konstantinos passat Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Εμενα ειναι...δυσκολο. Το πρωτο συνθετικο ειναι το Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο ονομα μου και το δευτερο ειναι το μοντελο του τουτου... Quote
nikos962 Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 το δικο μου είναι απο το ονομά μου (Νικος), και το αλλό μισό απο την πρώτη ραδιοφωνική συχνότητα που ειχα πριν απο 15& κατι χρόνια σαν ερασιτέχνης στα FM(96,2) Quote
Achille Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 Από το όνομά μου, γνωστή κραυγή αγωνίας της καθηγήτριας των Γαλικών Προφέρεται στα Αγγλικά για τους μη μυημένους. Quote
GolfV Posted January 29, 2005 Report Posted January 29, 2005 GolfV τι όνομα είναι αυτό?? Πλάκα κάνω απο το αμάξι μου βγήκε Quote
Guest daffy Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Όχι δε βγαινει από το Τριαντάφυλλος!!!!! Quote
vivpolo Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Το δικο μου βγαινει απο αναγραμματισμο της πινακιδας μου και απο το αυτοκινητο μου. Quote
MATRIX GOLFIV Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ,,,,,,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΑΤΡΙΞ 1 ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΑΣ Κ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ,,,,,,,ΠΟΥ ΛΥΓΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ,,,,,,,,ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΥΠΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ NO SPOON,,,!!!!!ΔΗΛ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΥΤΑΛΙ,,,,ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ,,,,,,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΦΗΝΑ ,,,,ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ,,,,,,,ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΝΤΗΝ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ΘΑ ΧΩΡΕΣΕΙΣ..................ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...................................ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ MATRIX GOLF IV NO SPOON!!!!!!!!! Quote
Montoya Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Λοιπον Μοntoya ενας αρκετα καλος οδηγος της formula-1,το ονομα μου το βγαλανε εδω οι φιλοι μου στην Χιο γιατι τρεχω πολυ και το αμαξι μου ειναι μπλε σκουρο και γερμανικο!!!οποτε σαν χρωματα βεβαια παλια williams-BMW=Montoya,εεεε απο εκει βγηκε και το ονομα μου!!!!! Συμβουλη μου:Οδηγα γρηγορα οταν ο δρομος ειναι αδιος και μεχρι εκει που σε περνει,η οδηγηση δεν θελει υπερβολες1!!!!!! Dr.Montoya. Quote
ounkas Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 το δικο μου nickname ειναι απο μια ταινια που μου αρεσει απο μικρος παρα πολυ.ειναι το ονομα ενος απο τους πρωταγωνιστες της ταινιας. η ταινια ειναι το last of the mohicans(τελευταιος των μοικανων για οσους τον ακουσαν μονο στα ελληνικα) παρεπιπτοντως δε μοιαζω καθολου σε ινδιανο Quote
Guest Tzole11 Posted February 14, 2005 Report Posted February 14, 2005 Το δικο μου ψευδώνυμο(για να το πω και στα ελληνικά) βγαίνει απο την μεγάλη μου ποδοσφαιρική αγάπη!!! Τον πρεντραγκ Τζωρτζεβιτς του ολυμπιακού!!!Αυτο το nickname to έχω πολλά χρόνια (καμια επταετία ίσως) και δεν σκοπεύω να το αλλάξω!!! Δεν έχει καμία σχέση με τα VW αλλά οταν το διάλεξα δεν είχα αυτοκίνητο είχα ένα Πεζο 2 και ενα Πεζο ποδήλατο !!!! αααα αφού σας εξήγησα το Tzole το 11 είναι το νούμερο της φανέλας του!!! καθόλου πρωτοτυπο ε??? Quote
tolias Posted February 16, 2005 Report Posted February 16, 2005 Από το Αποστόλης. Στη δουλειά μου με ξερόυν τολια Quote
Guest 106R Posted February 24, 2005 Report Posted February 24, 2005 To δικό μου μάλλον δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις Quote
GraveDigger Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 (edited) Το παρατσούκλι μου σημαίνει στα Ελληνικά: ΝεκροΘάφτης. Μου το κόλλησαν στο φροντιστήριο Δέσμης, σε ηληκία γύρω στα 15. Μια μέρα πήγα νωρίς στο φροντιστήριο ντυμένος με σκούρα χρώματα (ήταν χειμώνας) και καθώς κατευθυνόμουν προς το πηγαδάκι που είχαν στήσει τα υπόλοιπα αγόρια της τάξης, ο κολλητός μου φώναξε: "Πώς είσαι έτσι ρε; Ψηλός ψηλός και μαύρος σαν τον Χάρο", συμφώνησαν μεταξύ τους να με αποκαλούν "Χάρο" και όταν το είπαν και στα κορίτσια της τάξης μου, τους έμεινε και όλοι με αποκαλούσαν έτσι. Ακόμα και οι καθηγητές... Ακολούθησαν διάφορες παραλλαγές του Χάρος όπως το "Χαρούλης" για τους πολύ οικείους! Νεκροθάφτης, Εοσφόρος και φυσικά Αγγλιστί... GraveDigger Το αστείο είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν το πραγματικό μου ονοματεπώνυμο παρά μόνο το παρατσούκλι μου! Ορισμένοι θεωρούν πως το παρατσούκλι μου έχει να κάνει με τον τρόπο που οδηγώ, αλλά δεν φταίω εγώ που το Golf δεν μασάει από στροφές! That's my story! Υ.Γ.: Ο Πανοραμίξ ως Avatar είναι διότι ο Δρυΐδης απετέλεσε περιστασιακό και ψιλοάγνωστο παρατσούκλι μου. ¶σε που γουστάρω τους Γαλάτες!!! Edited May 27, 2005 by GraveDigger Quote
svouras Posted April 8, 2005 Report Posted April 8, 2005 (edited) Το nickname μου arostos! δεν χρειάζονται συστάσεις. Αρρωστος για drift sex club ξύλο και ότι άλλο χρειαστεί. 1 αμάξι lancia delta- στούκα 2 αμάξι opel astra- π*πα σκέτη 3 αμάξι polo16v 9n--- η κ**λα του αιώνα . αν δείτε ένα πράσινο polo 16v από μαρούσι μεριά να πηγαίνει **αμιοντας τότε αυτός είναι ο άρρωστος. κορνάρετε 2 για να πάμε για κάνα καφέ. over & out Edited May 10, 2007 by konstantinos passat @To post μεταφραστηκε στα Ελληνικα. Quote
Guest Scorpio Posted April 13, 2005 Report Posted April 13, 2005 Εγώ δεν θυμάμαι να έχω πει ποτέ από που βγαίνει το Scorpio Λοιπόν, γεννημένος Νοέμβρη ανήκω στον ζωδιακό κύκλο του Σκορπιού. Επίσης μετά από διάφορα κουλά έψαξα και βρήκα ότι και ο ωροσκόπος μου είναι πάλι Σκορπιός! (Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά ). Πώς συνδέονται όλα αυτά με το αμάξι μου? Εγώ έχω γενέθλια 10 Νοέμβρη και πήρα το αμάξι 6 Νοέμβρη, άρα και το Golf μου είναι Σκορπιός! Εξού και το Scorpio! Quote
svouras Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 Μεγάλε, εγω σε ζωδια και τα ρεστα δεν ασχολουμαι. Παντως απο οτι μου εχουν πει οι συναδελφοι μου [γυναικες] ειμαι λενε τοξοτης, αφου ηρθα στο ματαιο τουτο κοσμο 13 δεκεμβριου. Παντως το πολακι μου το πηρα φεβρουαριο. Παντως η ουσια ειναι μονο μια VW RULES- EVERYBODY OBEYS Quote
idamanos Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 το ida απο το ονομα μου που στα ελληνικα ειναι ¶ιντα και το manos το πρωτο μισο του επιθετου μου! Quote
theos_larissa Posted April 14, 2005 Report Posted April 14, 2005 theos_larissa:Ημουν Αγγλια αρκετα χρόνια για σπουδες κ όλοι ξενοι-Ελληνες με φωναζαν theo απο το theodoros. Μου το κόληησαν κ Ελλαδα κ με φωναζουνε "Θείο".Κ οχι Θέο ή Θεός.Σιγα να μην ήμουν ο Θεός.το larissa είναι η πολη που γεννηθηκα μεγαλωσα μεχρι τα 18 μου κ ήρθα μετα απο πολλα χρόνια παλι στα 24 μου για να συνεχισω την ζωη μου.την αγαπαω πολυ κ γιαυτο την "εχωσα" στο nick Μου Quote
panos7424 Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 PANOS 7424: Το nickname μου βγαίνει απλά από το όνομά μου και το αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μου! Quote
BeetleJuice Posted April 26, 2005 Report Posted April 26, 2005 Κωνσταντινος ή αλλιως Σκαθαροζουμης , 25 απο αθηνα Αγιο Ελευθεριο Μου το κολησαν φιλοι μου επειδη απο πολυ μικρος ασχολουμαι με τα σκαθαρια (περιπου απο την πρωτη γυμνασιου) ,ε , βοηθησε και το εργο το γνωστο Γενικα εχω πολλα nicks απο τα ακραια που εχω κανει με αυτοκινητα , μετατροπες κτλ , αλλα αυτο ηταν το πιο κουλ και το πιο σεμνο ας πουμε Κατοχος φτιαγμενου και τρακαρισμενου σκαραβαιου Super Beetle 73 κοντομπουκαλου (κοκκινο απο ολικη ανακατασκευη στο χερι ολο) Κατοχος Σκαραβαιου μη φτιαγμενου ασπρου 1974 μοντελο μαμα ολο Κατοχος Polo 9N μαμα ολο Παλιος κατοχος Golf II φτιαγμενου μετρια (πουληθηκε) Διδυμος με οροσκοπο διδυμο και σεληνη στο διδυμο μια που το αναφερατε παραπανω καλη συνεχεια σε ολους ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΡΕ Quote
pantekno Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 Το δικό μου βγήκε από το όνομα Παναγιώτης (pan) και απο το άλλο μου ενδιαφέρον Τεχνολογία (technology).To tekno είναι με k και όχι με ch λόγο σεβασμού σε ρώσσους hacker.To έχω πάρα πολλά χρόνια @ internet. Quote
lefos Posted May 16, 2005 Report Posted May 16, 2005 λέφος! μικρότερο και χαρακτηριστικότατο του λευτέρης! υ.γ! tsouts καίγομαι να μάθω απο πού βγαίνει το δικό σου!!! Quote
koukouroukou Posted May 21, 2005 Report Posted May 21, 2005 Λοιπον..... Στο παλιο φορουμ ειχα για ψευδονυμο Golf_Rider_ (αν θυμαμαι καλα) αλλα ειχε γινει μια φαση και καθυστερησε το φορουμ να ξανανοιξει οποτε κι εγω νευριασα και εβαλα koukouroukou για να σας δουλευω... (Ηταν να παμε Ριτσωνα και εκλεισε πολυ κοντα σε εκεινη την Κυριακη χωρις να ανοιξει εγκαιρα το σαιτ-σαββατο-και ετσι δεν μπορεσα να συννενοηθω με τα παιδια...) Quote
sw6jin Posted May 22, 2005 Report Posted May 22, 2005 Από το call sign (χαρακτηριστικό κλίσης) που έχω ώς ραδιοερασιτέχνης (νέος σχετικά). Quote
silver4 Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 ΜΕ TO ΔΙΚΟ ΜΟΥ NICK ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ. SO... SILVER ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ 4 ΕΠΙΕΔΗ ΕΧΩ ΤΟ GOLF 4 SO SIMPLE! Quote