Jump to content
apoelara89

Αλλαγη Πλαστικο Του Καντραν Σε Gti

Recommended Posts

παιδια καλησπερα σας...σημερα βρήκα ενα Golf gt στο δρομο μου και οταν κειταξα μεσα απο το παραθυρο είδα οτι ο τυπος εβγαλε το πλαστικο του κοντερ που εχει το μαμισιο GT και εβαλε το πλαστικο του GTI... και ειμαι συγουρος μόνο το πλαστικο αλλαξε γιατι αποτι ειδα απο κατω ηταν το ειδιο και με το δικο μου και την ενδειξη Boost ειχε και ολα και το καντρα το ιδιο ηταν..σιγουρα δεν το αλλαξε ολο παρα μόνο το πλαστικο... ξερει καποιος κατι απο που μπορω να αγορασω απο το ιντερνετ μονο το πλαστικο? η τον κωδικο του πλαστικου καποιος με ETKA? http://i69.photobucket.com/albums/i80/ukwells72/D80035.jpg

Edited by apoelara89
Link to comment
Share on other sites

Δεν πρεπει να υπαρχει σαν ανταλακτικο, πρεπει να πηγαινει ολοκληρο το καντραν, βρες ενα μετεχειρο και τραμπαρε το, λογικα ετσι εκανε και αυτος που ειδες.

Link to comment
Share on other sites

ναι το θεμα ειναι απο που μπορω να το βρω σκέτο?? γιατι δεν λεει να παω να αγωρασω ολοκληρα τα κοντερ 1000+ ευρο για να παρω το πλαστικο...σιγουρα δεν πουλιέται μονο του?

Link to comment
Share on other sites

Σκέτο δε βγαίνει.

Μόνο σε κάποια μάντρα από χαλασμένο κοντέρ ή στο *μη επιτρεπόμενο @ URL*. Εναλλακτικά στο ebay.de βάζεις kombiinstrument vw golf  5 gti ή σε ξένα φόρουμ στις αγγελίες τους. Θέλει συνεχές ψάξιμο και επικοινωνία με μάντρες (μέσω ebay)

Link to comment
Share on other sites

Το ειχε κανει ο solaris παλιοτερα. Η λυση ειναι να ψαχνεις και μολις βρεις ενα ελαττωματικο απο gti να το αγορασεις και να παρεις το μπροστινο πλαισιο.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.