SkyNet Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 Υπάρχει κάποιος λόγος στη διαφορά μήκους?Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted September 10, 2018 Report Share Posted September 10, 2018 24 λεπτά πριν , SkyNet said: Υπάρχει κάποιος λόγος στη διαφορά μήκους? Sent from my iPad using Tapatalk Πιθανώς , για τον λόγο ότι τα φανάρια τα κανονικά έχουν μπροστά στην μεσαία σκάλα μια (σαν καπωτα να το πω ?) Τα οποία αυτά κόβουν την δέσμη του φώς. Πιστεύω ότι εκεί ίσως να οφείλεται ότι είναι ποιο κοντές για να μπορούν να χωρέσουν την Καποτα αυτή?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted September 12, 2018 Report Share Posted September 12, 2018 (edited) Σήμερα έκανα και εγώ της αλλαγές μου στο Passat B7. Έβαλα της Philips racing vision +150%. Edited October 14, 2018 by OMINUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted December 19, 2018 Report Share Posted December 19, 2018 On 12/9/2018 at 10:37 ΜΜ, OMINUS said: Σήμερα έκανα και εγώ της αλλαγές μου στο Passat B7. Έβαλα της Philips racing vision +150%. Πριν από μέρες τοποθέτησα και ενα ακόμα σετ με της ίδιες λάμπες και στην μεγάλη σκάλα στο αμάξι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...