Jump to content
Symearg

Weekly Day Out @ Θεσσαλονίκη, 7/9/2013, Les Zazous Ώρα 16:00

Recommended Posts

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Hellenic VWclub,

 

μετά την ξεκούραση και τα μπανάκια του Αυγούστου, η παρέα μας θα συναντηθεί και πάλι.

 

Στο γνωστό σε αρκετούς από εμάς (και από προηγούμενη συνάντηση μας) Les Zazous στην Καλαμαριά το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, θα απολαύσουμε ένα όμορφο φθινοπωρινό απόγευμα με καφεδάκι, μπυρίτσα ή ποτό.

Βρίσκεται στη Θεμιστοκλή Σοφούλη 108 και θα βρεθούμε εκεί στις 16:00.

 

Σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε, εμπειρίες από τις διακοπές και τα ταξιδάκια που πιθανώς κάναμε, όμορφες στιγμές που περάσαμε και φυσικά, όλα όσα αφορούν την κοινή μας αγάπη, την αυτοκίνηση και τα VW μας!

Θα συζητήσουμε επίσης το θέμα της ανάδειξης Συντονιστών Συναντήσεων τόσο για τη Θεσσαλονίκη (που σίγουρα χρειάζεται ακόμη ένας) όσο και για τους όμορους νομούς που δεν έχουν Συντονιστή.

 

 

Όπως σε κάθε συνάντηση και για την καλύτερη οργάνωση της κράτησης τραπεζιών, δηλώστε τη συμμετοχή σας μαζί με τον αριθμό των ατόμων που θα σας συνοδεύουν με τη μορφή: όνομα μέλους + αριθμό ατόμων (π.χ. symearg+1).

 

Νέα και παλαιά μέλη, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην όμορφη παρέα μας.

 

 

Υπενθυμίζω το νούμερο του τηλεφώνου που μπορείτε να επικοινωνείτε 6973507006 (Μάκης / symearg).

 

 

 

 

~~~~~~

2η Πανελλήνια Συνάντηση 2013 - 12~13 Οκτωβρίου - Πάτρα

 

Συνδεθείτε μαζί μας στα κοινωνικά δίκτυα: ακολουθήστε μας στο icon-social_twitter.png | κάντε μας Like στο icon-social_facebook.png | δείτε μας στο icon-social_youtube.png
Σημαντικές σελίδες: Κάρτες Μέλους | Αγγελίες Αξεσουάρ | SmartPhones App
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6999 VWCLUB6999 892 58217:00 - 19:00

 

Υπενθυμίζουμε ότι τα VIP μέλη μπορείτε να αξιολογείτε τις συναντήσεις μας μέσω του ειδικού μενού που βρίσκεται δεξιά πάνω απο το αρχικό δημοσίευμα.

~~~~~~

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

μαλλον δεν θα μπορεσω να ερθω εγω εκτος απροοπτου. αλλα ασχετα με το αν καταφερω  να ερθω η οχι να κανω μια παρατηρηση χωρις παρεξηγηση βεβαια. φιλε μακη μας ειχες πει οτι οι συναντησεις θα ηταν μια ανατολικα και μια δυτικα αλλα βλεπω οτι το πηραμε μονοτερμα. τι παιζει;

Link to comment
Share on other sites

Αρχίζει η σεζόν με την πρώτη συνάντηση Ανατολικά. Η επόμενη θα είναι δυτικά και θα συνεχίσουμε έτσι. Ταιριάζει ακόμη η θάλασσα (όσο κρατάει ο καιρός).


Ο Γιάννης από Σέρρες δήλωσε οτι θα έρθει (+3), το ίδιο και ο Διαμαντής (με το ΜΚ1 GTI).

Edited by symearg
Link to comment
Share on other sites

Και γω εκτός απροόπτου (υπάρχει μια πιθανότητα να πάω για ψάρεμα) θα είμαι παρών.

Link to comment
Share on other sites

Αρχίζει η σεζόν με την πρώτη συνάντηση Ανατολικά. Η επόμενη θα είναι δυτικά και θα συνεχίσουμε έτσι. Ταιριάζει ακόμη η θάλασσα (όσο κρατάει ο καιρός).

Ο Νίκος από Σέρρες δήλωσε οτι θα έρθει (+3), το ίδιο και ο Διαμαντής (με το ΜΚ1 GTI).

το θεμα ειναι οτι κλεισαμε τη σεζον με 5 συναντησεις ανατολικα. εσυ ξερεις, εσυ εισαι το αφεντικο. μακαρι να μπορεσω να ερθω αλλα οπως και να χει ευχομαι τη φετινη σεζον να μην μας χωρανε τα μαγαζια απο τις πολλες συμμετοχες

Link to comment
Share on other sites

Να είσαι καλά Ηλία. Αφεντικά δεν υπάρχουν βέβαια. Ο Συντονιστής συναντήσεων έχει την ευθύνη της οργάνωσης και πραγματοποίησης της κάθε συνάντησης. Δηλαδή το κλείσιμο του μαγαζιού, την επικοινωνία με τα μέλη, τη σταθερή και συνεχόμενη παρουσία του εκεί, την επικοινωνία των απόψεων και προβλημάτων των μελών με τη διοίκηση (όταν αυτή δεν μπορεί να γίνει με άμεσο τρόπο μέσω του forum). Μου δίνεις την ευκαιρία, Ηλία, να αναφέρω όλα αυτά για να θυμίσω και το θέμα που έβαλε η διοίκηση του club για ανάδειξη ακόμη ενός συντονιστή στον Νομό μας και φυσικά, εφ όσον μπορούμε, να βοηθήσουμε στην ανάδειξη κι άλλων Συντονιστών στους Νομούς που δεν έχουν. 

Link to comment
Share on other sites

Και ο KostasP από Κιλκίς θα μας κάνει παρέα το Σάββατο.


Και ο Tasos από Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης από Σέρρες με το Vitara του (άντε και με Amarok σου εύχομαι)!


Πιθανώς θα έχουμε και δυο καταπληκτικά ΜΚ3... Μακάρι να μπορέσουν τα παιδιά.

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιτυχία & καλή αρχή για τη νέα σεζόν Μάκη, παίδες!

Link to comment
Share on other sites

Μόνο ως ζωντανή και όμορφη μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μας συνάντηση. Είχαμε κέφι, ζωντάνια, χιούμορ και αρκετό κόσμο από διάφορα μέρη της Βόρειας Ελλάδας. Να ευχαριστήσω λοιπόν τον Διαμαντή, που μας κάλεσε για συνάντηση στην Καβάλα, με το αυτοκίνητο σύμβολο (ΜΚ1 GTI), τον Κώστα με το πανέμορφο ΜΚ7 ACT (μοναδική η μυρωδιά του καινούριου) από το Κιλκίς, τον Γιάννη (ΜΚ5) από τις Σέρρες, τον Δημήτρη/δεινό ψαρά (Suzuki Vitara) από τις Σέρρες, τον Άκη με την Ελευθερία (φανατικοί Hondaκηδες/ civic 1.7 vtec αμερικάνικων προδιαγραφών) από Σέρρες, τον Κώστα που σε δύο μέρες παρουσιάζεται (328 σειρά!!!) και τους Θεσσαλονικείς, τον Κώστα με το μοναδικό ΜΚ3 Μαυροφρύδης Car Audio (μιλάμε για πολλά watt) και τις πόρτες χωρίς χερούλια (ανοίγουν με τηλεχειρισμό), τον Γιώργο (επίσης ΜΚ3 άψογο), τον Crispant (ΜΚ5 GT) που πάντα είναι παρών, τον Αλέξη με την τρέλα του στους σκαραβαίους και τα MK2/MK3 (Ν. Μηχανιώνα), τον Τάσο (Rabbit ΜΚ5) που καμία ασθένεια δεν θα τον κρατούσε μακριά από την παρέα μας, τον Soulio (Polo TDI) που ψήνεται για την εκδρομή στην Ιταλία και φυσικά τον Στέφανο από το Les zazous που μας έδωσε ίσως το καλύτερο τραπέζι του μαγαζιού. Σύντομα θα ανέβουν και οι φωτογραφίες !

Η επόμενη προγραμματισμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε 15 μέρες στην περιοχή του Ωραιοκάστρου (θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση).

Edited by symearg
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Καλά τε ειπες φιλε μάκη. Ωραια παρέα, καφεδάκια κλπ και σιγουρα το καλύτερο τραπέζι στο καλύτερο μαγαζι της πόλης πάνω στο κύμα!

Αυτά είναι!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήθηκε άλμπουμ για τις φωτογραφίες της συνάντησης. Δείτε το εδώ!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.