Jump to content
ekaradimos

Αναπτήρας Αυτοκινήτου 12V

Recommended Posts

Καλημέρα στο forum

 

        Έχω καιρό να γράψω.

        Έχει χαλάσει ο αναπτήρας αυτοκινήτου μου. Το φις δίνει ρεύμα αλλά ο αναπτήρας δεν κάνει τη δουλειά του. Ευτυχώς δεν καπνίζω, αλλά καπνίζει η γυναίκα μου και έχει χρειαστεί κανά 2 φορές. Πήρα τηλέφωνο στην Καρέντα για ανταλλακτικά και μου είπε 13,5Ε. Τους είπα να μου κρατήσουν καμμιά 20αριά μιας και είναι τόσο φθηνά. Οπότε ψάχνω αλλού. Ξέρει κανείς αν οι αναπτήρες αυτοκινήτου είναι για όλα τα αυτοκίνητα ή πρέπει να πάρει για Golf? Επίσης, ξέρει κανείς που θα βρω έναν σε γήινη τιμή?

Link to comment
Share on other sites

Ψαξε στο εβαυ. Με κανα 5€ θα βρεις αλλα και 13€ δεν ειναι και τοσα πολλα... Τωρα ο καθενας μονος του ξερει...

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα με τον αναπτήρα άλλου αυτοκινήτου και δεν έπαιζε. Αντίθετα ο δικός μου έπαιξε στο άλλο. Προφανώς φταίει η υποδοχή. Ενώ δίνει ρεύμα σε φορτιστές κλπ δεν δίνει στον αναπτήρα. Πατώντας το κουμπί του αναπτήρα δεν κλειδώνει.

Link to comment
Share on other sites

Αν τον κρατήσεις πατημένο με το χέρι για 10" δουλεύει, αν ναι τότε στράβωσε προς τα μέσα με ένα ψιλό κατσαβίδι τα αυτάκια αλλά με προσοχή και καλύτερα βγάλε την ασφάλεια του αναπτήρα για να μην γίνει κανένα βραχυκύκλωμα.

Link to comment
Share on other sites

Υποψιάζομαι οτι εχεις καμμένη ασφάλεια.

Δες το βιβλιαράκι και άλλαξε τη.

Μέχρι τώρα φαντάζομαι να το βρήκες :)

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. μάλλον φταίει ο φορτιστής αυτοκινήτου. Από τις πολλές χρήσεις θα μπήκαν μέσα τα ποζαλάκια του. θα το δοκιμάσω με πλαστικό μυτοτσίμπιδο που έχω και θα ενημερώσω!

Link to comment
Share on other sites

Σωστα αναφερθηκε, φταίει η συχνή χρήση φορτιστή κινητού τηλ. Το ειχα πάθει στο ibiza που ειχα. Δεν χρειάζεται αλλαγή. Απλά ισιώνεις όπως είπαν τα παιδια τα μεταλλικά αυτάκια που εχουν μπει μέσα, και εισαι οκ.

Εγω τωρα για να μην το ξαναπάθω, προσέχω όταν βάζω τον φορτιστή, να μην το περιστρέφω μέσα στη βάση του αναπτήρα, απλά τον βάζω και τον βγάζω με προσοχή χωρις να τον γυρνάω.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα δεν το δοκίμασα. Πάντως σίγουρα δεν έχω καμένη ασφάλεια γιατί δίνει ρεύμα. Πολύ πιθανό να φταίει η συχνή φόρτιση κινητού.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.