Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble

ermis1975

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About ermis1975

 • Rank
  VWClub Member

User Information

 • Νομός
  Μη ορισμένος

Other Info

 • Car Type
  Up
 • Car's nickname
  Eco

Recent Profile Visitors

2,193 profile views
 1. Επειδή ειμαι εντός εγγύησης και εντός ασφαλιστικής κάλυψης, θα πάω σε ενα φανοποιείο αντιπροσωπείας. Η δουλειά δεν ειναι μεγάλη. Μια γτατζουνιά ειναι στο προφυλακτήρα. Αν έφταιγα εγώ θα το επισκεύαζα τοπικά. Απλά βλέπω οτι δίνουν δύσκολα αυτοκίνητο αντικατάστασης και το αργούν πολύ! Οπότε άντε να περιμένω 20 μέρες ακόμα, να πάω σε κάποιον που να μην έχω πρόβλημα με τη βαφή. Μπιμπίκια, τρεξίματα, σκόνη σε όλο το αμάξι κλπ. Τα έχω περάσει με άλλο αμάξι κατά καιρούς.
 2. Θα ήθελα, όποιος έχει χρησιμοποιήσει κάποιο φανοποιείο επίσημης αντιπροσωπείας Kosmocar, να μου πει αν έμεινε ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα και ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο. Επίσης αντιμετωπίσατε πρόβλημα να βρείτε αυτοκίνητο αντικατάστασης ?
 3. https://www.amazon.com/050110-Under-Carpet-Absorption-Insulation/dp/B005Q583BC/ref=sr_1_fkmr3_4?ie=UTF8&qid=1508597343&sr=8-4-fkmr3&keywords=VW+UP+Hood+Insulation Θα ρωτήσω και την αντιπροσωπία αν υπάρχει κάτι για το UP. Αν και δε ξέρω μήπως ειναι χειρότερο για τη θερμοκρασία. Δε θα την αφήνει να φύγει απο το καπό προφανώς, μήπως κάνει ζημιά. Για το θόρυβο οκ αλλά και πάλι περισσότερο μόνωση χρειάζεαι η πλευρά της καμπίνας απο το καπό.
 4. Οταν με το...κακό φτάσουμε στην αλλαγή δίσκων, προσωπικά δε θα βάλω της αντιπροσωπείας, αφού υπάρχουν πολύ καλύτεροι. Γενικά δεν εχω θέμα με φρενάρισμα. Προς το παρόν τουλάχιστον και έχοντας 32000χλμ.
 5. Τετοιο είχα βάλει παλιά για ηχομόνωση για ενα sub. Μήπως υπαρχει για το tsi ?
 6. Όχι γιατί δε μου πήρε πολύ εργασία και δε μου είπε ότι είναι κάτι δύσκολο. Η ένστασή μου είναι στο να αλλάξω αντλία όταν έρθει η ώρα για ιμάντες. Το ανάποδο δε θα με πείραζε. Δηλαδή να το λύσει να αλλάξει αντλία και να βάλω και τον ιμάντα.
 7. Βρήκε κανεις το παραπάνω κάλυμμα? Τωρα που βγήκε το tsi το εχει?
 8. Το θέμα ειναι τί λέει η επίσημη αντιπροσωπεία για τη παραπάνω αλλαγή, και όχι το κάθε συνεργείο. Επίσης σε άλλο αυτοκίνητο όταν άλλαξα χωριστά αντλία και χωριστά ιμάντες, δε θυμάμαι να είχε κάποιο αυξημένο κόστος η εργασία. Το αντίστροφο ναι. Σου λένε αν αλλάξω αντλία, να βάλω και καινούριο ιμάντα (που κανονικά δεν έχει κόστος). Γενικά τηρώ τις οδηγίες του κατασκευαστή και δε καταλαβαίνω γιατί να χαλάσει κάτι υποχρεωτικά και να πρέπει να το αλλάξω, εκτός απο τακάκια κλπ αναλώσιμα. Δηλαδή να αλλάξουμε και αντλία βενζίνης μήπως και χαλασει...? Για την εγγύηση αν το βρώ θα σας πώ, το είχα δεί σε site ανταλλακτικών όταν την αγόρασα.
 9. Αν και παλιό το post. Όταν ανάβετε τα φώτα στη 1η σκάλα, το ταμπλό κλπ δε θα έπρεπε να ανάβουν? Δηλαδή γιατί ειναι αυτή η σκάλα? ανάβει πχ μονο τα πίσω, γιατί τα εμπρός φωτα ημέρας ανάβουν μόνιμα.
 10. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο και σχετικά "οικονομικό". Το θέμα ειναι ποιός μπορεί να κάνει την εγκατάσταση. Η αντιπροσωπεία το κάνει? Θέλω πολύ να βάλω cruise control στο eco up μου γιατί κάνω συνέχεια ταξίδια κλπ. και μου λείπει.
 11. Αυτό είναι παράλογο. Δηλαδή η επίσημη αντιπροσωπεία ισχυρίζεται ότι πρέπει να αλλάξεις κάτι γιατί στο μέλλον μπορεί να χαλάσει! Μα η αντλία δεν είναι αναλώσιμη. Εγώ θα το ζητούσα αυτό γραπτά. Να αλλάξεις ένα εργοστασιακό εξάρτημα που δεν έχει χαλάσει με κάτι άλλο έστω γνήσιο! Η τιμή πάντως μιας αντλίας νερού για το up είναι 37-108 ευρω και κάποιες απο αυτές εχουν εγγύηση εφόρου ζωής. Μή μας δουλεύουν. Το ίδιο και οι ιμάντες απο 6-14 ευρω!
 12. Τελικά τα κιλά είναι και θέμα δικτύου και χώρας. Σε πρόσφατο ταξίδι μου μέχρι Ελβετία, Αύγουστο με ζέστη, στην Ιταλία γεμιζα απο άδειο με 11,7 και στην Ελβετία 14 ! Οταν Ελλάδα έβαζα 9,5-10,5.
 13. Εφτασε η ώρα για το 2ο σερβις των 30.000χλμ. Οταν με ενημέρωσαν οτι θα γινει αναβάθμιση Recall 24GD, ξέρει κανεις τί αφορά και τι διορθώνει ?
 14. Εγω βγάζω 350χλμ εδω και 1 μηνα χαλαρά και έχω βγάλει και 385! Πάντως μια φορά έβαλα απο άδειο 12,80kg! Να δουμε οσο καλοκαιριάζει μήπως και μειώνουν τη πίεση. Σε Ανθούσα και ΕΚΟ Εθνική οδό συνήθως βάζω.
 15. Θα ξανατσεκαρω και θα δω! Η αλήθεια ειναι οτι η διαδρομή μου ειναι καθημερινά Αττική οδό μέχρι αεροδρόμιο. 90-100χλμ τη μερα. Δε το πιέζω, βγάζει απο 310-370 χλμ ανα γέμισμα (παίζει όμως ρόλο και πόσα κιλά θα πάρει).
×
×
 • Create New...