thanosp64 Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Χαιρετω την παρεα. Εχω Touran 1.4TSi 140 HP βενζινη με αυτοματο κιβωτιο DSG7, 1ης κυκλοφοριας 6/2014 με 78.000 km. Ξερει καποιος αν και ποτε χρειαζεται αλλαγη λαδιων κιβωτιου και συμπλεκτη; Ευχαριστω, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OMINUS Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Και τώρα να της αλλάξεις της βαλβολίνες του κιβωτίου καλό θα του κάνεις Έχουν τα χιλιόμετρα τους όσο και ναναι. Άσχετα αν η VW λέει ότι δεν αλλάζουν Ποτέ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gianniskar Posted October 16, 2021 Report Share Posted October 16, 2021 Χαιρετω την παρεα. Εχω Touran 1.4TSi 140 HP βενζινη με αυτοματο κιβωτιο DSG7, 1ης κυκλοφοριας 6/2014 με 78.000 km. Ξερει καποιος αν και ποτε χρειαζεται αλλαγη λαδιων κιβωτιου και συμπλεκτη; Ευχαριστω, Κάπου στα 60 καλα είναι.Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
topmar Posted October 17, 2021 Report Share Posted October 17, 2021 Σε Tiguan με DSG7 ορίζει κάθε 4 έτη ή 60Κ χιλιόμετρα. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellas4x4 Posted October 18, 2021 Report Share Posted October 18, 2021 Η αλλαγή λαδιών (βαλβολίνες) σε αυτόματα κιβώτια, όπως και σε κιβώτια dsg δεν γίνεται σε οποιοδήποτε συνεργείο... Όλα τα συνεργεία έξω θα σου αλλάξουν βαλβολίνες αλλά όχι όλες, ένα μικρό ποσοστό μόνο (περίπου το 1/4 με 1/3)... Οι βαλβολίνες στα αυτόματα έχουν διαδικασία ολόκληρη να αλλαχθούν (δες βίντεο στο ίντερνετ).... Ακόμα και για το καθάρισμα υπάρχει ειδική διαδικασία, και μάλιστα με μηχάνημα (κάτι αντίστοιχο σε εμφάνιση με το μηχάνημα που κάνει πλήρωση στο φρέον του κλιματισμού, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΑΣΜΑΝ DSG) 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanosp64 Posted October 18, 2021 Author Report Share Posted October 18, 2021 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. η VW για το συγκεκριμενο αριθμο πλαισιου απαντησε οτι δεν απαιτειται αλλαγη λαδιων και επισης οτι ο συμπλεκτης ειναι ξηρου τυπου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...