Petros K Posted March 26, 2015 Report Posted March 26, 2015 Αυτό με την διαφορά θερμοκρασίας δεν το λέω έτσι το έχω παρατηρήσει και εγώ αλλά το έχω συζητήσει και με τα παιδιά και στα τρία πρατήρια (Ανθούσα, Φιλαδέλφεια, Κηφισιά).. Παράδειγμα το καλοκαίρι από εντελώς άδειο το αυτοκίνητο γέμιζε με 10 κιλά και όλη αυτή την περίοδο με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες γεμίζω 12+ κιλά.. 1 Quote
aetos Posted March 27, 2015 Report Posted March 27, 2015 Συμφωνω απολυτα με ολα οσα προειπε στα ανωτερω ποστ ο φιλος Πετρος!!! 1 Quote
enedra Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Γεια σας, σήμερα έκανα 114 χλμ συνολικά: Αθήνα-Κηφισίας-Διόνυσος-Πεντέλη-Νεα Μακρη-Μαραθώνας-Σχοινιάς και ο γυρισμός: Σχοινιάς-Μαραθώνας-Αγιος Στέφανος-Εθνική οδός-Αθήνα (με κάποιες ενδιάμεσες παρακάμψεις) Μέση κατανάλωση 2,9κιλά/100χλμ σύμφωνα με το maps&more.... not bad at all...(για up με 15αρες αλουμινιου).... Quote
aetos Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Με χαρα ενημερωνω οτι απο χθες λειτουργει κανονικα το πρατηριο φυσικου αεριου στο Βόλο, ας το εχουν υπ'οψιν τους οι κατοχοι ecoup. 2 Quote
Petros K Posted September 9, 2015 Report Posted September 9, 2015 Με λίγα λόγια δηλαδή Αθήνα-Θεσσαλονίκη με κάτι λιγότερο από 20€ Quote
aetos Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Ετσι ακριβως Πετρο,με 15€ φ/α πας Θεσσαλονικη που και εκει υπαρχουν δυο πρατηρια φ/α που λειτουργουν πλεον. Ενα στα Διαβατά (Κων/νου Καραμανλή 136, Τηλ. 2310 780330) και το αλλο Πυλαία Γεωργικής Σχολής 128,(Τηλ. 2310 365010) Quote
κολλιας Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 Μια άσχετη ερώτηση παιδια!εφαγα φλασια τωρα.ποσα κλειδια σας δώσανε με το up????ειπα να μην ανοίξω νέο θέμα γι αυτο.???? Quote
aetos Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Μια άσχετη ερώτηση παιδια!εφαγα φλασια τωρα.ποσα κλειδια σας δώσανε με το up????ειπα να μην ανοίξω νέο θέμα γι αυτο. Δύο κλειδια φιλε μου. Quote
Petros K Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Εξαρτάται την έκδοση βασικά. Στην Take Up, την Move Up και την Eco Up δίνουν ένα με τηλεχειρισμό και ένα απλό κλειδί.. Στην High Up και επάνω δυο κλειδιά με τηλεχειρισμό όπως και σε όλα τα άλλα μοντέλα της VW. Quote
aetos Posted October 9, 2015 Report Posted October 9, 2015 Προς ενημερωση σημερα ρωτησα (Αμπελοκηπους) για κλειδι γνησιο vw που να εχει κλειδωμα και συναγερμο συν πορτ μπαγκαζ και μου εκανε τιμη προσφορας 120 ευρω μαζι με τον συντονισμο ολα κομπλε. Μου φανηκαν πολλα αλλα στην αντιπροσωπεια σιγουρα θαναι πολυ περισσοτερα,(πιθανον τα διπλα). Αν μαζευτουμε 3-4 πιθανον να πεσει και στα 100... Quote
Petros K Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Μου έχει πει ο πατέρας μου ακριβώς το ίδιο πράγμα, από τότε που πήραμε το αμάξι.. Να βγάλουμε δηλαδή ένα εφεδρικό κλειδί κανονικό κομπλέ για καλού και για κακού. Τα λεφτά που θα ζητάει η αντιπροσωπεία σίγουρα θα είναι παραπάνω, υποθέτω κάπου στο 300άρι. Και τα 120 δεν είναι λίγα βέβαια για την συγκεκριμένη δουλειά, αλλά αν μαζευτούμε όντως κάποια άτομα μπορούμε να πετύχουμε να μας ρίξει την τιμή. Quote
aetos Posted October 10, 2015 Report Posted October 10, 2015 Την ιδια σκεψη εκανα και εγω αν πεσει στα 100€ θα το κανω να υπαρχει για εφεδρικο, μια και ειναι ιδιο με το λογοτυπο vw ακριβως οπως αυτο που μας δωσανε ενα με την αγορα Up, (ανοιγοκλεινει ασφαλειες-συναγερμο και το μεσαιο κουμπι το πορτ μπαγκαζ). Υποθετω ιδια τιμη θαναι και για Golf,Polo κλπ.(αν καποιος θελει). Υπ'οψιν χρειαζεται και το αυτ/το εκει για τον συντονισμο συχνοτητων ιμομπιλαϊζερ-συναγερμο κλπ. Παμε λοιπον μια προχειρη λιστα να δουμε ποσοι μαζευομαστε και αναλαμβανω εγω ''το παζαρι'' εκτος αν θελει ναρθει καποιος να παμε μαζι επι τοπου στον κλειδαρα για συννενοηση. 1) aetos 2) Petros K 3) 4) 5) Θα παρακαλουσα οποιος ενδιαφερεται ναναι σιγουρος για την συμμετοχη για να μην εκτεθουμε οτι ειμαστε π.χ.(πεντε και στο τελος παμε δυο). Αν δεν μαζευτουμε καποιοι,τοτε το ξεχναμε για την ωρα,μια και και δεν ειναι ακρως απαραιτητο,γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι. Αν πρεπει να μεταφερθει σε αλλο thread με ονομασια κλειδια VW,ισως ναναι καλυτερα για να το δουν ολοι και να πουν την αποψη τους. Quote
Petros K Posted October 11, 2015 Report Posted October 11, 2015 Εγώ θα κάνω μια συζήτηση για το οικονομικό και θα επανέλθω για σίγουρα.. 1 Quote
aetos Posted October 16, 2015 Report Posted October 16, 2015 Με χαρα ενημερωνω οτι απο χθες λειτουργει κανονικα το πρατηριο φυσικου αεριου στο Βόλο, ας το εχουν υπ'οψιν τους οι κατοχοι ecoup. Mε διπλη πλεον χαρα σας ξαναενημερωνω οτι λειτουργει αλλο ενα πλεον πρατηριο φυσικου αεριου στην Λαρισα.(γινανε επτα). Μονο προσοχη στο ωραριο λειτουργιας τους... http://www.depa.gr/content/article/002003003/11.html Quote
Cadfael Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Ετοιμάζεται και ένα στη Λαμία... Sent from my SM-T705 using Tapatalk Quote
ermis1975 Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Σημερα στο village Ρέντη στο βενζινάδικο που έχει εκεί είδα μια ταμπλεά Fysikon, ακόμα δε πρέπει να λειτουργεί γιατί δεν ειχε τιμές. Quote
aetos Posted December 31, 2015 Report Posted December 31, 2015 Οντως ειναι το επόμενο που θα ανοίξει στην Αθήνα. Quote
ermis1975 Posted April 14, 2016 Report Posted April 14, 2016 Ακομα δεν εχει ανοιξει πάντως.. Είναι έτοιμο βέβαια αλλά έχουν περάσει 4 μήνες απο τότε που ειπε οτι θα ανοιξει σε λιγες ημερες! Quote
aetos Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 Συντομα θα ανοίξουν κι αλλα CNG πρατήρια,που ηδη εχουν δρομολογηθεί πλέον. Απο πληροφορίες που θα τσεκάρω ''ο ιδιος γιά επαλλήθευση'',ανοίγει μάλλον κι εδώ... (Φυσικό αέριο ..... 19ο ΧΛΜ Λ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΟΡΩΠΙΟΥ, ΚΟΡΩΠΙ ) Υ.Γ. Φίλοι μου,θα επανέλθω στό θέμα μας με εγκυρες-διασταυρωμένες πληροφορίες!!! 1 Quote
aetos Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 (edited) Οι περιοχές που ηδη υπάρχει το Φ/Α στην Αττική ειναι¨αλφαβητικά αυτές και διαρκώς επεκτείνεται Edited April 17, 2016 by aetos Quote
aetos Posted April 17, 2016 Report Posted April 17, 2016 ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΙΛΙΟΝ ΝΙΚΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΛΙΜΟΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΠΑΛΛΗΝΗ ΑΝΟΙΞΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΠΕΡΑΜΑ ΑΧΑΡΝΕΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΒΟΥΛΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ ΠΕΥΚΗ ΒΥΡΩΝΑΣ ΜΑΝΔΡΑ ΤΑΥΡΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΡΟΥΣΙ ΥΜΗΤΤΟΣ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙ ΔΑΦΝΗ ΜΟΣΧΑΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ Quote