andreas84 Posted October 5, 2021 Report Posted October 5, 2021 Καλησπέρα σας, Πιθανόν έχει απαντηθεί ξανά στο παρελθόν, οπότε θα ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων, θα ήθελα τη βοήθεια όμως κάποιου άλλου μέλους που να έχει προχωρήσει σε βελτίωση του κινητήρα ABCHYA, κ.ε. 999 σε VW UP! γενιάς 2017 (9ου). Φοράει τον κινητήρα των 60 hp, που αν δεν κάνω λάθος διαφέρει από τον αντίστοιχα των 75 hp μόνο στο υψηλό φάσμα στροφών. Πρακτικά δηλαδή με ενδιαφέρει αν και πού θα μπορούσα να προχωρήσω στη βελτίωση του κινητήρα έτσι ώστε να προσεγγίσει σε απόδοση την έκδοση των 75 hp. Σε μια πρώτη εταιρία που ρώτησα για custom πρόγραμμα μου είπαν ότι ο εγκέφαλος είναι κλειδωμένος. Οπότε δε ξέρω αν κάποιο πρόγραμμα «κονσέρβα» έχει στηθεί για να μπαίνει σε αυτό τον κινητήρα ή αν υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος παράλληλος εγκέφαλος που θα μπορούσε να επιλεγεί. Ευχαριστώ Quote
diver86 Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Έχω τον ίδιο κινητήρα του 19 μοντέλο.ειχα ρωτήσει γ πρόγραμμα μου είχαν πει 300 ευρώ και θ γινόταν σα το 75αριΣτάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote
andreas84 Posted October 6, 2021 Author Report Posted October 6, 2021 Θυμάσαι μήπως που είχες ρωτήσει και σου είχαν πει ότι γινεται όπως το 75αρι; Σε ευχαριστω Ανδρεας Quote
diver86 Posted October 6, 2021 Report Posted October 6, 2021 Ecu center.grΣτάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
andreas84 Posted October 7, 2021 Author Report Posted October 7, 2021 Καλημέρα, Δυστυχώς ο Άρης που έχει το συγκεκριμένο κέντρο, είναι και αυτός που μας ανέφερε ότι οε εγκέφαλος είναι κλειδωμένος και δε μπορεί να προχωρήσει σε προγραμματισμό του. Αρχικά μας είχα δώσει προσφορά, αλλά όταν πήγαμε για να το περάσει δε μπορούσε να το κάνει. Εξ' ού και αναζητώ τυχόν άλλη λύση out of the box, που να έχει δοκιμαστεί, π.χ. πρόγραμμα τύπου κονσέρβα, αντί για manual προγραμματισμό του εγκεφάλου. Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ για την απάντηση, θα ήθελα όμως να δω αν έχει δοκιμάσει κάποιος άλλο συμφορουμίτης κάποιο πρόγραμμα στην πράξη. Quote
diver86 Posted October 7, 2021 Report Posted October 7, 2021 Μάλιστα...τη πατήσαμε λοιπόνΜ ενδιέφερε κ εμένα η αναβάθμιση ,να γίνει πιο σπιρτοζικοΣτάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
diver86 Posted January 13, 2022 Report Posted January 13, 2022 Ρώτησα σε 2 άτομα για την αναβάθμιση και οι 2 με διαβεβαίωσαν ότι γίνεται και πάει μέχρι 80 άλογα κόστος στα 300 ευρω.το ένα παληκάρι είναι ο γνωστός στ Μοσχάτο..Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
Kazuhiro Posted January 14, 2022 Report Posted January 14, 2022 5 hours ago, vastil said: Δείτε και στον Πορφύρη. Ο Πορφυρης ειναι Θεσσαλονικη! On 10/5/2021 at 1:18 PM, andreas84 said: Πιθανόν έχει απαντηθεί ξανά στο παρελθόν, οπότε θα ζητήσω συγγνώμη εκ των προτέρων, θα ήθελα τη βοήθεια όμως κάποιου άλλου μέλους που να έχει προχωρήσει σε βελτίωση του κινητήρα ABCHYA, κ.ε. 999 σε VW UP! γενιάς 2017 (9ου). Φοράει τον κινητήρα των 60 hp, που αν δεν κάνω λάθος διαφέρει από τον αντίστοιχα των 75 hp μόνο στο υψηλό φάσμα στροφών. Πρακτικά δηλαδή με ενδιαφέρει αν και πού θα μπορούσα να προχωρήσω στη βελτίωση του κινητήρα έτσι ώστε να προσεγγίσει σε απόδοση την έκδοση των 75 hp. Σε μια πρώτη εταιρία που ρώτησα για custom πρόγραμμα μου είπαν ότι ο εγκέφαλος είναι κλειδωμένος. Οπότε δε ξέρω αν κάποιο πρόγραμμα «κονσέρβα» έχει στηθεί για να μπαίνει σε αυτό τον κινητήρα ή αν υπάρχει κάποιος δοκιμασμένος παράλληλος εγκέφαλος που θα μπορούσε να επιλεγεί. Ευχαριστώ Δεν ξερω αν μιλας για το Γιωργο στο Μοσχατο! Παντως αν λεμε για το ιδιο ατομο αν σου ειπε οτι γινεται μπορει να το κανει. Quote
crazy bill Posted January 16, 2022 Report Posted January 16, 2022 Μπορούν να το κάνουν και το φτάνουν περίπου μέχρι 80 αλλά η διαφορά αναλογικά με το κόστος που θα δείτε είναι σχεδόν μηδαμινή. Quote
diver86 Posted January 16, 2022 Report Posted January 16, 2022 Πριν το up ήμουν κάτοχος seat Mii με τα 75 άλογα...προσωπικά τη διαφορά των 75 με τα 60 τη καταλαβαινω...Δε λέμε μέρα με τη νύχτα αλλά ναι υπάρχει διαφοραΣτάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
crazy bill Posted January 16, 2022 Report Posted January 16, 2022 (edited) Οκ ο καθένας έχει τα στάνταρ του. Κ από εμένα πέρασαν και τα 2. Διαφορα δεν υπήρχε αλλά οκ. Η ουσία είναι πάντως ότι γίνεται ο προγραμματισμός. Ρωτήστε και στον Κρίτωνα. (Γράφω όνομα καθώς είδα ότι έχει αναφερθεί κ ο Γιώργος από Μοσχάτο. Εάν θεωρείται διαφήμιση ας σβηστεί.) Edited January 16, 2022 by crazy bill Quote
diver86 Posted January 16, 2022 Report Posted January 16, 2022 Εγώ είμαι και γκαζιαρης...Το ένιωθα πιο ζωντανό και πιο άμεσο στο γκαζι...ειδωμεν μόλις τ κανωΣτάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote