Jump to content
kouliss

2Η Πανελλήνια Συνάντηση 2010

Recommended Posts

katerini_adv_logo.jpg

Αγαπητά μέλη,

η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας προσκαλεί στη 2η Πανελλήνια Συνάντηση 2010 που θα πραγματοποιηθεί το τετραήμερο 28~31 Οκτωβρίου 2010 στην Κατερίνη. Εκεί θα βρεθούμε όλοι μαζί για να γνωριστούμε καλύτερα, να διαδώσουμε την τρέλα και το πάθος μας για τα Volkswagen οχήματα και σαφώς να προβάλουμε το Hellenic VWClub!

Θα φιλοξενηθούμε στο Mediterranean Village, ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* στο οποίο θα διανυκτερεύσουμε τις ημέρες 28 έως 30 Οκτωβρίου 2010, και όχι μόνο για όσους επιθυμούν να παρατείνουν την εκδρομή tongue.gif.

Κόστος συμμετοχής*/** ανά άτομο/ημέρα (με πρωινό)

VIP Members

Μονόκλινο: 60 ευρώ

Δίκλινο: 35 ευρώ

Τρίκλινο: 35 ευρώ

Members

Μονόκλινο: 65 ευρώ

Δίκλινο: 40 ευρώ

Τρίκλινο: 40 ευρώ

*Η τιμή συμμετοχής περιλαμβάνει τα έξοδα διανυκτέρευσης, χώρου στάθμευσης, πρωϊνού, χρήση των εγκαταστάσεων εσωτερικής πισίνας, χαμάμ & σάουνα, τζακούζι, οργάνων γυμναστκής και τυχόν άλλα έξοδα εκδήλωσης. Εάν και εφόσον υπάρξει πλεόνασμα από το κόστος συμμετοχής αυτό θα κατατεθεί στο ταμείο της λέσχης για την οικονομική της ενίσχυση.

** Λόγω της οικονομικής κατάστασης το Δ.Σ. αποφάσισε ότι τα VIP μέλη που θα φέρουν την/τον σύντροφο τους θα πληρώσουν ως κόστος συμμετοχής ίδιο με τα VIP μέλη.

Η ειδική αυτή τιμή δεν περιλαμβάνει φίλους μελών και σαφώς δεν σημαίνει ότι θα καθιερωθεί σε επόμενες Πανελλήνιες Συναντήσεις.

παράδειγμα για 1 δίκλινο με 1 VIP μέλος και την συνοδό του το κόστος είναι 70 ευρώ. Ενώ 1 δίκλινο με 1 VIP μέλος και ένα φίλο του 75 ευρώ. 1 δίκλινο με δυο απλά μέλη 80 ευρώ.

Μην ξεχάσετε να φέρετε τα μαγιώ σας, αυτή την φορά!!! yahoo.gif

Βραδινό Γεύμα Σαββάτου

23 ευρώ/άτομο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο (δεν περιλαμβάνει ποτά/αναψυκτικά και απαιτείται μια τουλάχιστον διανυκτέρευση ή κάρτα μέλους).

Το βραδινό γεύμα του Σαββάτου περιλαμβάνει σαλάτες, κρύα ορεκτικά, κυρίως πιάτο με συνοδευτικά και επιδόρπια (ενδεικτικά σαλάτες σπέσιαλ, φασόλια, κρεατοσαλάτα ζυμαρικών, τζατζίκι, μελιτζάνα, διάφορα dressing, καρότο-αγγουροντομάτα, καπνιστός σολομός, ποικιλία αλλαντικών, προσιούτο πάρμας, ψητά λαχανικά, γκαμπερέτι μαριναρισμένα, τυρί και κόκκινες πιπεριές, χοιρινό ρολό, σουβλάκια ανάμικτα, μοσχάρι ψητό με σάλτσα μανιταριών, κοτόπουλο ψητό, σουτζουκάκια σχάρας, γαλοπούλα ψητή, πατάτες φούρνου, ρύζι & λαχανικά ατμού, ρατατούι, κρεατόπιτα, ραβιόλια, χυλοπίτες, πέννες, λουκανικόπιτα, διάφορα γλυκά και φρούτα εποχής). Δεν περιλαμβάνει τυχόν ποτά/αναψυκτικά. Θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ξενοδοχείου. Το κόστος του γεύματος θα προπληρωθεί.

Να σημειωθεί ότι όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να εκμεταλευτούν τις ειδικές τιμές που αναγράφονται ώστε να διανυκτερεύσουν περισσότερες ημέρες (πριν π.χ. απο Τετάρτη ή μετά π.χ. Δευτέρα). Επίσης να ενημερώσουμε ότι το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες SPA και μπορείτε να ενημερωθείτε για αυτές απο την ιστοσελίδα τους ή να μας στείλετε τυχόν απορίες για να τις μεταβιβάσουμε.

Τιμοκατάλογος πρόσθετων υπηρεσιών SPA: SPA_PRICELIST.pdf

Εάν κάποιο μέλος φέρει κατοικίδιο αυτό δεν θα πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερο ή να μένει σε κοινόχρηστους χώρους. Η παραμονή του κατοικιδίου εντός του δωματίου επιτρέπεται εφόσον τηρούνται αυστηρά οι κανόνες υγιεινής. Τα μέλη που θα φέρουν κατοικίδιο θα πρέπει να το δηλώσουν στον υπεύθυνο της εκδρομής (kouliss).

Για αυθημερόν παρουσία ανά άτομο μη VIP (Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010)

Το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ ανά άτομο και περιλαμβάνει το βραδινό γεύμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο (το οποίο δεν περιλαμβάνει ποτά/αναψυκτικά) και έξοδα εκδήλωσης. Το ποσό θα προπληρωθεί.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό τετραήμερο δηλώστε την συμμετοχή σας καταβάλλοντας τα χρήματα (μια και θα πρέπει να προκαταβληθούν στο ξενοδοχείο) στους υπευθύνους που για κάθε περιοχή είναι ως εξής:

-Όλες οι πόλεις: kouliss ή doggy

popeye.gifΛήξη Προθεσμίας Συμμετοχών : Τετάρτη 27 Οκτωβρίου

*Η ημερομηνία λήξης σχετίζεται με τον αριθμό των δεσμευμένων δωματίων. Αν εξαντληθεί ο αριθμός των δεσμευμένων δωματίων τότε το μέλος που επιθυμεί θα επικοινωνεί απευθείας με τον kouliss ώστε να γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας.

Όσοι θέλετε να καταθέσετε το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω Π.Μ. με τον kouliss.

Ακόμα να υπενθυμίσουμε ότι μπορείτε να δίνετε τα χρήματα στις προγραμματισμένες συναντήσεις.

*** Περιληπτικό πρόγραμμα εκδρομής ***

-Πέμπτη: αναχώρηση με προορισμό την Κατερίνη απο διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα, ακολουθεί ελεύθερο πρόγραμμα

-Παρασκευή: κοντινή εξόρμηση ή άλλη δραστηριότητα

-Σάββατο: ελεύθερο πρόγραμμα μέχρι το απόγευμα, 19:30 βραδινό γεύμα, 23:00 βραδινή έξοδο

-Κυριακή: 12:30 φωτογράφιση, ελεύθερο πρόγραμμα, επιστροφή στις πόλεις αφετηρία

*** Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής ***

Στο επισυναπτόμενο αρχείο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Επίσης περιλαμβάνονται μερικοί βασικοί κανόνες, στοιχεία επικοινωνίας, οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα μέλη για την άφιξη τους στην Κατερίνη. Αν βρίσκεσται σε κάποια κοντινή πόλη επικοινωνήστε με τα κατάλληλα άτομα για να έλθετε όλοι μαζί.

-- Excursion_instructions_1_0_6_Katerini.pdf --

Η έκδοση οδηγού εκδρομής είναι 1.0.6/27-10-2010 και θα τροποποιηθεί αν αλλάξουν οι οδηγίες. Ελέγχετε ότι έχετε διαβάσει τη νεότερη έκδοση.

* για την προβολή του χρειάζεστε το Adobe Acrobat (www.adobe.com)

Λίστα Συμμετεχόντων

Όσοι καταβάλλουν τα χρήματα θα αναγράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.

Παράδειγμα: nick, +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, αρ. διανυκτερεύσεων, βραδινή εκδήλωση, βραδινό γεύμα

Tα άτομα που θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο ήσυχα knife.gif, ήρεμα whistling.gif και θα λάβουν μέρος στις "Υποβρύχιες Νυχτερινές Καταδύσεις" είναι:

-----------------------------------------------------------------------------------------

doggy +???????, ?κλινο ? κρεβάτια, ? διανυκτερεύσεις, β.ε. ?, β.γ. ?

blackadder +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 2 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 2

doumasj +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 2 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 0

kouliss + Simos-digital + skaraviaios, 3κλινο 3 κρεβάτια, 3 διανυκτερεύσεις, β.ε. 3, β.γ. 3

lion68 +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 2 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 0

ta6ape + svouras, 2κλινο 2 κρεβάτια, 3 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 2

ta6ape, 1κλινο 1 κρεβάτι, 1 διανυκτέρευση, β.ε. 0, β.γ. 0 *Κυριακής

gravedigger+Σπύρος, 2κλινο 2 κρεβάτια, 1 διανυκτέρευση, β.ε. 2, β.γ. 2

Pagouristas +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 2 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 0

CHRISMHT +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 2 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 2

GregoryManTetoio +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 2 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 2

Polo1.6t, 2κλινο 1 κρεβάτι, 1 διανυκτέρευση, β.ε. 2, β.γ. 2

GraveDigger + X, 2κλινο 2 κρεβάτια, ? διανυκτερεύσεις, β.ε. ?, β.γ. ?

DarthCotsos, 1κλινο 1 κρεβάτι, 4 διανυκτερεύσεις, β.ε. 1, β.γ. 1

lupakos, ?κλινο ? κρεβάτια, ? διανυκτερεύσεις, β.ε. ?, β.γ. ?

Passatoumpas +1, 2κλινο 2 κρεβάτια, 3 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 2

titikos +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 1 διανυκτέρευση, β.ε. 2, β.γ. 2

giorgos2421 +1, 2κλινο 1 κρεβάτι, 1 διανυκτέρευση, β.ε. 2, β.γ. 0

zalinskis, ????

lilian_tsi, ????

gatoula2008, ?????

Για την καλύτερη μας οργάνωση όσοι έρθουν αλλά δεν μείνουν στο ξενοδοχείο να μας δηλώσουν την παρουσία τους ως ακολούθως στα γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν και πιο συγκεκριμένα στη βραδινή έξοδο και στο βραδινό γεύμα :

nick +αρ. ατόμων, βραδινή έξοδο, βραδινό γεύμα

Διαφορετικά θα είμαστε υπεράριθμοι και δεν θα ευχαριστηθούμε την εκδρομή μας.

Σύντομες οδηγίες για την εκδρομή

Όλοι όσοι συμμετάσχουν στην εκδρομή θα πρέπει να έχουν κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση των οχημάτων τους (λάδια, λάστιχα, υγρά, κλπ). Πριν φτάσουν τα οχήματα στο σημείο συνάντησης για να αναχωρήσουμε για την Κατερίνη θα πρέπει να έχουν βενζίνη ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα που θα δημοσιευτεί με τις προκαθορισμένες στάσεις. Η αναχώρηση από τα σημεία συνάντησης θα γίνει στην ώρα που θα ανακοινωθεί και δεν θα παρεκκλίνει του προγράμματος. Προκειμένου να μην προκληθεί πρόβλημα στην διαδρομή ή σε άλλους οδηγούς, τα οχήματα μας θα σχηματίζουν μικρές ομάδες που θα αποτελούν το κομβόι. Στο κομβόι θα υπάρχει ο αρχηγός που θα οφείλει να ελέγχει την ταχύτητα και την πρόοδο της διαδρομής. Ανάμεσα στα οχήματα θα υπάρχουν οδηγοί με ασυρμάτους / PMR που θα ενημερώνουν τον αρχηγό του κομβόι για τυχόν προβλήματα. Οποιοδήποτε όχημα χρειαστεί να σταματήσει καλό θα είναι να ενημερώνει τον αρχηγό του κομβόι ώστε να καθορίζει την ταχύτητα ή να βοηθήσει τους επιβάτες του αν απαιτηθεί.

Οι προσπεράσεις θα γίνονται ταυτόχρονα από όλα τα οχήματα. Επίσης όλοι όσοι έχουν PMR θα πρέπει να τα φέρουν μαζί τους, φορτισμένα και με εφεδρικές μπαταρίες αν απαιτείται. Θα χρησιμοποιούνται οι προκαθορισμένες συχνότητες για την επικοινωνία μας (2ή5). Απαγορεύονται αυστηρά όλες οι επιδείξεις οδηγικής ικανότητας ή η οδήγηση μετά απο κατανάλωση αλκοόλ σε μη επιτρεπτά επίπεδα. Σε αντίθετη περίπτωση το όχημα θα αποσύρεται άμεσα από το κομβόι. Εντός του ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί θα πρέπει να τηρούμε τους κανονισμούς του και κυρίως η συμπεριφορά μας να μην ενοχλεί τους υπόλοιπους πελάτες του. Η χρήση της πισίνας και του γυμναστηρίου γίνεται με δική σας ευθύνη. Επίσης στην πισίνα απαγορεύεται η χρήση της μετά απο κατανάλωση αλκοόλ. Όλα τα παραπάνω αναλύονται περισσότερο στον οδηγό - πρόγραμμα της εκδρομής που έχει δημοσιευτεί. Θα πρέπει όλοι να τηρήσουμε αυτούς τους κανόνες ώστε να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καταπληκτικά αυτό το τετραήμερο και να γυρίσουμε ΟΛΟΙ ασφαλείς.

* Το αρχικό θέμα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία... για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε να το ελέγχετε τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Με εκτίμηση,

το Δ.Σ. του Hellenic VWClub.

Link to comment
Share on other sites

Σαφώς μέσα!!!!

Σίγουρα:

kouliss room #1, 2κλινο 2 κρεβάτια, 3 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 2

Ίσως και:

kouliss room #2, 2κλινο 2 κρεβάτια, 3 διανυκτερεύσεις, β.ε. 2, β.γ. 2

Καλή μας εκδρομή!!!!

Link to comment
Share on other sites

¶ντε καλή εκδρομή!!!

Τώρα ακριβώς άτομα / μέρες κλπ θα ξέρω εντός των ημερών!!!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ σαφώς είμαι μέσα!

Εντός της βδομάδας θα ανακοινώσω πόσα άτομα θα έρθουν μαζί μου, κτλ!

Καλά να περάσουμε!!!!

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ σαφώς είμαι μέσα!

Εντός της βδομάδας θα ανακοινώσω πόσα άτομα θα έρθουν μαζί μου, κτλ!

Καλά να περάσουμε!!!!

Ετοιμασου :):angry2:new_lol.gifnew_lol.gif για περαιτερω εντος της εβδομαδος θα ανακοινωσω και εγω.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ είμαι μέσα! :yahoo:

Εντός της βδομάδας θα ανακοινώσω και πόσα άτομα θα έρθουν μαζί μου κτλ.. :angel:

:clapping::yahoo:

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

μέσα και γω....μετά της συνοδείας μου βεβαίως βεβαίως...

για περαιτέρω πληροφορίες εν καιρώ....

γεια σου βρε λευ-κουλαμάρα....χαχαχαχαχα....

Ωραία επιλογή...ΕΥΓΕ...!!!!

Link to comment
Share on other sites

Το βραδινό γεύμα του Σαββάτου περιλαμβάνει σαλάτες, κρύα ορεκτικά, κυρίως πιάτο με συνοδευτικά και επιδόρπια (ενδεικτικά σαλάτες σπέσιαλ, φασόλια, κρεατοσαλάτα ζυμαρικών, τζατζίκι, μελιτζάνα, διάφορα dressing, καρότο-αγγουροντομάτα, καπνιστός σολομός, ποικιλία αλλαντικών, προσιούτο πάρμας, ψητά λαχανικά, γκαμπερέτι μαριναρισμένα, τυρί και κόκκινες πιπεριές, χοιρινό ρολό, σουβλάκια ανάμικτα, μοσχάρι ψητό με σάλτσα μανιταριών, κοτόπουλο ψητό, σουτζουκάκια σχάρας, γαλοπούλα ψητή, πατάτες φούρνου, ρύζι & λαχανικά ατμού, ρατατούι, κρεατόπιτα, ραβιόλια, χυλοπίτες, πέννες, λουκανικόπιτα, διάφορα γλυκά και φρούτα εποχής).

σβουρα ποσα πιρουνια χρειαζομαστε?????

Link to comment
Share on other sites

Κάτι που ξέχασα να αναφέρω :

Παίδες επειδή την Κατερίνη την γνωρίζω σχεδόν απ' έξω , το ξενοδοχείο δεν είναι μέσα την Κατερίνη , αλλά βρίσκεται στην Παραλία Κατερίνης . Η Παραλία Κατερίνης είναι περίπου 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κατερίνης συν κάποια λίγα χιλιόμετρα απο την είσοδο της Παραλίας Κατερίνης μεχρι το ξενοδοχείο μας . Στον δρόμο απο Κατερίνη για την Παραλία Κατερίνης υπάρχει ένας τεράστιος σε μήκος δρόμος (κάτι σαν αεροδιάδρομος ) όπου έχει συγκεκριμένα όρια ταχύτητας μιας κι εκεί είναι πολύ επικίνδυνο σημείο και έχουν ξεκληριστεί οικογένειες . Σε όλον αυτόν τον δρόμο θα πρέπει να τηρηθούν αυστηρά τα όρια ταχύτητας γιατί εκεί έχουν βγει πολλά "άλμπουμ" και συνεχίζουν να βγαίνουν! Επίσης τις βραδινές ώρες(απ όσο γνωρίζω για την καλοκαιρινή περίοδο) υπάρχουν αλκοτέστ και μπλόκα ελέγχου σε κάποια συγκεκριμένα σημεία και μη συγκεκριμένα , τα οποία δεν μπορούμε να τα παρακάμψουμε. Δώστε σημασία στα τελευταία και όλοι θα περάσουν υπέροχα ! Βέβαια τα 2-3 club βρίσκονται στην είσοδο της Παραλίας αλλά μακριά από το ξενοδοχείο μας(απόσταση "κάποια λίγα χιλιόμετρα απο την είσοδο της Παραλίας Κατερίνης μεχρι το ξενοδοχείο μας" ), κι επειδή η ΕΛ.ΑΣ. πάντα παραφυλάει να έχετε κάποιον που δεν θα πιει . Προσωπική εμπειρία: Χειμώνας , 2.30 το βράδυ στην Παραλία Κατερίνης , τίποτα τριγύρω μας και στο απέναντι ρεύμα ένα μόνο αυτοκίνητο . Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. . Σας τα λέω για να μην είστε απροετοίμαστοι εάν κάτι , ο μη γενετο, συμβεί . Το ξενοδοχείο είναι σχεδόν 3 χρονών και βρίσκεται στο τέλος της Παραλίας με παρκινγκ τριγύρω του , έχει beach bar πολλά(τα οποία δεν ξερω κατα πόσο λειτουργούν τον χειμώνα) και φυσικά υπέροχη θέα . Δεν έχω κάτι άλλο να σας πω .... Θα το δείτε και θα με καταλάβετε :clapping:

Edited by Speedy
Link to comment
Share on other sites

μεσα κι εγω βεβαιως βεβαιως θα ενημερωσω για τα περεταιρω

Link to comment
Share on other sites

Μπορει να σας κανω την τιμη να ερθω αλλα οχι Παρασκευη-Σαββατο βραδυ αλλα Σαββατο και Κυριακη βραδυ και να ξυπνησω χαλαρα την Δευτερα και να γυρισω με ηρεμια.

Εαν ερθω απο Παρασκευη θα εχουμε πτωματα πολλα και δεν αντεχω.

Link to comment
Share on other sites

θα απαντησω εγω για σιγουρια τελος της επομενης βδομαδας!!

λογικα μεσα +1 εκτος απροοπτου

Link to comment
Share on other sites

Κοσμα 6κλινο δεν ειπαμε εμεις?Θα παρω ενα Πανελληνοδανειο και θα ερθω sillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gif

Θα σου φέρω αύριο στο ΣΕΦ την αίτηση για το Πανελληνοδάνειο να την υπογράψεις! :lol:

Και εγώ θα έρθω φυσικά αλλά δεν ξέρω ακόμα αν θα το κάνω 4ήμερο.

Link to comment
Share on other sites

Έλα τώρα που θες και δήλωση... Μέσα με τα όσα.

Link to comment
Share on other sites

¶ντε καλή εκδρομή!!!

Τώρα ακριβώς άτομα / μέρες κλπ θα ξέρω εντός των ημερών!!!

εγω ξερω παντως ενα ατομο που θα θελε να σε συνοδεψει......αλλα θα πρεπει να ερθεις με το caliber......

εγω θα παρω το πουλι μου κ θα ρθω....(παπαγαλος)

Μπορει να σας κανω την τιμη να ερθω αλλα οχι Παρασκευη-Σαββατο βραδυ αλλα Σαββατο και Κυριακη βραδυ και να ξυπνησω χαλαρα την Δευτερα και να γυρισω με ηρεμια.

Εαν ερθω απο Παρασκευη θα εχουμε πτωματα πολλα και δεν αντεχω.

φιλαρακι ελα γιατι εχω μαθει οτι κανουν τους κουνιστουσ εδω οι κυριοι πειραιωτες......σας παγακαλω!

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά μου ακούγεται. Είναι και αρκετά κοντά μου, όσον αφορά την διάρκεια της διαδρομής! Μόνο τρεις ωρίτσες!!!

Σαν να μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ρεφάρω τις δύο προηγούμενες πανελλήνιες που έχασα...!!!

Θα κοιτάξω το πρόγραμμα μου και ελπίζω να τα καταφέρω και να σας δώ ξανά από κοντά !!!

Μου λείψατε όλοι οι τρελοί μαζεμένοι!!!

Greek VWclub Crazy Days Festival !!!

Coming Soon !!!

This October live > Katerini - Greece !!!

Be there !!!

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν θα ερθω.

καλα να περασετε οπως παντα αλλωστε!!!! και προσοχη στο ποτο μην πνιγει καμια ψηχη παλι χαχαχαχαχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

φιλαρακι ελα γιατι εχω μαθει οτι κανουν τους κουνιστουσ εδω οι κυριοι πειραιωτες......σας παγακαλω!

Αλεξανδρε θα ερθω για να ξανα βουλωσω κατι στοματα.

Μια χαρά μου ακούγεται. Είναι και αρκετά κοντά μου, όσον αφορά την διάρκεια της διαδρομής! Μόνο τρεις ωρίτσες!!!

Σαν να μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να ρεφάρω τις δύο προηγούμενες πανελλήνιες που έχασα...!!!

Θα κοιτάξω το πρόγραμμα μου και ελπίζω να τα καταφέρω και να σας δώ ξανά από κοντά !!!

Μου λείψατε όλοι οι τρελοί μαζεμένοι!!!

Greek VWclub Crazy Days Festival !!!

Coming Soon !!!

This October live > Katerini - Greece !!!

Be there !!!

Στεφανε μπορει να ξεκινησουμε και μαζι.Θα μιλησουμε

εγω δεν θα ερθω.

καλα να περασετε οπως παντα αλλωστε!!!! και προσοχη στο ποτο μην πνιγει καμια ψηχη παλι χαχαχαχαχαχαχα

Ελα ρε πατριδα γιατι το χαλας.Ελα να παρεις νταρα πως πνιγονται οι ψυχες. χαχαχχαχχα

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν θα ερθω.

καλα να περασετε οπως παντα αλλωστε!!!! και προσοχη στο ποτο μην πνιγει καμια ψηχη παλι χαχαχαχαχαχαχα

Κι εγώ που νόμισα ότι θα έρθεις! Θα σου έκανα παρέα στα πιρούνια.... να μην είστε μόνοι με τον svoura... φωτιά στα πιρούνια μας...

Μακάρι να μπορούσες να έρθεις!

Link to comment
Share on other sites

Θα σου έκανα παρέα στα πιρούνια.... να μην είστε μόνοι με τον svoura... φωτιά στα πιρούνια μας...

Καλα τι ψεματα ειναι αυτα που λες στον κοσμο για μενα new_lol.gifnew_lol.gif ?????? Ετσι εεεε καλααααα ;):whistling::whistling::whistling::whistling:

Link to comment
Share on other sites

Στο αρχικό δημοσίευμα έγινε μικρή αλλαγή στο περιληπτικό πρόγραμμα της εκδρομής και προστέθηκε ο τιμοκατάλογος των πρόσθετων υπηρεσιών SPA. Σημειώνουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επεξεργασία του πλήρους προγράμματος της εκδρομής.

Link to comment
Share on other sites

Κοσμα 6κλινο δεν ειπαμε εμεις?Θα παρω ενα Πανελληνοδανειο και θα ερθω sillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gifsillyhorse1rb5.gif

η Ελευθερια το ξερει????

Σιγουρα και εμεις μεσα, αλλα μαλλον για ΣΚ. μεσα στην εβδομαδα θα ενημερωσουμε !

Edited by doumasj
greeklish
Link to comment
Share on other sites

ta6ape, 2κλινο με 2 κρεβάτια, 4 διανυκτερεύσεις, β.ε., β.γ.

Τώρα μένει να δηλώσει και ο svouras πόσες διανυκτερεύσεις απο μεριάς του.

Link to comment
Share on other sites

ΜΑΛΛΟΝ μεσα και εγω με μια κοπελα :p ...για Σαββατο βραδυ διανυκτερευση,μεσα στην β.ε και στο β.γ.....

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.