι...Μου αρέσει που τα έχουν χωρίσει ωραία τα πακέτα τους...
  10. Φιλε μου ανέφερα ενα πρόβλημα.Αλλο θέμα ποσα χιλιόμετρα κάνουν πριν την παράδοση.Το forum γίνεται δυσανάγνωστο έτσι.
  11. τίτη - τετάρτη πάω αντιπροσωπεία...Ελπίζω να μην πλακωθώ... Αν κάποιος ξέρει κάτι ας το γράψει
  12. ρε παιδιά το αμάξι το πήρα πριν 6 μήνες καινούριο απο Παζαρόπουλο...Παίζει κάτι τέτοιο?
  13. έχεις δίκιο αλλα με έχει προβληματίσει το σύμβολο...Παιδιά ????Κάποιος?
  14. τι εννοείς? να πάει που? Λοιπόν παίδες...Μου το ξανάεβγαλε σήμερα.Υο εβγαλα φωτο. εσβησα την μηχανή και το ξαναάναψα και δεν υπήρχε. το έκανα κανα 2 -3 φορές ακόμα και δεν το έβγαλα....βοηθήστε με!!!
  15. Συμφωνω σε όλα αλλα αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι απαραίτητο σε χαμηλής ιπποδύναμης αυτοκίνητα. Θα δώσω ένα παράδειγμα¨: Εχω ενα Peugeot 75αλογα και σανιδώνω το γκάζι σε στροφή.Μέχρι να επιταχύνει το αμάξι θα έχει τελειώσει η στροφή. Αρα δεν χρειάζομαι το esp Exω ένα Golf Gti 200αλογα και σανιδώνω το γκάζι σε στροφή. Οντως μπάινει το esp γιατί η ροπή ειναι πολύ, ο κινητήρας δεν κρεμάει και το esp μας σώζει. Αν τώρα και τα δύο αμάξια μπούμε με 200 στην στροφή τοτε και παλι στο golf θα δράσει το esp αλλα και τα δυο αμάξια θα μετρήσουνε τις μπαριέρες λόγω νόμου φυσικής...Εγω αυτό είπα. Τωρα στο golf tsi 140 οταν το έχω σανιδώσει πάνω σε στροφή χωρίς esp, επιασε το asr(στιγμιαία).Και esp να είχα ίσα ισα ποθ θα επαιρνε χαμπαρι την ολίσθηση.
  16. όταν γύριζα απο την δουλειά δεν υπήρχε....Θα τρελαθούμε....Βγάζω φψτο με κινητό αν το ξαναβγάλει.
  17. Οσον αφορά την υδρολίσθηση σε νερά θεωρώ ότι δεν σε έσωσε το esp αλλά το ότι βγήκες απο την λούμπα. Πόση ώρα ήσουν σε μαζεμένα νερά??Οσον αφορά τα χιόνια η τετρακίνηση κάνει θαύματα. Σεβαστή η γνώμη σου αλλά συνεχίζω να θεωρώ ότι το esp είναι καλο σε μεγάλης ιπποδύναμης αμάξια. Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν ένα rallye 140hp..εκεί μπορεί να ήθελα esp(900kila amaksi).Στο tsi 140 και με το ηλεκτρόγκαζο το esp απλά λες ότι το έχεις. Σε ενα leon cupra r που μπήκα με τέρμα γκάζι στροφή το esp με έσωσε, στο tsi τι να μού έκανε???Βέβαια έιναι και θέμα τρόπου οδήγησης.
  18. παιδιά υπομονή σε αυτούς που περιμένοθν και καλορίζικο...ειμαι κάτοχος του tsi gt sport 140hp...Όταν το επαιρνα ήμουν σε σκέψη αν χρειαζόταν να βάλω ESP..Τελικά δεν έβαλα..Μετα απο 6200κμ δεν το έχω μετανιώσει καθόλου και όυτε νομίζω ότι χρειάζεται σε αυτά τα άλογα, σε αυτή την ροπή και σε αυτό το αμάξωμα με αυτό το βάρος. Τώρα στα 160 η στα 170 δεν ξέρω. Η γνώμη μου είναι πεταμένα λεφτα..
  19. Παιδιά σήμερα παρατήρησα για πρώτη φορα ένα σύμβολο σαν ερωτηματικό δίπλα απο τον χιλιομετρητή. Δηλαδή έχω !6200 χιλίομετρα. Μπορεί να υπήρχε από τοτε που το πηρα. Έψαξα το βιβλίο του και δεν βρήκα επεξήγηση...Τι είναι αυτό? ξέρει κάποιος..ελπίζω σύντομα να ανεβάσω φωτο...
  20. πάρα πολύ ακριβό...Εγώ δεν θα το πήγαινα...δηλαδή στα 60.000 ποσο θα θέλουν?
  21. xaxaxaxaxa...Λες ε? Ελπίζω να μην μας έρθει καμια μύνηση σπίτι.....Πάντως συνεχίζω να μην πληρώνω
  22. Δεν νομίζω να προβεί σε κάτι τέτοιο γιατί είναι πολλές περιπτώσεις και θα πρέπει να ασχολείται μόνο με αυτό..... Αν είναι και αλλοι ας απαντήσουν εδώ...
  23. Ανοίγω αυτό το topic για να πάρω την γνώμη σας....(δεν ξέρω αν το έβαλα σε σωστό μέρος)...Ολοι ξέρουμε ότι ο αυτοκινητόδρομος Πατρα - Κόρινθος (έχει ) έχει δοθεί στην εταιρία Ολύμπια Οδός για να φτιάξει το δρόμο....Αυτοί αμέσως αύξησαν τα διόδια σε 2.80 για αυτοκινητόδρομο με μια λωρίδα και βοηθητική και με τέτοια κίνηση....Εδώ και αρκετό καιρό εγώ και νομίζω όχι μόνος δεν πλήρώνω διόδια....Η κατάσταση ξεκίνησε απο την νομαρχία και το κάνουν πολλοι και βασικα σχεδόν όλοι οι φορτηγατζίδες του εξωτερικού.....Αυτό που συμβαίνει είναι πας εκεί και του λες δεν θε΄λω να πληρώσω....Αυτοί σε βάζουν να συμπληρώσεις ένα έντυπο "ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ"....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ....τους κανω δεν έχω αδυναμία πληρωμής αλλά ανιδρώ για πληρωμή για να μπώ σε έναν κολόδρομο που σύμφωνα με την Ευρωπαική Ενωση δεν θεωρείται εθνικός αυτοκινητόδρομος...Αυτοί ζοριστήκαν λίγο, μου πήραν τα στοιχεία και αυτό ήταν όλο...Το κανω εδψ και 3 μήνες και από τότε δεν έχω δόσει φράγκο... Είμαι μόνος????????????
  24. Εμένα οι τιμές που πήρα ήταν απο 82 - 86 (κανάλι 19,2)....Μια χαρά τις βρίσκω....Οσον αφορά το νερό στο ψυγείο.....Οταν το αμάξι είναι κρύο(για πολλες ωρες) ο δείκτης είναι στο mimimun, ενώ όταν ειναι σε λειτουργία είναι περίπου στην μέση....Δεν νομίζω να έχω διαρροή.....
  25. Παιδιά έχω το tsi 140hp. Σε εμένα μου δείχνει στο αναλογικό όργανο λίγο παραπάνω απο 90 βαθμούς (1-2 χιλιοστά ο δείκτης παραπάνω απο 90 )...Παντως μου έχει κάνει εντύπωση ότι έχω συμπλήρώσει νερό στο ψυγείο μιά φορά και τώρα πάλι πλησιάζει στο minimum....Λετε να έχω κάνενα α΄΄αλο πρόβλημα???Το αμάξι έχει 6300κμ Θα κάνω το τεστ απο το κλιματισμό και θα σας πω...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.