Γιαννης Βιστακης Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 Καλημερα σε ολους!!!Με πηραν τηλεφωνο απο την Καρεντα και με ενημερωσαν οτι το αμαξακι μου (1,5 150hp) θα ειναι ετοιμο 5 Ιανουαριου.Εχω τρελαθει απο την χαρα μου αλλα δεν σας κρυβω και απο το αγχος τι θα παραλαβω,γι αυτο θελω τα φωτα σας για το τι να προσεξω κατα την παραλαβη!Σας ευχαριστω!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitroulis Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 Καλημερα σε ολους!!!Με πηραν τηλεφωνο απο την Καρεντα και με ενημερωσαν οτι το αμαξακι μου (1,5 150hp) θα ειναι ετοιμο 5 Ιανουαριου.Εχω τρελαθει απο την χαρα μου αλλα δεν σας κρυβω και απο το αγχος τι θα παραλαβω,γι αυτο θελω τα φωτα σας για το τι να προσεξω κατα την παραλαβη!Σας ευχαριστω!!!!Με το καλό να παραλάβεις. Προτού παραλάβεις πολύ καλό εξωτερικό έλεγχο.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koronas Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 1 ώρα πριν , Γιαννης Βιστακης said: Καλημερα σε ολους!!!Με πηραν τηλεφωνο απο την Καρεντα και με ενημερωσαν οτι το αμαξακι μου (1,5 150hp) θα ειναι ετοιμο 5 Ιανουαριου.Εχω τρελαθει απο την χαρα μου αλλα δεν σας κρυβω και απο το αγχος τι θα παραλαβω,γι αυτο θελω τα φωτα σας για το τι να προσεξω κατα την παραλαβη!Σας ευχαριστω!!!! Καλημερα φιλε Γιάννη....Αντε με το καλο το εργαλείο να έρθει! εγω θα ελεγα τοσο εξωτερικό έλεγχο οσο και εσωτερικό και εννοειται στα εξτρα που έχεις ζητήσει! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted December 22, 2018 Author Report Share Posted December 22, 2018 Ξέχασα να σας αναφέρω ότι με ενημέρωσαν για τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που είναι στα 262€!!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted December 22, 2018 Author Report Share Posted December 22, 2018 Καλημερα φιλε Γιάννη....Αντε με το καλο το εργαλείο να έρθει! εγω θα ελεγα τοσο εξωτερικό έλεγχο οσο και εσωτερικό και εννοειται στα εξτρα που έχεις ζητήσει!Σε ευχαριστώ πολύ!!Αρα θα πάρω μαζίΜου άλλο ένα άτομο για ψάξιμο καλά του αυτοκινήτου!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koronas Posted December 22, 2018 Report Share Posted December 22, 2018 53 λεπτά πριν , Γιαννης Βιστακης said: Ξέχασα να σας αναφέρω ότι με ενημέρωσαν για τις αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας που είναι στα 262€!! Sent from my iPhone using Tapatalk Μια χαρά θα ελεγα σε σχεση με αλλα αυτοκίνητα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 7, 2019 Author Report Share Posted January 7, 2019 επιτελους ήρθε το τιγράκι μου!!!!το καλύτερο δώρο για την σημερινή ημέρα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Χρόνια σου πολλά !! Και καλοταξιδο το νέο όχημα!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 7, 2019 Author Report Share Posted January 7, 2019 45 minutes ago, OMINUS said: Χρόνια σου πολλά !! Και καλοταξιδο το νέο όχημα!! Σε ευχαριστω πολυ!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takpanos Posted January 7, 2019 Report Share Posted January 7, 2019 Καλοριζικο Θυμισε μου τι πηρες και ποσο? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 7, 2019 Author Report Share Posted January 7, 2019 (edited) 22 minutes ago, takpanos said: Καλοριζικο Θυμισε μου τι πηρες και ποσο? 1,5 150 αλογα 32,000 βγηκε με 3 εξτρα ποτ εβαλα! χρωμα tungsten digital display αναδιπλομενους καθρεπτες pask asist με καμερα οπισθοπορειας! Edited January 7, 2019 by Γιαννης Βιστακης 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koronas Posted January 9, 2019 Report Share Posted January 9, 2019 Καλορίζικο...καλοτάξιδο να ειναι το εργαλείο!!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragonfighter Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 Να σε ρωτήσω το πακέτο Park assist με την κάμερα οπισθοπορείας έχει και το Area View μέσα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 12, 2019 Author Report Share Posted January 12, 2019 53 minutes ago, dragonfighter said: Να σε ρωτήσω το πακέτο Park assist με την κάμερα οπισθοπορείας έχει και το Area View μέσα; Το Volkswagen σας με “Park Assist” σχεδόν παρκάρει μόνο του σε κάθετους και παράλληλους χώρους στάθμευσης. Επίσης ελίσσεται μόνο του, βγαίνοντας από παράλληλους χώρους στάθμευσης. Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assist Κάμερα οπισθοπορείας Αν δεις στην λιστα με τα εξτρα εχει 2 park assist ενα αυτ εδω που εβαλα εγω και το δευτερο με το Area View 487e το δικο μου και το αλλο 779e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 14, 2019 Author Report Share Posted January 14, 2019 (edited) Καλησπερα ρε μαγκες ποσες μερες εκαναν να σας βγαλουν πινακιδες??εμενα απο τις 7 του μηνα περιμενω και ακομα!!! Edited January 14, 2019 by Γιαννης Βιστακης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Καλοτάξιδο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitroulis Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Καλησπερα ρε μαγκες ποσες μερες εκαναν να σας βγαλουν πινακιδες??εμενα απο τις 7 του μηνα περιμενω και ακομα!!!Ανάλογα την περιοχή...Στην επαρχία συνήθως σε 1-2 μέρες είναι έτοιμες!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 14, 2019 Author Report Share Posted January 14, 2019 Ανάλογα την περιοχή...Στην επαρχία συνήθως σε 1-2 μέρες είναι έτοιμες!Sent from my iPhone using TapatalkΕμένα Ηράκλειο Κρήτης και είναι περίπου βδομάδα!Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kevag Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Εγώ επαρχία σε 1 ημέρα. Απλώς μήπως έπεσες σε καμιά περίπτωση να έχουν τελειώσει και να περιμένουν καινούργιες ή από άλλο νομό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 15, 2019 Author Report Share Posted January 15, 2019 Εγώ επαρχία σε 1 ημέρα. Απλώς μήπως έπεσες σε καμιά περίπτωση να έχουν τελειώσει και να περιμένουν καινούργιες ή από άλλο νομόΣήμερα ακριβώς μια εβδομάδα και επιτέλους το πήρα!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Άντε καλοταξιδο και καλά χιλιόμετρα!!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 15, 2019 Author Report Share Posted January 15, 2019 Άντε καλοταξιδο και καλά χιλιόμετρα!!!!Σε ευχαριστώ!!ειναι αεροπλάνο ρε μάγκες!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιαννης Βιστακης Posted January 20, 2019 Author Report Share Posted January 20, 2019 Να το και το εργαλείο μου!!!1,5 150hpSent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ils Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 Να το και το εργαλείο μου!!!1,5 150hpSent from my iPhone using TapatalkΦιλε μου καλοτάξιδο Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarecrow_7 Posted January 20, 2019 Report Share Posted January 20, 2019 Καλοταξιδο αρχοντα να το χαρεις! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...