doggy Posted January 11, 2017 Author Report Share Posted January 11, 2017 Καλωσήρθατε!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas_R Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Καλή χρονιά, με λένε Ανδρέα και πριν ένα μήνα και κάτι περίπου μετακόμισα στο Group Vag. Golf Gti Mk5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandal Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Καλησπέρα, καλώς σας βρήκα!! Μόλις έγινα κάτοχος ενός polo tsi 1.2 105 hp. Το πήρα σχεδόν καινούργιο.. σήμερα.. ορίστε οι φωτογραφίες του... χαχα... καλή χρονιά να έχουμε... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gps1993 Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Καλησπερα και καλη χρονια, Γιαννης απο Περαμα, 23 ετων και κατοχος ενος Golf MK5 GT '07 με 140 αλογα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Polakias TDI Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 (edited) Γούρι, γούρι!!!! Τίποτα δεν έπαθε το αμάξι & τίποτα δεν έπαθες εσύ. Όλα καλά, προχωράμε. (μετά είδα και τις γρατσουνιές σε πόρτες... Οκ, αργά ή γρήγορα θα φτιαχτεί. Ο στρουμφάκιας με το μπλε όχημα δεν άφησε σημείωμα;) Edited January 13, 2017 by Polakias TDI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alitarios Posted January 13, 2017 Report Share Posted January 13, 2017 Καλησπερα σας, Ευχομαι καλη χρονια σε ολους Λεων απο αθηνα 25 ετων , εδω και 1 μηνα κατοχος ενος μαυρου golf MKV 140 hp του 07 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
activious Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Καλωσήρθατε!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ursus Posted January 14, 2017 Report Share Posted January 14, 2017 Καλως ηρθατε!!!Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandal Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Ναι γούρι όντως με το καλημέρα...όχι δεν άφησε τίποτα... βρήκα ποιος το έκανε από τις κάμερες..στην αρχή το τράκαρε και πάρκαρε πιο κάτω..μετά κατέβηκε και πήγε και κλώτσησε τον καθρέφτη για σιγουριά... Το αστείο είναι ότι μπήκα σε ένα μαγαζί και ρώταγα..και πριν δω από τις κάμερες ποιος είναι..ο ίδιος μου είχε πει σε τράκαρε ένα φορτηγό και έφυγε...βλέπεις άμα είσαι κοπέλα δε τους φοβίζεις και πολύ...χαχα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Polakias TDI Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 5 hours ago , Vandal said: μετά κατέβηκε και πήγε και κλώτσησε τον καθρέφτη για σιγουριά... Ο τύπος πρέπει να είναι τελείως ζώον. Κανονικά θέλει να τον πας δικαστικά & να του πάρεις τα σώβρακα, αλλά επειδή είμαστε σε δύσκολη εποχή, ελπίζω να συμβιβαστεί ο αλήτης και να τελειώνεις με την υπόθεση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaris 1984 Posted January 16, 2017 Report Share Posted January 16, 2017 Καλησπερα σε ολους καλη χρονια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandal Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Έπιασα το αφεντικό του τελικά και μου έκανε ο ίδιος την δήλωση...πάλι καλά δηλαδή... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης7 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Ελα Χριστε και Παναγια. Σε τρακαρε, βγηκε και πηγε κλωτσησε τον καθρεφτη; Γιατι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros K Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά και εσύ όπως και οι άλλοι μπροστά και πίσω σου, είστε παρκαρισμένοι πάνω στο πεζοδρόμιο αν δεν κάνω λάθος. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτός ήταν ζώο και αφού σου έκανε την ζημιά κατέβηκε από το φορτηγό να την αποτελειώσει.. Αν είσαι τυχερή όπως εσύ που τον είχανε δει και το χτύπημα ήταν καταγεγραμμένο από τις κάμερες τότε με μία απλή δήλωση με το αφεντικό του καθαρίζεις, αν όμως το ίδιο περιστατικό είχε γίνει βράδυ ψάξε βρες, θα λουζόσουν την ζημιά και δεν θα ήξερες τι να κάνεις.. Υποθέτω τέλος καλό όλα καλά, αλλά προσωπικά θα το ξανασκεφτόμουν να παρκάρω σε αυτό το σημείο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χάρης7 Posted January 17, 2017 Report Share Posted January 17, 2017 (edited) 36 λεπτά πριν , Petros K said: Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά και εσύ όπως και οι άλλοι μπροστά και πίσω σου, είστε παρκαρισμένοι πάνω στο πεζοδρόμιο αν δεν κάνω λάθος. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτός ήταν ζώο και αφού σου έκανε την ζημιά κατέβηκε από το φορτηγό να την αποτελειώσει.. Αν είσαι τυχερή όπως εσύ που τον είχανε δει και το χτύπημα ήταν καταγεγραμμένο από τις κάμερες τότε με μία απλή δήλωση με το αφεντικό του καθαρίζεις, αν όμως το ίδιο περιστατικό είχε γίνει βράδυ ψάξε βρες, θα λουζόσουν την ζημιά και δεν θα ήξερες τι να κάνεις.. Υποθέτω τέλος καλό όλα καλά, αλλά προσωπικά θα το ξανασκεφτόμουν να παρκάρω σε αυτό το σημείο! Με εχουν χτυπησει μπροστα, πισω, πινακιδες, προφυλακτηρες, σε καθρεφτη και στο αλλο αμαξι χτυπημα προφυλακτηρα μπροστα και φτερο. Δε γλιτωνεις απο τα κωλοζωα οτι και να κανεις. Πρεπει να προσεχεις παραπολυ που παρκαρεις και νομιζω ειναι και λιγο δυσκολο να προβλεψεις. Σε παρκινγκ μεσα που πληρωνεις παρκαρε διπλα μου καποιος, ανοιξε την πορτα απο δεξια και μου κανε τη δικια μου πορτα μες στα σημαδια που ευτυχως εφυγαν με αλοιφη. Στο παλιο Polo παρκαρισμενο μπροστα στο σπιτι βρισκω σπασμενη μασκα χαμηλα. Μαλλον κοτσαδορος/εξατμιση. Πουθενα εν τω μεταξυ δεν ημουν παρκαρισμενος παρανωμα. Edited January 17, 2017 by Χάρης7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandal Posted January 19, 2017 Report Share Posted January 19, 2017 On 17/1/2017 at 2:10 ΜΜ, Petros K said: Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου αλλά και εσύ όπως και οι άλλοι μπροστά και πίσω σου, είστε παρκαρισμένοι πάνω στο πεζοδρόμιο αν δεν κάνω λάθος. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός ότι αυτός ήταν ζώο και αφού σου έκανε την ζημιά κατέβηκε από το φορτηγό να την αποτελειώσει.. Αν είσαι τυχερή όπως εσύ που τον είχανε δει και το χτύπημα ήταν καταγεγραμμένο από τις κάμερες τότε με μία απλή δήλωση με το αφεντικό του καθαρίζεις, αν όμως το ίδιο περιστατικό είχε γίνει βράδυ ψάξε βρες, θα λουζόσουν την ζημιά και δεν θα ήξερες τι να κάνεις.. Υποθέτω τέλος καλό όλα καλά, αλλά προσωπικά θα το ξανασκεφτόμουν να παρκάρω σε αυτό το σημείο! Το πάρκινγκ εκεί είναι έξω από το ναυπηγείο από το οποίο είχα πάει για δουλειά...είναι επιτρεπόμενος χώρος για εργαζόμενους και πελάτες με πινακίδες, όλα κανονικά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted January 19, 2017 Author Report Share Posted January 19, 2017 Καλωσήρθες και περαστικά!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted January 19, 2017 Author Report Share Posted January 19, 2017 Καλωσήρθατε όλοι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petros K Posted January 20, 2017 Report Share Posted January 20, 2017 On 19/1/2017 at 9:40 ΠΜ, Vandal said: Το πάρκινγκ εκεί είναι έξω από το ναυπηγείο από το οποίο είχα πάει για δουλειά...είναι επιτρεπόμενος χώρος για εργαζόμενους και πελάτες με πινακίδες, όλα κανονικά... Δεν έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά ότι ήσουν παράνομη οπότε σε ευχαριστώ που το διεκρύνισες! Τότε ήσουν νόμιμη και αρκετά τυχερή με τις κάμερες αφού ο εργοδότης του οδηγού δεν σε έμπλεξε με νομικίστικα και σχετικά για να γλυτώσει την αποζημίωση. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις και καλωσήρθες εκτός των άλλων! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos passat Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 Καλωσορισατε ολοι!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vandal Posted January 24, 2017 Report Share Posted January 24, 2017 On 20/1/2017 at 2:01 ΜΜ, Petros K said: Δεν έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά ότι ήσουν παράνομη οπότε σε ευχαριστώ που το διεκρύνισες! Τότε ήσουν νόμιμη και αρκετά τυχερή με τις κάμερες αφού ο εργοδότης του οδηγού δεν σε έμπλεξε με νομικίστικα και σχετικά για να γλυτώσει την αποζημίωση. Ελπίζω να ξεμπερδέψεις και καλωσήρθες εκτός των άλλων! Ναι ναι μου έκανε δήλωση κατευθείαν ο άνθρωπος, χίλια συγνώμη ζήτησε... βέβαια τελικά δεν ήταν μόνο καθρέφτης και χερούλι ήταν και μπάρα πόρτας..μέχρι να το πάω συνεργείο έβρεχε και μπαίνανε νερά... ήταν το τυχερό μου μάλλον...τέλος πάντων..εμείς να μαστε καλά.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick_Krik Posted February 10, 2017 Report Share Posted February 10, 2017 Καλημέρα και καλός σας βρήκα, Με λένε Νίκο και είμαι κάτοχος εδώ και μια βδομάδα του VW POLO TSI 1.000cc 110hp. Πρώτα είχα ένα POLO 6N αλλά επειδή ήρθε νέο μέλος στην οικογένεια είπα να αγοράσω ένα 5θυρο και καινούργιο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές με ένα παραθυράκι στην κατανάλωση της βενζίνης αλλά θα το πούμε σε άλλο θέμα. Σας παραθέτω κάποιες φωτό για το καλωσόρισμα. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted February 13, 2017 Author Report Share Posted February 13, 2017 Nice!!! καλορίζικο και καλοτάξιδο! Και φυσικά καλωσήρθες!!!! Το 6Ν το έδωσες; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fkd Posted February 20, 2017 Report Share Posted February 20, 2017 Καλως σας βρηκα! Κατοχος ενος Golf mk6 TSI-122hp MY2010 trend line που αγορασα μεταχ/νο περυσι απο γνωστη εταιρια (που δινει 3 χρονια δωρεαν service). Το αυτοκινητο ειναι εντελως μαμα και μεχρι στιγμης ευχαριστημενος (αν και με εχουν ζωσει λιγο τα φιδια για τις αστοχιες των πιστονιων που διαβαζω εδω για τα μοντελα '09-'10) . Πιστευω στη γνωση που μοιραζονται τα μελη στο forum. Ευχομαι καλη οδηγηση σε ολους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted February 21, 2017 Report Share Posted February 21, 2017 Καλωσηρθες στο vwclub!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...