Jump to content

ge@zax

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ge@zax

  1. Ευχαριστώ για απαντήσεις! Θέλει λίγο ψάξιμο μέχρι να καταλήξω.... Αν δείτε κανένα νέο μοντέλο ποστάρετε να ενημερωνόμαστε!!
  2. Κανείς; Κάνω το post γιατί από ότι θυμόμουν από μέλη που είχαν βάλει "κινέζο", έκανε γύρω στα 400€. Με το συγκεκριμένο τι να παίζει άραγε;
  3. Παιδιά καλησπέρα! Αυτό τι λέει; http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Car_DVD_Players/2_DIN_Car_DVD_Player/In-Dash_Car_DVD_For_Volkswagen_Road_Blitz_-_GPS_DVB-T_2_DIN/
  4. Τελικά είχαμε κανένα νέο σχετικά με τη μπαταρία; Να σε ρωτήσω επίσης, πόσο πήγε η αγορά (μεταχειρισμένο, από αντιπροσωπεία ή ebay?) και η τοποθέτηση; Ακούω διάφορα νούμερα και για τα 2 καθώς και για το αν τοποθετείται ή όχι σε gt sport V!
  5. Και για να μην ξεχνιόμαστε, να ευχηθώ στον φίλο konpap καλορίζικο το αυτοκίνητό του!!! Πολύ καλή επιλογή!!!
  6. Δε διαφωνώ! Κυρίως η ένστασή μου είναι στην αρχική απάντηση για το αν κάποιος δουλεύει σε αντιπροσωπεία και για την έκφραση "μήπως είσαι ότι να'ναι" στην τελευταία! Οι συζητήσεις αυτές δεν είναι λόγος να "αρπαζόμαστε"...
  7. Μήπως παρεξηγείς το παραμικρό;;; Δεν είσαι καθόλου ευγενικός για νέο μέλος! Δεν παίρνω το μέρος κανενός, αλλά όποιος και να σου απαντήσει αμέσως ψάχνεις να του την πεις! Δε νομίζω να υπάρχει εμπάθεια προς το άτομό σου από κανέναν εδώ μέσα! Αν ζητάς τη γνώμη κάποιου πρέπει και να τη δέχεσαι! Φιλικά πάντα!
  8. Σερβις στα 15000 Km με κόστος 118¤ όσο έδινα και στα προηγούμενα ΙΧ μου.
  9. Τιμές από αντιπροσωπεία (ως ανταλλακτικά): 75 ευρώ η ποδιά και 177 το τελικό με τη διπλή απόληξη απο GTi.
  10. Ποιο μοντέλο πήρες; Μπορείς να ποστάρεις φωτογραφία από οθόνη και αν την εγκατέστησες, που ακριβώς;
  11. Εμένα αλλαγή διακόπτη ηλεκτρικών παραθύρων οδηγού αλλά και πάλι τίποτα. Κανει τα δικά του = έχει χαρακτήρα!
  12. Αλλαγή αντλίας νερού στα 13300Km και ο ήχος επανήλθε στα 14200! Τι να πω.....
  13. Σε εμένα με 14.000 Κm τι να φταίει άραγε;
  14. Μια από τα ίδια!!! Μόλις πάω για σέρβις θα ρωτήσω να δω τι γίνεται.
  15. Ναι, ολο το πακετο.
  16. Τοποθετηθηκε CC στα Γιάννενα με κόστος 130 ευρω.
  17. Χθες βράδυ οδήγησα ενα Scirocco 1.4 TSi 160 - DSG. Πηγα σε στροφιλίκια να δω τη λειτουργία του αυτόματου. Ενα θα πώ! Ειδικά με τα χειριστήρια στο τιμόνι και manual λειτουργία, απλά απολαμβάνεις γρήγορη οδήγηση!! Αλλαζα όποτε ήθελα, όπως ήθελα. Βέβαια, μέχρι να το πάω σε στροφές, σε ρυθμούς βόλτας πέρα από την ξεκούραση που σου παρέχει, είχα τις αμφιβολίες μου για το πόσο σπορ μπορεί να είναι αυτό το κιβωτιο. Πλεον, δεν έχω καμία αμφιβολία....Ομως, και το manual έχει άλλη γλυκα και κάπου κάπου το αναζητας. Πιστεύω ότι ο κάθε ένας από αυτό το φόρουμ και όχι μόνο πρέπει να έχει οπωσδήποτε την εμπειρία οδήγησης με DSG. Ειναι το μέλλον!
  18. Μολις παραλάβαμε με ενα φιλο. Πολυ καλη επιλογη!
  19. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!! Το ξαναλέω, πολύ καλή δουλειά!!!
  20. Φαντάζομαι 310 σου πήγε μαζί με εξάτμιση. Αν δεν σου ειναι κόπος και έχεις χρόνο, μπορείς να μας πεις πόσο κόστισε κάθε τμήμα; Πχ προφυλακτήρας-βάψιμο-εξάτμιση. Ευχαριστώ!
  21. Πολυ όμορφο! Αξίζει κάθε ευρώ πιστεύω και μιας και έχουμε και ίδιο χρώμα αυτοκινήτου ανυπομονώ να μπω και εγώ στο ίδιο club!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.