Jump to content
georgepit

Ερωτηση

Recommended Posts

Posted

Καλησπερα,

ΟνΟμαζΟμαι ΓιωρΓΟς Και εδω Και πΟλυ ΚαιρΟ παραΚΟλΟυθω πΟλλα θεματα εδω μεσα. θα ηθελα Και εΓω με την σειρα μΟυ να ρωτησω ΚαπΟια πραΓματα.

εχω ενα scirocco, απΟ τις πρωτες εΚδΟσειςμε τα μαλαΚα ελατηρια βαλβιδων. τελευταια ελεΓα να πρΟβω σε αλλαΓη τΟυς Και να τΟπΟθετησω των πιΟ ΚαινΟυρΓιων εΚδΟσεων πΟυ ειναι πιΟ σΚληρα. ΠΟιες ειναι Οι απΟψεις σας? ειναι απαραιτητΟ Για μεΓαλυτερη απΟδΟση Και απΟφυΓη missfires? τι επιπτωσεις μπΟρει να εχει η αλλαΓη αυτη των ελατηριων

ευχαριστω πΟλυ Και συΓνωμη αν ΚΟυρασα.

Posted

Εμένα προσωπικά η άποψη μου Είναι οτι δΕν Είσαι στο σωστό section του forum

Posted

Συγνωμη ρε παιδια αν το ποΣταρα Σε λαθος Σημειο...ειμαι καινουργιος Στο forum!!! ιΣως η διοικηΣη θα μπορουΣε να βοηθηΣει για την αλλαγη του topic την καταλληλη θεματικη ενοτητα? ευχαριΣτω!

οΣον αφορα την αρχικη μου ερωτηΣη? ειναι καποιος που μπορει να με διαφωτιΣει?

Posted

Τι έχεις κάνει σΤο αυΤοκίνηΤό σου και ποιες είναι οι ενδείξεις σου για Το όΤι χρειάζεσαι οπωσδήποΤε ανΤικαΤάσΤαση ελαΤηρίων?

Θα Τα αλλάξεις επειδή υποΘεΤικά μπορούν να σου δημιουργήσουν πρόβλημα σΤο μέλλον σε κάποιο σΤάδιο βελΤίωσης?

Posted

Ειναι το 1.4 (160) και ΕχΕι ηδη υβριδιο πανω...απλως Εχω ΕνημΕρωθΕι οτι για να σηκωθΕι και Επισης να κρατα και αλλη πιΕση στον κοφτη χρΕιαζονται Ελατηρια!

Ευχαριστω

Posted

Είσαι σίγουρος ότι το αυτοκίνητο έχΕι πρόβλημα? έχω από τα πρώτα scirocco και δΕν Είναι απαραίτητο να έχΕις πρόβλημα.

Posted

Και εγω απο τα πρωτα scirocco εχω, απλως μου εχουν πει οτι δεν πρεπει να ανεβει Και αλλο η πιεση αν δεν αλλαχθουν τα ελατηρια με αυτα απο 2010 Και μετα...δεν ξερω τι να Κανω...εσυ redchampion εχεις υβριδιΚη?

Posted

Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να ανεβάσεις πίεση και να Δεις αν σου κάνει misfires. Μετά πράττεις αναλόγως.

Posted

Και εγω απο τα πρωτα scirocco εχω, απλως μου εχουν πει οτι δεν πρεπει να ανεβει Και αλλο η πιεση αν δεν αλλαχθουν τα ελατηρια με αυτα απο 2010 Και μετα...δεν ξερω τι να Κανω...εσυ redchampion εχεις υβριδιΚη?

Όχι, δεν έχω υβριδική. Φοράω πρόγραμμα από e-tuners και δεν έχω τέτοιο θέμα. Οι διακοπές που έκανε το δικό μου ήταν από την τουρμπίνα. Αλλάχθηκε η τουρμπίνα και όλα τα σχετικά με αυτή και τώρα όλα καλά.

Posted

Αν θες πάντως κωδικούς ελατηρίων πες μου, εφόσον φοράς υβριδική

Τι παροχή έχει η τουρμπίνα και τι πίεση θες να σηκώσεις 6000 έως κόφτη ?

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.