geocha Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Καλημερα σε ολους! Περιμενω αρχες σεπτεμβρη το νεο golf TSI 140 ps και σκεφτομαι μετα το στρωσημο να το κανω (αν αυτο γινεται) 170. Απ'οτι μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια ο κινητηρας ειναι ο ιδιος με το GT και το μονο που αλλαζει ειναι η χαρτογραφηση. Γνωριζει κανεις αν φιλτρο,εξατμηση,κτλ ειναι ιδια? Θα μπορεσει να το κανει η VW 'η θα πρεπει να βρω καποιον αλλο? Τιμουλα? Ευχαριστω και καλες διακοπες Quote
koukouroukou Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Καλημερα σε ολους!Περιμενω αρχες σεπτεμβρη το νεο golf TSI 140 ps και σκεφτομαι μετα το στρωσημο να το κανω (αν αυτο γινεται) 170. 1) Ακομα δεν το πηρες και σκεφτεσαι πως θα το δυναμωσεις? 2) Αφου ηθελες 170 γιατι δεν το πηρες μια και καλη? Quote
geocha Posted August 11, 2006 Author Report Posted August 11, 2006 1) Ακομα δεν το πηρες και σκεφτεσαι πως θα το δυναμωσεις?2) Αφου ηθελες 170 γιατι δεν το πηρες μια και καλη? Καλα εκανα ερωτηση για να λααβω μια απαντηση οχι για να λουστω αλλες δυο ερωτησεις Αλλα για να στις λυσω θα σου απαντησω!ΔΕΝ ΕΧΩ 24 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ! Quote
koukouroukou Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Αν δεν ρωτησω κι εγω πως θα γινει κουβεντα? 2 τινα: ή κανεις υπομονη και μαζευεις τα 24 οποτε και αγοραζεις το 170αρι, ή καθεσαι στα 140 και ησυχασες. Quote
geocha Posted August 11, 2006 Author Report Posted August 11, 2006 Αν δεν ρωτησω κι εγω πως θα γινει κουβεντα? 2 τινα: ή κανεις υπομονη και μαζευεις τα 24 οποτε και αγοραζεις το 170αρι, ή καθεσαι στα 140 και ησυχασες. Μπα....το περιμενω ηδη και μου χρειαζεται αμεσα. Ειναι μεγαλη διαφορα τιμης και δεν το σκεφτομαι καν να περασω στο GT. Αρα δεν γινεται 170? Quote
Mike Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Ελα μωρε, λογικα θα γινεται...Επισης γινεται και εντελως λουκ GT αμα θες, εχω να σου δωσω ζαντες απο GT με 10 χιλιομετρα πανω, απο το σπιτι ως την αντιπροσωπεια...Αν θες, πες μου. Αληθεια αυτο με τα 140 πως ειναι εμφανισιακα...Εχει την μασκα απο τα απλα Γκολφ...? λογικα θα γινεται 140..μαθε πρωτα τα 140, και μετα, οταν τα βαρεθεις πας για πολλα παραπανω, λεφτα να εχεις Quote
geocha Posted August 11, 2006 Author Report Posted August 11, 2006 Αληθεια αυτο με τα 140 πως ειναι εμφανισιακα...Εχει την μασκα απο τα απλα Γκολφ...? Χμμμ απ'οτι μου ειπαν ειναι ολοιδιο με το golf. Τωρα δεν ξερω αν δινουν κατι xtra αλλα πολυ αμφιβαλλω καθοτι η τιμουλα ειναι η ιδια με του 1.6 FSI Quote
koukouroukou Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Χμμμ απ'οτι μου ειπαν ειναι ολοιδιο με το golf.Τωρα δεν ξερω αν δινουν κατι xtra αλλα πολυ αμφιβαλλω καθοτι η τιμουλα ειναι η ιδια με του 1.6 FSI GTiδες το 1600cc ειναι wannabe 1400cc 140hp (λογω τιμης πωλησης) ??? Quote
geocha Posted August 11, 2006 Author Report Posted August 11, 2006 GTiδες το 1600cc ειναι wannabe 1400cc 140hp (λογω τιμης πωλησης) ??? Lipon milisa me antiprosopeia kai h teliki timi einai 18660 me W9 xroma. Pisteyo poly kali timi. alla den katalava ti enoouses me tin erotisi sou. Quote
SCIROCCO_GTX16V Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Φιλε Geocha καλοριζικο και καλοταξιδο (οταν με το καλο το παρεις) Απο κει και περα θα συμφωνησω με τον Michail.... Απολαυσε το σιγα σιγα... και μετα βλεπεις αναλογα τα λεφτα κτλ κτλ.... παντως ειμαι της γνωμης οτι αυτη η μετατροπη θα ειναι πολυ πιο ευκολη 140--->170 απο το 170αρι να παει στα 200 αλογα... Η δικη μου εντυπωση και μονο.... Quote
raven Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Lipon milisa me antiprosopeia kai h teliki timi einai 18660 me W9 xroma.Pisteyo poly kali timi. alla den katalava ti enoouses me tin erotisi sou. ξερει τι λεει αυτος..... παντως ειναι καλη τιμη αν υπολογισεις πως το polo gti εχει 19500.... εξοπλισμο σε αυτα τα λεφτα ξερουμε??????? Quote
geocha Posted August 11, 2006 Author Report Posted August 11, 2006 (edited) Φιλε Geocha καλοριζικο και καλοταξιδο (οταν με το καλο το παρεις)Απο κει και περα θα συμφωνησω με τον Michail.... Απολαυσε το σιγα σιγα... και μετα βλεπεις αναλογα τα λεφτα κτλ κτλ.... παντως ειμαι της γνωμης οτι αυτη η μετατροπη θα ειναι πολυ πιο ευκολη 140--->170 απο το 170αρι να παει στα 200 αλογα... Η δικη μου εντυπωση και μονο.... Eyxaristo!!! Tha to stroso kai blepoume ξερει τι λεει αυτος..... παντως ειναι καλη τιμη αν υπολογισεις πως το polo gti εχει 19500.... εξοπλισμο σε αυτα τα λεφτα ξερουμε??????? Prepei na einai idios me to 1.4 kai 1.6 xmmm isos na dinei kai EDL mazi me to ASR kai kata 99% tha exei to boost meter Edited August 11, 2006 by geocha Quote
ounkas Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 το boost meter δε μου λεει κατι..καλυτερα δεικτη θερμοκρασιας ειναι πολυ χαμηλη η τιμη του παντως και δε το περιμενα..ψηθηκα αμεσως κι εγω απο οτι ακουσα ο ιδιος κινητηρας ειναι απλα δουλευει σε αλλη πιεση. ολα τα αλλα ιδια μου ειπαν σε μια προχειρη συζητηση με συμβουλο. ψηθηκα φουλ μπορω να πω ενα προγραμματακι και φτανεις(και γιατι οχι ξεπερνας) το μεγαλο αδερφακι. οσο για το λοοκ καλυτερα που δε το καναν να εχει κατι. απο το να το εκανα look gt η gti που αρχισα να βλεπω αρκετα θα προτιμουσα κατι aftermarket. γιατι οχι και μανισιο τελειως(εξωτερικα) να φαινεται για 75ρι και να κοντευει τα 200.. τωρα που το σκεφτομαι,καλυτερα ετσι..χεχε Quote
geocha Posted August 11, 2006 Author Report Posted August 11, 2006 το boost meter δε μου λεει κατι..καλυτερα δεικτη θερμοκρασιας ειναι πολυ χαμηλη η τιμη του παντως και δε το περιμενα..ψηθηκα αμεσως κι εγω απο οτι ακουσα ο ιδιος κινητηρας ειναι απλα δουλευει σε αλλη πιεση. ολα τα αλλα ιδια μου ειπαν σε μια προχειρη συζητηση με συμβουλο. ψηθηκα φουλ μπορω να πω ενα προγραμματακι και φτανεις(και γιατι οχι ξεπερνας) το μεγαλο αδερφακι. οσο για το λοοκ καλυτερα που δε το καναν να εχει κατι. απο το να το εκανα look gt η gti που αρχισα να βλεπω αρκετα θα προτιμουσα κατι aftermarket. γιατι οχι και μανισιο τελειως(εξωτερικα) να φαινεται για 75ρι και να κοντευει τα 200.. τωρα που το σκεφτομαι,καλυτερα ετσι..χεχε xaxaxaxa ayto skeftomai kai ego.Isos kamia zandoula tpt parapano.Isos kai na bgalo to sima TSI apo piso.Ksereis ti einai na sou rixnei staytia GOLF trendline me tasia? Pikra!!!!! xxaxaxaaxaaxaaxa Quote
Mike Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Ounka, ο,τι και να κανεις, ποτε δεν θα εισαι original.... Quote
theog60 Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 (edited) Καλημερα σε ολους!Περιμενω αρχες σεπτεμβρη το νεο golf TSI 140 ps και σκεφτομαι μετα το στρωσημο να το κανω (αν αυτο γινεται) 170. Απ'οτι μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια ο κινητηρας ειναι ο ιδιος με το GT και το μονο που αλλαζει ειναι η χαρτογραφηση. Γνωριζει κανεις αν φιλτρο,εξατμηση,κτλ ειναι ιδια? Θα μπορεσει να το κανει η VW 'η θα πρεπει να βρω καποιον αλλο? Τιμουλα? Ευχαριστω και καλες διακοπες ναι φιλε ολα ειναι τα ιδια απο μοτερ ,ηδη υπαρχουν κιτ επωνυμα μεχρι κ 210 hp για το συγκεκριμενο μοτερ με τα 140 Edited August 11, 2006 by theog60 Quote
ounkas Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 xaxaxaxa ayto skeftomai kai ego.Isos kamia zandoula tpt parapano.Isos kai na bgalo to sima TSI apo piso.Ksereis ti einai na sou rixnei staytia GOLF trendline me tasia?Pikra!!!!! xxaxaxaaxaaxaaxa εμενα θα μου πεις για τασια και trendline.. once a trendline always a trendline... κατω απο το καπο ομως μη με ψηνετε κι αλλο και βαλω πωλητηριο στον κουβα μου διακριτικα σηματα απο πισω να τα βγαλεις ολα!και τη ζαντα τη συγκεκριμενη αλλαγη με τη μια τωρα που το σκεφτομαι οσοι πηραν ατμοσφαιρικα 1,4 και 1,6 με αυτη τη ζαντα θα φαινεται σα να εχουν gt.. wanna be gt!!! Quote
wanderer Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Αλλαγή εγκεφάλου από GT και... +30 Quote
milix Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Ksereis ti einai na sou rixnei staytia GOLF trendline me tasia?Pikra!!!!! xxaxaxaaxaaxaaxa Ξερω Τωρα βεβαια εχει 17αρια το συγκεκριμένο tredline και πρεπει καποια να ανοιξουμε μπας και παρω το αιμα μου πίσω Εκτος και αν αντικατασταθει απο το TSI, Quote
geocha Posted August 11, 2006 Author Report Posted August 11, 2006 Ξερω Τωρα βεβαια εχει 17αρια το συγκεκριμένο tredline και πρεπει καποια να ανοιξουμε μπας και παρω το αιμα μου πίσω Εκτος και αν αντικατασταθει απο το TSI, 17" τασι? ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ καφριλα τελειως!Γουσταρω!!!!μην σου πω θα τα βγαλω και θα το αφησω με τις μαυρες ατσαλινες σαν τα ταξι! Quote
milix Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 17" τασι? ΧΑΧΑΑΧΑΧΑ καφριλα τελειως!Γουσταρω!!!!μην σου πω θα τα βγαλω και θα το αφησω με τις μαυρες ατσαλινες σαν τα ταξι! Οχι ρε 17" αλουμινιου εβαλε τωρα, ο Ounkas. Quote
giannispolo Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 1) Ακομα δεν το πηρες και σκεφτεσαι πως θα το δυναμωσεις?2) Αφου ηθελες 170 γιατι δεν το πηρες μια και καλη? 2)ίσως γιατί δεν είχε λεφτά το παιδί, λέω εγώ τώρα Quote
geocha Posted August 13, 2006 Author Report Posted August 13, 2006 2)ίσως γιατί δεν είχε λεφτά το παιδί, λέω εγώ τώρα Αχ πως με νιωθεις! Quote
Guest ntamp Posted August 17, 2006 Report Posted August 17, 2006 (edited) ναι φιλε ολα ειναι τα ιδια απο μοτερ ,ηδη υπαρχουν κιτ επωνυμα μεχρι κ 210 hp για το συγκεκριμενο μοτερ με τα 140 Θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? (Ποιες εταιρίες είναι αυτές, τιμές, κοκ) Γιατί ούτε στη σελίδα της B&B, αλλά ούτε σε αυτή της ΜΤΜ, βρήκα κάτι. Ευχαριστώ, Edited August 17, 2006 by ntamp Quote
theog60 Posted August 19, 2006 Report Posted August 19, 2006 http://www.bb-automobiltechnik.de/bb2004/d...olf_v_14tsi.php Quote