gnikosr Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Καλησπέρα κ πάλι.περιμενω από μέρα σε μέρα να μου έρθει η οθόνη και έχει και κάμερα. Πως συνδέεται η κάμερα;θέλει να πάρει ρεύμα από κάπου; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
professor Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Ναι φίλε πρέπει να πάρεις ρεύμα από την καλωδίωση της λάμπας της όπισθεν. Quote
gnikosr Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Ένα καλώδιο πάει στο καλώδιο τις όπισθεν κ ένα μπροστά στην οθόνη δηλαδή; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
redchampion Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Ναι φίλε πρέπει να πάρεις ρεύμα από την καλωδίωση της λάμπας της όπισθεν. Καλύτερα να πάρει από μπροστά, από τον εγκέφαλο κάτω από το τιμόνι. Εγώ που έβαλα την εργοστασιακή και όχι aftermarket, παίρνω σήμα από την όπισθεν και κάποιες φορές δεν δουλεύει. Quote
gnikosr Posted January 12, 2016 Report Posted January 12, 2016 (edited) Καλησπέρα κ πάλι παιδιά.μια απορία ακόμα το wifi πως γίνεται να δουλέψει τι χρειάζεται; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 12, 2016 by gnikosr Quote
redchampion Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Λογικά, πρέπει να αγοράσεις μια κάρτα sim σαν αυτές των κινητών τηλεφώνων, την τοποθετείς στη μονάδα και αυτή γίνεται wi-fi hot spot, κάτι που πιθανά κάνει και το κινητό σου τηλέφωνο. Quote
nikoskallithea Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Καλησπέρα κ πάλι παιδιά.μια απορία ακόμα το wifi πως γίνεται να δουλέψει τι χρειάζεται; Sent from my iPhone using Tapatalk "Built-in WiFi Modem, support 802.11b/g/n WLAN Standar" Που σημαίνει οτι μπορεί να συνδεθεί σε ασύρματα δίκτυα, όπως πχ το λαπτοπ σου Quote
gnikosr Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Οποιοδήποτε στικάκι wifi κάνει; Δεν χρειάζεται να περασω drivers όπως στο laptot? Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
nikoskallithea Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Οποιοδήποτε στικάκι wifi κάνει; Δεν χρειάζεται να περασω drivers όπως στο laptot? Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν κατάλαβα τι ρωτας "Built-in WiFi" που σημαίνει οτι ειναι ενσωματωμένο Quote
gnikosr Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Το εχει ενσωματωμένο δηλαδή; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
pipis13 Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 Το εχει ενσωματωμένο δηλαδή; Sent from my iPhone using Tapatalk αυτο με το wifi ουτε εγω καταφερει να δω πως δουλευει στην δικη μου συσκευη αυτην εχω εγω 2 χρονια τωρα http://www.dx.com/p/joyous-j-8613mx-7-screen-dvd-player-w-radio-gps-for-volkswagen-passat-jetta-polo-caddy-skoda-234930#.VpbC4FLHbIU Quote
gnikosr Posted January 13, 2016 Report Posted January 13, 2016 αυτο με το wifi ουτε εγω καταφερει να δω πως δουλευει στην δικη μου συσκευη αυτην εχω εγω 2 χρονια τωρα http://www.dx.com/p/joyous-j-8613mx-7-screen-dvd-player-w-radio-gps-for-volkswagen-passat-jetta-polo-caddy-skoda-234930#.VpbC4FLHbIU Φίλε σε αυτήν μπορείς να προσθέσεις εσύ κάποια φωτό δικιά σου σαν φόντο η μόνο αυτές τις φωτό που εχει μέσα η οθόνη;Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
pipis13 Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 Φίλε σε αυτήν μπορείς να προσθέσεις εσύ κάποια φωτό δικιά σου σαν φόντο η μόνο αυτές τις φωτό που εχει μέσα η οθόνη; Sent from my iPhone using Tapatalk μονο αυτες που εχει μεσα. εκτος και αν γινεται και δεν ξερω πως Quote
gnikosr Posted January 14, 2016 Report Posted January 14, 2016 Τελικά με το wifi πως γίνεται το εχει κάνει κανείς; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote
Mixalakhs Posted July 16, 2016 Report Posted July 16, 2016 Παλικαρια ξερω οτι παει καιρος απο τοτε που ανοιξατε το θεμα αυτο αλλα ευελπιστω οτι καποιος θα το δει..και θα ξερει να μου πει τι παιζει σημερα αν παρω απο erisin ενα 2din dvd player android! Bρηκα ενα που μου αρεσε αλλα δεν το εχουν λεει σε αποθηκη UK και να το στειλουν απο HK κλπ κλπ Οταν τους ειπα οτι ισως ετσι εχω θεματακι με δασμους κλπ μαλλον δεν καταλαβαν τιποτα! Μπορει να μου πει λοιπον καποιο παλικαρι τι παιζει σημερα; Σας ευχαστιστω προκαταβολικα! Quote
Volkswagen1992 Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο feedback για τα κινέζικα; Το σκέφτομαι παρά ένα επώνυμο για τις επιλογές που έχουν, την αισθητική και για την τιμή επίσης Quote
fotismart Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 καλημέρα σας... ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες .. ψάχνοντας κ εγώ για κινέζικη οθόνη, έχω βρει αυτή ( https://www.erisin.com/erisin-from-uk-es6405v-8-android-60-octa-core-car-multimedia-stereo-gps-sat-dvd-dab-for-vw-8core-autoradio_p813.html).. μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κάτι σχετικά μ αυτήν?? Quote