karolio13 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Που εισαι εσυ παιχτη? Απολυθηκες? Εδώ και 4 μήνες! Πρέπει να κανονίσουμε μια μίνι συνάντηση να τα πούμε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted October 26, 2012 Report Share Posted October 26, 2012 (edited) Καλος πολιτης man..Για την επομενη βδομαδα οσοι μπορουνε ας γραψουνε να κανονισουμε μια μινι συναντηση..Εγω ειμαι μεσα για τεταρτη απογευμα (εκτος απροοπτου)..Να ακουω προτασεις,μερα-ωρα-μερος... Edited October 26, 2012 by kOrMi-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 και γω μεσα!! τεταρτη βραδακι στου γρηγορη στην αλικαρνασσο πιστευω οτι ειναι καλα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_fsi Posted October 29, 2012 Report Share Posted October 29, 2012 Μέσα και γω κοπέλια μετά τις 9.30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Μέσα κ εγω για αποψε .."Οσοι πιστοι προσελθετε" ..Μανο θα σου στειλω τον αριθμο μου με Π.Μ. Κατα τις 9 θα ειμαι κ εγω free,οποτε θα βρεθουμε στου Γρηγορη .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_fsi Posted October 31, 2012 Report Share Posted October 31, 2012 Ωραία!!! Θα τα πούμε εκεί! Θα φέρω και φωτογραφική για τα αμάξια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_fsi Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Και μια φωτογραφία απο την χθεσινή μας βόλτα... Λίγο γρήγορο στήσιμο αλλά τελοσπάντων. Μακάρι την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι και βρίσκουμε μέρος και για φωτογραφίες!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 Τι λες τωρα?? Παυλαρα πολυ καλη δουλεια εκανες.. Σου βγαζω το καπελο Αντε την επομενη φορα να ειμαστε περισσοτερα ατομα να γουσταρουμε πιο πολυ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptm Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 Οντως πολυ καλη δουλεια...Χωρις ψεγαδι...Με καλο και στην επομενη συναντηση!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Συγχαρητήρια παιδιά!!! υ.γ. την επόμενη φορά που θέλετε να οργανώσετε συνάντηση, ενημερώστε με ώστε να σας ανοίξω ξεχωριστό θέμα και να στείλουμε και μαζικό email σε όλα τα μέλη!!!! Κώστας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doumasj Posted November 6, 2012 Report Share Posted November 6, 2012 Πολλά μπράβο στο δημιουργό της φώτο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted November 8, 2012 Report Share Posted November 8, 2012 Συγχαρητήρια παιδιά!!! υ.γ. την επόμενη φορά που θέλετε να οργανώσετε συνάντηση, ενημερώστε με ώστε να σας ανοίξω ξεχωριστό θέμα και να στείλουμε και μαζικό email σε όλα τα μέλη!!!! Κώστας Ευχαριστουμε Κώστα..Απλα τωρα δεν ειναι κανεις μας υπευθυνος διοργανωσης και δεν γνωριζουμε τη διαδικασια..Την επομενη φορα θα ενημερωσουμε εσενα.. Και επειδη στη βραση κολλαει το σιδερο,να κανονισουμε την αλλη Τεταρτη ξανα τη συναντηση?? Τι λετε? Ευελπιστώντας πως θα εχουμε και καινουρια μελη αυτη τη φορα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ευχαριστουμε Κώστα..Απλα τωρα δεν ειναι κανεις μας υπευθυνος διοργανωσης και δεν γνωριζουμε τη διαδικασια..Την επομενη φορα θα ενημερωσουμε εσενα.. Και επειδη στη βραση κολλαει το σιδερο,να κανονισουμε την αλλη Τεταρτη ξανα τη συναντηση?? Τι λετε? Ευελπιστώντας πως θα εχουμε και καινουρια μελη αυτη τη φορα Κλασσικα εγω ειμαι μεσα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Ανοίγω σχετικό θέμα εντός της ημέρας και σας ενημερώνω παιδιά για να δηλώσετε εκεί συμμετοχή. kOrMi-6, στείλε μου σε π.μ. στοιχεία για το σημείο, ώρα κλπ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_fsi Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Και γω μέσα φυσικά και μακάρι να δούμε και κανένα νεο μέλος στην παρέα μας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Παίδες έτοιμοι! http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=54266 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted November 13, 2012 Report Share Posted November 13, 2012 Thank you man Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 (edited) "Κάτι ψήνεται" αυριο στο νησί Θα ανοιχτει σε λιγο τοπικ για να δηλωσουμε συμμετοχη σχετικα με την αυριανη συναντηση στην ταβερνα "Τζιβαέρι" στις Αρχάνες Ηρακλείου Για αυτους που θα αργησουν να το δουν, Sorry που ανακοινωθηκε λιγο αποτομα κ τελευταια στιγμη αλλα μας επιασε πεινα Edited November 24, 2012 by kOrMi-6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Πληροφοριες αυριανης συναντησης: 1) ώρα συγκεντρωσης 12:45 στο σημειο απεναντι απο τον κωτσοβολο κατω γεφυρα της εθνικης http://www.kotsovolos.gr/site/store.jsp?storeid=243 2) ώρα αναχωρησης 13:00 3) για οσους καθυστερησουν,θα τους περιμενουμε στην ταβερνα "τζιβαέρι" στις αρχανες.. Αρκει να μην εχουν τελειωσει τα κοψιδια και να προλαβουν την κοντρα του φαγητου Περισσοτερες πληροφοριες εκτος απο τα ατομα που εχουμε συνεννοηθει,μεσω Π.Μ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul_fsi Posted November 30, 2012 Report Share Posted November 30, 2012 Όπως είπε και ο Γιώργος απο πάνω και όπως είχαμε κανονίσει απο την τεταρτη που είχαμε συναντηθεί ανεβηκαμε Αρχάνες... Όσοι δεν ήρθατε χασατε μιας και το φαι ήταν σουπερ και η παρεα ακομα παραπανω..!!! Ας δουμε και μερικες φωτογραφίες απο το event και ας αρχίσουμε να σκεφτόμαστε την επόμενη Κυριακάτικη εξόρμηση!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabbit Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 μπραβο παιδιά !! εγω δεν μπόρεσα να ερθω λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolio13 Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 Μπραβο ρε Παυλε! εισαι ταλενταρα! μπραβο παιδιά !! εγω δεν μπόρεσα να ερθω λόγο οικογενειακών υποχρεώσεων... Νικο δε πειραζει θα κανονισουμε συντομα και αλλη να βρεθουμε εκει!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted December 1, 2012 Report Share Posted December 1, 2012 τέλειες οι φωτο Παύλε..πολλή καλή δουλειά.. περιμένουμε κ τ βίντεο..Νικο σε περιμένουμε στην επόμενη συνάντηση.. Μεχρι τα χριστούγεννα θα κανόνισουμε άλλες 2-3 συναντήσεις. αρχικά αυτήν την τετάρτη έχουμε καφεδάκι..κανονίζουμε κ τ ανακοινωνουμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kOrMi-6 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Έκλεισε κ η επομενη συναντηση ..Τεταρτη βραδυ στις 9 στο γνωστο σημειο στο ''Γρηγόρη'' στην Αλικαρνασσο http://www.gregorys.gr/frontoffice/map.asp?cresrc=653&clang=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doggy Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Καλησπέρα!!! Να σηκώσω σχετικό θέμα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...