@billias Posted December 5, 2017 Report Posted December 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαστε μια τριμελής οικογένεια και σκέφτομαι για την αγορά του νέου πολο. Θέλω να ακούσω γνώμες και προτάσεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
Guest Polakias TDI Posted December 5, 2017 Report Posted December 5, 2017 Καλωσόρισες, καλώς μας βρήκες (καλό είναι να γράψεις 2 λόγια για εσένα στο σχετικό θέμα του φόρουμ για να σε γνωρίσουμε, επίσης δε χρειάζεται να ανοίγεις πολλά θέματα με τον ίδιο τίτλο, πίστεψέ με, βλέπουμε τις αναρτήσεις οι πιο τακτικοί του φόρουμ). To Polo είναι ήδη ένα από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας του. Το νέο Polo είναι πιο στιβαρό, πιο σύγχρονο, μεγαλύτερο, με χώρους που πλησιάζουν σε αρκετά μεγάλο βαθμό πλέον το Golf. Κινητήρες βενζίνης από προηγούμενα χρόνια, έχουν δείξει τι & αν αξίζουν. Κινητήρες πετρελαίου νέοι. Σε σχέση με τον ανταγωνισμό εκεί στα ψηλά σκαλοπάτια του βάθρου, παίζει δυνατά. Γιατί όχι; Υπάρχει προϊστορία σου με την VW; Ποια έκδοση σκέφτεσαι φίλε & με τι κινητήρα; Quote
dragonfighter Posted December 5, 2017 Report Posted December 5, 2017 Ταξίδια κανεις; Εχεις κοιτάξει τους χώρους του; Quote
@billias Posted December 6, 2017 Author Report Posted December 6, 2017 Έχω κάνει τεστ ντράιβ το beats. Οι χώροι του σε σχέση με το fiesta είναι πολύ ικανοποιητικοι. Η χρήση του θα είναι κυρίως σε επαρχιακό δίκτυο και κάνα δυο ταξίδια το χρόνο. Απλά θέλω και μια εικόνα για αυτό με τα 115 άλογα. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
cjgeorgio Posted December 7, 2017 Report Posted December 7, 2017 Από την στιγμή που είσαι επαρχία γιατί δεν κοιτάς ένα αμάξι πιο μεγάλο σε μέγεθος;Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
nikdev Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 Νομιζω οτι το polo θα σου ειναι ανεπαρκες σε χωρους. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Quote
takisbrax Posted December 10, 2017 Report Posted December 10, 2017 On 5/12/2017 at 1:39 ΜΜ, @billias said: Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαστε μια τριμελής οικογένεια και σκέφτομαι για την αγορά του νέου πολο. Θέλω να ακούσω γνώμες και προτάσεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δες κανενα μεγαλητερο αμαξι. 1 Quote
Andritsos Posted December 14, 2017 Report Posted December 14, 2017 (edited) On 5/12/2017 at 1:39 ΜΜ, @billias said: Καλησπέρα σε όλους. Είναι η πρώτη φορά που γράφω. Είμαστε μια τριμελής οικογένεια και σκέφτομαι για την αγορά του νέου πολο. Θέλω να ακούσω γνώμες και προτάσεις. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γεια σου ρε πατρίδα. Μια χαρά σε βρίσκω με το polo για τριμελή οικογένεια. Αν είναι για μεγαλύτερο αμάξι δεν πας σε golf αλλά σε passat. Το καινουργιο polo είναι ανάμεσα στο μέχρι τώρα polo και το καινούργιο golf. Για τα λεφτά του είναι πολύ καλό (μόνο οι καπλαμάδες με χαλάνε πίσω που δεν έχουν καθόλου επένδυση.) Εγώ έχω το 6r 1.6 tdi και κανονίζω για το καινούργιο με φυσικό αέριο. Πολύ οικονομικό. Τσέκαρε το. Απλά είναι 90hp . . . . αλλά αν δε θές πολλά γκάζια είναι πολύ καλό..... Τι αμάξι έχεις τώρα ? Edited December 14, 2017 by Andritsos Quote
@billias Posted December 15, 2017 Author Report Posted December 15, 2017 Έχω ένα swift και ένα fiesta. Τριθυρα και τα δύο. Μόλις με το καλό πουλήσω το Swift πάω κατά 90% να κλείσω το polo. Πατρίδα? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
Andritsos Posted December 22, 2017 Report Posted December 22, 2017 On 15/12/2017 at 7:58 ΠΜ, @billias said: Έχω ένα swift και ένα fiesta. Τριθυρα και τα δύο. Μόλις με το καλό πουλήσω το Swift πάω κατά 90% να κλείσω το polo. Πατρίδα? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βλέπω Στερεά Ελλάδα . Είμαι απο Λαμία. Quote
@billias Posted December 23, 2017 Author Report Posted December 23, 2017 Εγώ ράχες Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
dennispapadopoulos Posted March 31, 2018 Report Posted March 31, 2018 (edited) Αδερφέ 3μελή οικογένεια έχω. Όχι, δεν αξίζει το πόλο για ταξίδια λόγω μικρού πορτμπαγκάζ. Τώρα αν αυτά είναι μόνο 2 το χρόνο ε παλεύεται. Έχω το πόλο 1.2 tsi του 2010 και κάνω 5 μεγάλα ταξίδια το χρόνο. Edited March 31, 2018 by dennispapadopoulos Quote