nicogti123 Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Superbe!!! ευχαριστώ paul_fsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XIONOULIS Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 μια οπως ειναι σημερα πλεον....και για λιγο καιρο ακομη... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BECKMAN Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 το χειλακι κατω στο προφιλακτηρα καντον μαυρο αδερε θα φενεται πιο ωραιο ρε συ γτ τωρα φενεται παντου ασπρο :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomakis Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 Αν έχεις "κότσια" και δεν φοβάσαι βαψε το μέσα των φαναριων μαύρο Κανε ένα search και θα καταλάβεις... Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XIONOULIS Posted November 28, 2012 Report Share Posted November 28, 2012 οχι για τα φαναρια δεν τα πειραζω...αμα δεις στην παρουσιαση μου ειχα 2 ζευγαρια και αυθεντικα και χελλα αλλα δεν πειραξα τελικα κανενα...το ειχα ψαξει μεχρι και desktop το ειχα το γκολφακι με τα σπρα φαναρια αλλα εδω δεν αναλαμβανει κανενας επαρχια και ετσι το εδωσα το ενα ζευγαρι....και εμενα μαρεσε αλλα....εμενα τα χερια μου δεν πιανουν για τετοια....τα κοτσια γαματα...ειναι ακριβες ζημιες αυτες.... οσο αφορα το χειλακι...δεν κανω τιποτα αφου αλλαζω σε οεττινγκερ και θα γινει καρμπον κανονικο...στο καινουργιο προφυλακτηρα....αυτο θα παει για πουλημα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomakis Posted November 29, 2012 Report Share Posted November 29, 2012 Για αυτο σου είπα αν έχεις τα "κότσια" να τα πειραξεις μιας και είναι τολμηρό επιχείρημα! Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anestis the boss Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisalex Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 To ενα καλυτερο πο τα αλλο.....κουκλια Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Πω ρε μλκ.... Respect!! Απο τα πιο σπανια στο club.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Αμφιβαλλεις ρε ψιλικατζη μου; Ενταξει αντε και το δικο σου το ποταμισιο καλο ειναι... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Βρε ατμοσφαιρικε προιστορικε ανθρωπε ποου θα με πεις ποταμισιο! Εγω 3η κ συ 2 οποτε θες οπως θες Ξερω οτι θες τα μετρα μου ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 offtopic: Σεβασμος στο γερακο μου ετσι; Οταν φτασεις τα χιλιομετρα του τοτε να προκαλεις.. Ετοιμο για συνταξη το εχω, τελευταια ενσημα μαζευει.. χαχαχαχ Ρε συ σοβαρα μια απο σταση δεν πατησαμε.. Ή παλι θα λες δεν ξερω πως και τι; Να σου πω και κατι αλλο, ο καιρος της πεστροφας ποτε ειναι; Να ξερω να παω για ψαρεμα.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomakis Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 (edited) Σεβασμό στον γέροντα ...!!! Για τα χλμ και όχι μόνο Edited December 16, 2012 by turbomakis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 :whistling: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diMake Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Απο σταση να σ βαλω να δεις τι...? Βαριεμαι να περιμενω στον τερματισμο! Κ επισης καπου ειδα κατι για συναντηση βεροια/κοζανη.... ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΤΕ ΠΟΤΕ? Μακη... μην τον χτυπας εκει π ποναει! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Δεν ποναω πουθενα ρε εγω.. Θα βρεθουμε και θα καταλαβεις... Αλλα τελος τα offtopic, συναντηση για την Κυριακη το λεγαμε που μας ερχεται 23 του μηνος, αλλα δεν ξερουμε πως θα εξελιχθει ο καιρος... Βαλε καμια φωτο τωρα απο την "πεστροφα" να μπεις ontopic κι ασε τα αλλα.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomakis Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Αν επιβιώσουμε απο τις 21 εννοείται Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Θερμοκρασία στην Κοζάνη στις 23/12 απο -1C εώς -9C χαχαχαχα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rouleman Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 Αν επιβιώσουμε απο τις 21 εννοείται ... ρεσυ εμενα χτες ενας απατεωνας προσπαθησε να μου πουλησει ημερολογιο του 2013...!! :laugh: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billgr4 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 offtopic:Στελιο, climatronic εχει το αυτοκινητο, οι καφετεριες εχουν κλιματιστικα οποτε τι σκας.. Αγχωνεσαι απο τωρα; Ο κοσμος θελει αν βολεψει θα γινει, αλλιως το κανονιζουμε απο τη νεα χρονια.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turbomakis Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 ... ρεσυ εμενα χτες ενας απατεωνας προσπαθησε να μου πουλησει ημερολογιο του 2013...!! :laugh: Προπαγάνδα +1 στον Bill. Στέλιο δεν θα κάτσετε έξω στο κρύο να ξεπαγιάσετε! Ίσα ίσα έχει και σούπερ τουρμποκαιρό Να κάνετε και κανα πάτημα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Golf 6 Posted December 16, 2012 Report Share Posted December 16, 2012 offtopic:Στελιο, climatronic εχει το αυτοκινητο, οι καφετεριες εχουν κλιματιστικα οποτε τι σκας.. Αγχωνεσαι απο τωρα; Ο κοσμος θελει αν βολεψει θα γινει, αλλιως το κανονιζουμε απο τη νεα χρονια.. Αυτό κατάλαβες εσύ ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archon_rc Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 (edited) Και αλλη μια από το δικό μου με την τελευταία μικρή προσθήκη πίσω καθαριστήρα από 5άρι Edited December 17, 2012 by archon_rc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
babisr21 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 (edited) μια φωτογραφία από δε δικό μου καλές γιορτές σε όλους ! Ωραίο, αν και νομίζω με ένα χαμηλωματάκι θα έδειχνε πολύ πιο όμορφο. Πιστεύω ότι αδικείται πολύ αυτό το χρώμα. Edited December 26, 2012 by babis-r21 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicogti123 Posted December 26, 2012 Report Share Posted December 26, 2012 ευχαριστώ πολύ babis-r21 - Ναι φα είναι ωραίο ,μαι φοβάμαι λίγο να το χαμηλώσω ( τα λακουβα ) - Ήθελα να το πάρω μαύρο πρώτα, και μετά άλλαξα και το πήρα ασημι ναι ωραίο χρώμα , ευχαριστώ . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...