Mariosdi Posted December 3, 2019 Report Posted December 3, 2019 Γεια σας . !! Ύστερα από πολύ καιρό στην πλευρά των ιταλικών είπα να αλλάξω και να δοκιμάσω και την γερμανική πλευρά. Έχω ένα πόλο gti του 11 dsg . Το πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών και από την ώρα που έφυγα απ το συνεργείο ανα διαστήματα άναβε η ένδειξη (πορτοκαλί ) Για χαμηλή στάθμη λαδιών . Έχετε καμία ιδέα Να σημειώσω ότι πριν το πάω για αλλαγή λαδιών δεν είχε ανάψει ποτέ τίποτα σχετικό με λάδια.. Ευχαριστώ Quote
gianniskar Posted December 3, 2019 Report Posted December 3, 2019 Νομίζω αυτό το μοτέρ έχει θέμα με κάψιμο λαδιών ψάξε σε παλαιότερα τοπικΣτάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
doggy Posted December 3, 2019 Report Posted December 3, 2019 Γεια σας . !! Ύστερα από πολύ καιρό στην πλευρά των ιταλικών είπα να αλλάξω και να δοκιμάσω και την γερμανική πλευρά. Έχω ένα πόλο gti του 11 dsg . Το πήγα σήμερα για αλλαγή λαδιών και από την ώρα που έφυγα απ το συνεργείο ανα διαστήματα άναβε η ένδειξη (πορτοκαλί ) Για χαμηλή στάθμη λαδιών . Έχετε καμία ιδέα Να σημειώσω ότι πριν το πάω για αλλαγή λαδιών δεν είχε ανάψει ποτέ τίποτα σχετικό με λάδια.. Ευχαριστώ όντως κοίτα σε παλιότερα θέματα.Μετέφερα και το δημοσίευμα αυτό στην ενότητα των Polo. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Quote
nikdev Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 Πασχει και ο αισθητηρας λαδιου μπορει να θελει αλλαγη.Δες το service manual η ψαξε αν εκανε επισκευη μοτερ πιστονια και μπεκ λαδιου.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote
topmar Posted December 4, 2019 Report Posted December 4, 2019 Λάδια τσέκαρες μόνος σου μετά;Στο συνεργείο γύρισες να το πεις; Sent from my Redmi Note 6 Pro via Tapatalk Quote
vasilisrx8 Posted December 5, 2019 Report Posted December 5, 2019 ήρθε στο ιντερνετικό συνεργείο και το ρώτησε.ρε φιλε έλεος σου βγάζει τέτοια ένδειξη και το πρώτο που κάνεις είναι να ποσταρεις εδώ;ελεγξες την στάθμη μόνος σου;αν ναι τι βρήκες;είχε λάδια μέσα;πηγές μετά στο συνεργείο να τους πεις το πρόβλημα;εμείς εδώ τι θες να σου κάνουμε;να σου δώσουμε λύση;θα ακούσεις 200 απόψεις ποια είναι η σωστή;γνωρίζεις;πιθανώς καμιά.τραβα στο συνεργείο που έκανες σέρβις. Quote