Jump to content
kouliss

#1 Πανελλήνια Συνάντηση 2018, Ιωάννινα, 10-11 Μαρτίου

Recommended Posts

2018_A_Excurtion_at_Ioannina.png

 

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2018 που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο  10 - 11 Μαρτίου στα Ιωάννινα. Τα μέλη της ανοικτής κοινότητας από όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούν για να διαδώσουν το πάθος τους για τα Volkswagen οχήματα, είτε βελτιωμένα είτε όχι, και σαφώς να προβάλουν το Hellenic VWClub!

Στην εκδρομή θα γίνει η κοπή της πίτας για το νέο έτος μαζί με κλήρωση δώρων για τα 14 χρόνια ύπαρξης της κοινότητας μας.

 

Όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους.

 

Πρόγραμμα εκδρομής:

Σάββατο 10/3/2018

08:30: Συγκέντρωση μελών στα σημεία αναχώρησης της κάθε περιοχής
08:40: Αναχώρηση μελών
10:25: 20' στάση στα ΣΕΑ (για την Αττική είναι τα ΣΕΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ)
12:50: Άφιξη στο ξενοδοχείο 5* Epirus Palace Hotel & Conference Center
13:00: Check in - ελεύθερος χρόνος

17:00: Κοπή Πίτας & Κλήρωση Δώρων (συγκέντρωση των μελών σε αίθουσα του ξενοδοχείου)
19:00: Ελεύθερος χρόνος
22:00: Οργανωμένη βραδινή διασκέδαση με φαγητό & μουσική στο ΣΤΟΑ ΛΟΥΛΗ (απαιτείται κράτηση θέσης)

          21:45 συγκέντρωση για τα μέλη που μένουν στο ξενοδοχείο στην είσοδο // 21:55 αναχώρηση

          22:10 συγκέντρωση στο μαγαζί για τα μέλη της περιοχής

          Στάθμευση στο NEON PARKING με καλύτερη τιμή εφόσον λάβετε κουπόνι στο κινητό σας. Στείλτε ΠΜ @kouliss


Κυριακή 11/3/2017

11:30: Check out
11:40: Συγκέντρωση μελών στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Φωτογράφηση προς την Πλατεία Μαβίλη.

13:30: Συνάντηση για café στο Lungolago

          Στάθμευση στο NEON PARKING με καλύτερη τιμή εφόσον λάβετε κουπόνι στο κινητό σας. Στείλτε ΠΜ @kouliss
16:00: Λήξη εκδρομής - επιστροφή στις πόλεις αφετηρίες

 

Μετακίνηση

Στις πόλεις αφετηρίες με αυξημένη συμμετοχή θα εφαρμοστεί οργανωμένη μετακίνηση, στο μέτρο του εφικτού και της ασφαλούς οδήγησης, προκειμένου να προβληθεί η λέσχη και παράλληλα να υπάρξει αρχείο πολυμέσων (βίντεο - φωτογραφίες) για μελλοντικά αφιερώματα. 

 

Διαμονή:
Η διαμονή των μελών θα γίνει στο
ανακαινισμένο 5* ξενοδοχείο  Epirus Palace Hotel & Conference Center στο οποίο θα διανυκτερεύσουμε το Σάββατο 10 Μαρτίου, και τις επόμενες ημέρες για όσους το επιθυμούν. Για τα μέλη που θα διαμείνουν ισχύει έκπτωση 15% στις υπηρεσίες ευεξίας SPA και συγκεκριμένη τιμή γεύματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω για λεπτομέρειες.

 

Επίσκεψη - Αυθημερόν συμμετοχή:

Τα μέλη από τις γειτονικές πόλεις που θα επισκεφτούν αυθημερόν και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους και σε ποια εκδήλωση θα έρθουν ώστε να προβλεφθεί κατάλληλος χώρος,  Ειδικά για την συμμετοχή στην οργανωμένη διασκέδαση του Σαββάτου απαιτείται προκαταβολή

 

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει έξοδα διανυκτέρευσης, πρωϊνού σε μπουφέ, πρόσβασης στο Internet, και χώρου στάθμευσης. Κάθε επιπλέον ποσό χρησιμοποιείται για την οικονομική ενίσχυση της λέσχης.

Πολιτική ακύρωσης: Μετά την καταβολή του ποσού και την δέσμευση δωματίου δεν επιστρέφονται τα καταβαλλόμενα ποσά.

Στα VIP μέλη το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλότερο λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους και κατά επέκταση απολαμβάνουν της προνομιακής τιμής που προκύπτει από την συνεργασία της λέσχης με το ξενοδοχείο.

 

Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διαμονής σε ξενοδοχείο αξίας 4€/δωμάτιο/διανυκτέρευση στα κόστη συμμετοχής που ακολουθούν.

 

VIP μέλη - κατά άτομο ανά διανυκτέρευση

Μονόκλινο: 66 ευρώ
Δίκλινο: 36 ευρώ

Τρίκλινο: 31 ευρώ

#Οι σύντροφοι ή συνοδοί των VIP μελών ΔΕΝ απολαμβάνουν την προνομιακή μειωμένη τιμή.

#Τα VIP μέλη που θα μείνουν στο ξενοδοχείο θα λάβουν δωρεάν ένα λαχνό αξίας 2€.

#Αποκλειστικά για την διανυκτέρευση του Σαββάτου το Δ.Σ. αποφάσισε να προσφέρει επιπλέον έκπτωση των παραπάνω τιμών στα VIP μέλη αξίας 4€/άτομο, άρα θα είναι αντίστοιχα 62€, 32€, και 27€.

 

Μέλη - κατά άτομο ανά διανυκτέρευση

Μονόκλινο: 71 ευρώ
Δίκλινο Classic
41 ευρώ
Τρίκλινο:  36 ευρώ

#Τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν και να επωφεληθούν της προνομιακής τιμής μπορούν να το πράξουν έως 5 Μαρτίου 2018, αλλά πριν την δέσμευση δωματίου.

 

Τύποι κρεβατιών:

Σημειώνουμε ότι στα δωμάτια θα γίνει προσπάθεια να υπάρχουν οι τύποι των κρεβατιών που θα ζητηθούν αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. Ίσως υπάρξει ανταπόκριση από το ξενοδοχείο μόνο στα πρώτα δωμάτια που θα πληρωθούν, με σειρά προτεραιότητας.

 

Κεντρική εκδήλωση - Κοπή πίτας - Λαχειοφόρος κλήρωση:

Το Σάββατο 10 Μαρτίου 17:00-19:00 έχει οργανωθεί κεντρική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Εκεί θα πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος κλήρωση μεταξύ των μελών, η διανομή αναμνηστικού και η συζήτηση τυχόν θεμάτων με το ΔΣ της λέσχης. Το κόστος των λαχνών ανέρχεται σε 2 ευρώ έκαστος και μπορείτε να τους προμηθεύεστε από τις 10/2/2018 ανεξαρτήτως παρουσίας σας στην εκδήλωση. Τονίζεται ο διαχωρισμός των δώρων μεταξύ απλών μελών κοινότητας και VIP. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθεί καφές φίλτρου για όλα τα μέλη.

 

Δωροθέτες:
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες και τους ιδιώτες που είναι πάντα κοντά μας και συνεισφέρουν δώρα για την κλήρωση των μελών!
Χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!!! Οι εταιρείες που προσφέρουν δώρα λαμβάνουν ανταποδοτική διαφημιστική ενέργεια στην κεντρική μας σελίδα.

 

Δωροθέτες

lottery-sponsors1.PNG

lottery-sponsors2.PNG

 

Ακολουθούν τα μέχρι στιγμής ενδεικτικά δώρα που έχουν συλλεχθεί! Τονίζεται ότι η σειρά ενδεχομένως να τροποποιηθεί εφόσον προστεθούν και νέοι χορηγοί.

lottery-presents-list.PNG

 

 

 

 

Οργανωμένη βραδινή έξοδο σε μεζεδοπωλείο:

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στις 22:00 θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του ξενοδοχείου για να κατευθυνθούμε και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο μουσικό μεζεδοπωλείο ΣΤΟΑ ΛΟΥΛΗ της πόλης των Ιωαννίνων.

Λόγω ότι πρέπει να ενημερώνονται τα μαγαζιά με τον ακριβή αριθμό ατόμων θα εφαρμοστεί προπληρωμή που θα καλύπτει μέρος της τελικής συνολικής αξίας για κάθε συμμετέχοντα. Το αρχικό ποσό που θα δοθεί είναι 10 ευρώ ανά άτομο και ανάλογα θα επιστραφεί ή καταβληθεί επιπλέον ποσό με την έκδοση του λογαριασμού. Το μέρισμα που θα συμπληρώσει το αρχικό ποσό θα υπολογιστεί με διαίρεση του συνόλου του λογαριασμού, στην περίπτωση που δεν εφαρμοστεί συγκεκριμένο μενού επιλογών.

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας δεν προσέλθει το ποσό δεν θα επιστρέφεται και θα αποδίδεται στο ταμείο της λέσχης.

 

Φωτογράφηση:

Την Κυριακή, στις 11:40 θα συγκεντρωθούμε στο ξενοδοχείο και θα ξεκινήσουμε προς την ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ για την πραγματοποίηση αναμνηστικής φωτογράφησης. Τα οχήματα θα παραταχθούν με τις οδηγίες των υπεύθυνων της φωτογράφησης. Παρακαλούμε για την καλή συνεργασία σας. 

Σε όλη την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης τα μέλη θα καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις και τις συναντήσεις μελών.

Το πολυμεσικό υλικό θα δημοσιεύεται στο άλμπουμ της Πανελλήνιας Συνάντησης!

 

Διαδικασίες συμμετοχής:
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό διήμερο πρέπει να δηλώστε την συμμετοχή σας, να καταβάλλετε τα χρήματα (μια και θα πρέπει να προκαταβληθούν στο ξενοδοχείο) στους υπεύθυνους της εκδρομής @kouliss
και @GOLFAKI 4. Η καταβολή του χρηματικού ποσού γίνεται με μετρητά ή μέσω  τράπεζας  μετά από επικοινωνία. Σημειώστε ότι στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να σημειώνετε στην αιτιολογία το επώνυμο σας και να στέλνετε το αποδεικτικό ή τα στοιχεία της κατάθεσης (ημέρα, ώρα, κατάστημα) για επαλήθευση. Επίσης τα χρήματα μπορείτε να τα δώσετε απευθείας σε μια από τις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις.

 

Προθεσμίες:

 1. Συμμετοχές διαμονής στην εκδρομή: Δευτέρα 05 Μαρτίου 10:00
  Η ημερομηνία λήξης σχετίζεται με τον αριθμό των προδεσμευμένων δωματίων.
  Μετά την εξάντληση τους θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκδρομής
   για να γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας.

  ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ
 2. Συμμετοχές στην κεντρική εκδήλωση:   Τετάρτη 07 Μαρτίου 10:00
 3. Παραγγελίες για τις αναμνηστικές μπλούζες έως:  Πέμπτη 1 Μαρτίου 10:00 | ΕΛΗΞΕ
  Η παραγγελία της αναμνηστικής μπλούζας πρέπει να συνοδεύεται από την πληρωμή της.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:
Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Επίσης περιλαμβάνονται μερικοί βασικοί κανόνες, στοιχεία επικοινωνίας, οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα μέλη για την άφιξη τους στην πόλη φιλοξενίας.

 

 

Excursion_instructions_2_0_3_Ioannina.pdf

 

Μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας την τελευταία έκδοση του οδηγού εκδρομής κάνοντας κλικ εδώ: https://goo.gl/ZZ2sjC

 

 

Αναμνηστική Μπλούζα:
Για τον εορτασμό των 14 ετών της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW δημιουργήθηκε ειδική επετειακή εαρινή μπλούζα. Το σχέδιο για την εκδρομή μας στα Ιωάννινα είναι το παρακάτω:

 

T-Shirt-14Years-Maketa.jpg

t-shirt-dimensions.PNG

 

Η παραγγελία γίνεται με επικοινωνία με το μέλος @kouliss. Το κόστος προμήθειας γίνεται προκαταβολικά. Να δηλώνετε αν η μπλούζα αφορά γυναίκα ή άντρα, αν θα φέρει κέντημα ή στάμπα με το ψευδώνυμο και το μέγεθος τους.

Παραγγελίες γίνονται δεκτές έως την  Πέμπτη 1 Μαρτίου.
Κόστος :

vip μελη:  12€ και δώρο το το ψευδώνυμο στο μανίκι με την προϋπόθεση πως υπάρχει ήδη η μακέτα. Σε περίπτωση που η μακέτα δεν υπάρχει, το επιπλέον κόστος είναι 10 ευρώ (εφάπαξ κόστος για την 1η φορά). Το κέντημα του ψευδωνύμου είναι μια προσφορά της εταιρείας ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΜΑ & ΣΙΑ, www.ntoumas.gr αποκλειστικά για τα VIP μέλη.

* απλά μέλη: 15€ και 3€ το ψευδώνυμο στο μανίκι εάν υπάρχει η μακέτα, διαφορετικά ισχύει εφάπαξ επιπλέον χρέωση 10 ευρώ.

Για μεγέθη 3XL & άνω υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 ευρώ.

 

Κάρτες Μέλους:
Κατά την διάρκεια της εκδρομής μπορεί όποιο μέλος το επιθυμεί να πραγματοποιήσει εγγραφή ή ανανέωση στην λέσχη και με τον τρόπο αυτό να την υποστηρίξει οικονομικά!

Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα μέλους αντιστοιχεί σε ετήσια συνδρομή με το συμβολικό κόστος των 30 ευρώ. Μαζί με την συνδρομή παρέχεται δώρο ηλιοπροστασία με το λογότυπο της λέσχης για το αυτοκίνητο σας!

 

* Το αρχικό θέμα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία... για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε να το ελέγχετε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

 

 Λίστα Συμμετεχόντων:
Ενδεικτικός τρόπος δήλωσης συμμετοχής kouliss + eFfIeT, Διαμονή 2κλινο Χ 2, Κεντρική Εκδήλωση Σαββάτου, Βραδινή Διασκέδαση, Φωτογράφηση + Συνάντηση Κυριακής

Όσοι καταβάλλουν τα χρήματα θα αναγράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Φιλοξενούμενοι

kouliss + effieT :heart:, ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 2 άτομα και αμάξι
Chris + :heart:, ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια, για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 2 άτομα και αμάξι
activious +:heart:, ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια, για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 2 άτομα και αμάξι
KOSTAS#MK5 +:heart:, ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 2 άτομα και αμάξι
she_is_rider, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια, για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 1 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 1 άτομα και αμάξι
Tsilis_Corfu +:heart:, ΔΙΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια, για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 2 άτομα και αμάξι
Darth_Cotsos, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 1 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 1 άτομα και αμάξι
mommygti + marilena, ΔΙΚΛΙΝΟ με 2 κρεβάτι/ια, για 1 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 2 άτομα και αμάξι
leone1968 + 2, ΤΡΙΚΛΙΝΟ με 3 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 3 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 3 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 3 άτομα και αμάξι

 

Αυθημερόν

Pagouristas, Fani, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 2 άτομα και αμάξι 
jimtic, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 2 άτομα, ΝΑΙ στο βραδινό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά με 1 άτομα και αμάξι 
tzioras, ΝΑΙ στην κεντρική εκδήλωση με 1 άτομα, ΌΧΙ στο βραδινό γεύμα, ΌΧΙ στην φωτογράφηση και την εκδήλωση μετά 
 

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα στην ομάδα. Εγώ είμαι μέσα. Τιμές κλπ για το ξενοδοχείο ξέρουμε ή είναι νωρίς ακόμα;

Στάλθηκε από το E5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Edited by activious
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Οι τιμές φαίνονται στο αρχικό μήνυμα. Ωστόσο μάλλον δεν εμφανίζονται στο Tapatalk που χρησιμοποιείς. Δες το θέμα από κανονικό browser. 

Link to comment
Share on other sites

μεσα σε ολα +1...

με διπλο κρεβατι

και μπλουζα...

ας με ενημερωσει καποιος μεσω p.m για το που κανω καταθεση ..

Edited by activious
 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Οι τιμές φαίνονται στο αρχικό μήνυμα. Ωστόσο μάλλον δεν εμφανίζονται στο Tapatalk που χρησιμοποιείς. Δες το θέμα από κανονικό browser. 
Επειδή έχω μόνο κινητό και μπαίνω από δω δε μπορώ να δω τιμές. Θα μιλήσω με τον Δημήτρη και θα ενημερώσω το θέμα ξανά

Στάλθηκε από το E5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σας περιμενουμε ολους για να περασουμε τελεια οπως παλια.......

 

 

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

On ‎4‎/‎2‎/‎2018 at 8:11 ΜΜ, xrigolfakias said:

Επειδή έχω μόνο κινητό και μπαίνω από δω δε μπορώ να δω τιμές. Θα μιλήσω με τον Δημήτρη και θα ενημερώσω το θέμα ξανά

Στάλθηκε από το E5303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Καλώς, περιμένουμε νέα σου.

On ‎4‎/‎2‎/‎2018 at 7:49 ΜΜ, activious said:

μεσα σε ολα +1...

με διπλο κρεβατι

και μπλουζα...

ας με ενημερωσει καποιος μεσω p.m για το που κανω καταθεση ..

Παναγιώτη θα σου στείλω πληροφορίες σε ΠΜ.

23 hours ago , milios17 said:

Έχουμε καμιά φώτο?

Φωτογραφία από τι;

Link to comment
Share on other sites

Μεσα κ εγω! 

Ναι σε ολα! Φαι, φωτογραφιση κοκ Μπλουζα (xl γυναικεια με nickname & 1 M ανδρικια για το Γιωργη μου)

1 2κλινο (Η Μαριαλενα θα ειναι η συνοδος μου σε αυτη την εκδρομη :-) ) 

Edited by mommygti
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσω να κατέβω :(:(:(:(

Συγγνώμη παιδιά!!! Αλλά δυστυχώς εδώ στην ξενιτιά πέσανε πολλά και θα την χάσω την εκδρομούλα μας :(

Θα είμαι κοντά σας όμως από skype / viber και θα μαθαίνω νέα σας, πως περνάτε και τι χάνω!!!

 

Όσοι βγάλετε φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδρομής, ανεβάστε τις εδώ: https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/gallery/category/394-10-1132018-ioannina-panhellenic-excursion/

 

Link to comment
Share on other sites

Ουουου...κορίτσιαααα.... κάτι μου λέει ότι θα τα ξαναπούμε...ύστερα απο αρκετά χρόνια....

Αν όλα πάνε καλά, μέσα κι εγώ !!!

 

Tsilis + 1, Διαμονή 2κλινο (διπλό κρεβάτι), Βραδινή Διασκέδαση, Φωτογράφηση + Συνάντηση Κυριακής

 

Δεν νομίζω να προλαβαίνω την Κεντρική Εκδήλωση Σαββάτου μιας και η γυναίκα δουλεύει και στην γραμμή έχουν βάλει ατμόπλοια και θέλουν 2 ώρες για Ηγουμενίτσα...

 

Κοσμά στείλε μου σε παρακαλώ λεπτομέρειες για την πληρωμή

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

23 hours ago , tsiliscfu said:

Ουουου...κορίτσιαααα.... κάτι μου λέει ότι θα τα ξαναπούμε...ύστερα απο αρκετά χρόνια....

Αν όλα πάνε καλά, μέσα κι εγώ !!!

 

Tsilis + 1, Διαμονή 2κλινο (διπλό κρεβάτι), Βραδινή Διασκέδαση, Φωτογράφηση + Συνάντηση Κυριακής

 

Δεν νομίζω να προλαβαίνω την Κεντρική Εκδήλωση Σαββάτου μιας και η γυναίκα δουλεύει και στην γραμμή έχουν βάλει ατμόπλοια και θέλουν 2 ώρες για Ηγουμενίτσα...

 

Κοσμά στείλε μου σε παρακαλώ λεπτομέρειες για την πληρωμή

πω ρε φιλε..θα τα ξαναπουμε απο κοντα????

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ μέσα!

Μονόκλινο, αν γίνετε 2 διανυκτερεύσεις, Κεντρική Εκδήλωση Σαββάτου, Βραδινή Διασκέδαση, Φωτογράφηση + Συνάντηση Κυριακής και μπλουζάκι XXL!

Περιμένω PM για λεπτομέρειες πληρωμής!!!

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

On 13/2/2018 at 1:56 ΜΜ, doggy said:

Δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσω να κατέβω :(:(:(:(

Συγγνώμη παιδιά!!! Αλλά δυστυχώς εδώ στην ξενιτιά πέσανε πολλά και θα την χάσω την εκδρομούλα μας :(

Θα είμαι κοντά σας όμως από skype / viber και θα μαθαίνω νέα σας, πως περνάτε και τι χάνω!!!

 

Όσοι βγάλετε φωτογραφίες κατά την διάρκεια της εκδρομής, ανεβάστε τις εδώ: https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/gallery/category/394-10-1132018-ioannina-panhellenic-excursion/

 

Ααααααα  τι είπες τωρα????  Για ξανά σκέψου το. Για κανε μια προσπαθεια.....  Αφού μπορείς... 

Link to comment
Share on other sites

Ααααααα  τι είπες τωρα????  Για ξανά σκέψου το. Για κανε μια προσπαθεια.....  Αφού μπορείς... 
Δεν μπορώ δυστυχώς Δημήτρη.
Δεν προλαβαίνω.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

On 4/2/2018 at 7:49 ΜΜ, activious said:

μεσα σε ολα +1...

με διπλο κρεβατι

και μπλουζα...

ας με ενημερωσει καποιος μεσω p.m για το που κανω καταθεση ..

 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα σας
Ολα τα αιτηματα σας θα απαντηθούν τις προσεχεις ημερες!

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Στο αρχικό θέμα έχουν προστεθεί πληροφορίες για το προσχέδιο της επετειακής μπλούζας καθώς και οι διαστάσεις της. Όσοι θέλουν μπλούζα θα πρέπει να το δηλώσουν από τώρα και να στείλουν τα χρήματα για να την παραλάβουν καθώς θα παραγγελθούν όσες ζητηθούν έως την Πέμπτη 1/3. Ώστε να προλάβουν να ετοιμαστούν.

Επίσης αν κάποιος θέλει κάποιο άλλο αξεσουάρ - μπλούζα να μου στείλει άμεσα μήνυμα.

Link to comment
Share on other sites

Τι λέει το πρόγραμμα; Πόσοι μαζευτηκαμε; Εγώ λόγο του ότι δε ξερω αν δουλεύω το Σάββατο εκείνο θα γράψω για ξενοδοχείο τις τελευταίες μέρες αλλιώς θα μείνω σε κάποιον δικό μου. Κατά τα άλλα μέσα στη συνάντηση το βράδυ στην ταβέρνα,  μέσα στον καφέ και τη φωτογράφηση της Κυριακής +1

Link to comment
Share on other sites

On 18/2/2018 at 12:26 ΜΜ, stavros geoldasis said:

Και γω εννοειται οτι ειμαι μεσα σε ολα

Πως και έτσι εσύ Σταύρο; Θα μας κάνεις την τιμή; 

Link to comment
Share on other sites

Στο αρχικό θέμα αναρτήθηκαν οι έως στιγμής επιβεβαιωμένες συμμετοχές.

Σταδιακά θα αναρτηθούν και τα στοιχεία από τους Δωροθέτες. 

Link to comment
Share on other sites

Ένα μονοκλινο ναι σε όλες τις δραστηριότητες.Μια μπλούζα M αντρικό με nickname (lupakos) και μια γυναικεία XXL miss με nickname (liberte) .

Στάλθηκε από το Lenovo P70-A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Για τη βραδινή έξοδο του Σαββάτου επιλέχθηκε το μουσικό μεζεδοπωλείο ΣΤΟΑ ΛΟΥΛΗ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.