Jump to content

Gianni$

Members
 • Posts

  265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Gianni$

 1. Ρε σεις αλήθεια τώρα. Ανοίξτε λίγο το βιβλίο του οχήματος.. Υπάρχουν και άλλα ενδιαφέροντα
 2. Έχεις ελέγξει κανείς εάν μπορούμε να απενεργοποιήσουμε το σύστημα απενεργοποίησης των κυλίνδρων;
 3. Bravo. Πολύ ωραία νέα.. Η αστυνομία το κατάφερε;
 4. Έχω διαφορετική άποψη επειδή στην εργασία μου στέλνω λάδια για τεστ κάθε εβδομάδα στη Γαλλία αλλά οκ. Παίζουν παρά πολλοί παράγοντες για να χάσουν τα λάδια τις ιδιότητες τους.
 5. Το 8Κ από που προκύπτει ρε αδερφέ. Είπαμε να μην τα κρατάμε για 20000 αλλά και όχι στα στα 8 το 2021. Υπερβολικό
 6. Εντάξει παίδες είπαμε να ευλογήσουμε τα γένια μας αλλά να είμαστε και ρεαλιστές.. Το ότι δεν έτυχε σε εσάς ή όχι ακόμα είναι η εξαίρεση στο κανόνα αλλά είναι γεγονός και όχι μόνο στα TSI.
 7. Πέραν της μικρής διάρκειας ζέσταμα του κινητήρα δεν υπάρχει άλλη αντιμετώπιση;
 8. Καλημέρα Friends, από την αγορά του οχήματος και σε κάθε κρύα εκκίνηση ακούγεται ένας θόρυβος στο ρελαντί για μόνο 15δευτερόλεπτα. Μετά σταματά και αυτό με καθησυχάζει. Γνώμες; 1o_231433.mp4
 9. Εγώ που το έχω φάτσα φόρα μπροστά μου ενεργοποιείται ακατάπαυστα και δίχως κανόνες δυστυχώς. Ακόμη και με cruise control μπαίνει βγαίνει χωρίς λογική.
 10. Αρχικά δεν νομίζω ότι τους πολύ νοιάζει να μην το πάρουμε στο χέρι... Το αντίθετο! Από την άλλη εάν το παρατηρήσεις αρκετά λειτουργεί ακατάπαυστα χωρίς κριτήρια. Αυτό το συνεχές έχει αρχίσει και με βάζει σε σκέψεις... Εύχομαι βέβαια να έχεις εσύ δίκιο!
 11. Λίγο που το gogglαρα δεν βρήκα απαντήσεις μέσω κώδικα παρά μόνο με επαναπρογραμματισμό του εγκεφάλου. Να σου πω πως αυτό που με ενοχλεί είναι ο θόρυβος όταν δουλεύει δικύλινδρο και έπειτα ότι ενεργοποιείται και απενεργοποιείται με τέτοια συχνότητα που με φοβίζει τι μπορεί να ακολουθήσει σε λίγα χρόνια. Δεν έχει όριο τα χλμ, τη θερμοκρασία του μοτέρ η ακόμη και το προφίλ οδήγησης..
 12. Καλησπέρα κύριοι, Έχει σκεφτεί κανείς να απενεργοποιήσει το act;
 13. Ανάλογα πως έχεις φανταστεί το ταξίδι. Εγώ ας πούμε ταξιδεύω κάθε μήνα ένα δρομολόγιο εθνικής και λίγο επαρχιακό ( Κάζα/ Μάνδρα) σε απόσταση 300χλμ. Έχω έναν χρόνο ακριβώς το αυτοκίνητο και τελική δεν έχω ανοίξει γιατί δεν με ενδιέφερε ποτέ. Όμως, όταν είμαστε 4 άτομα και πάω max 140χλμ θέλω να ξέρω ότι εάν χρειαστεί κάτι θα φουσκώσει και θα περάσω η ότι άλλο ακόμη και εαν εχω κλιματισμό.. Ε λοιπόν αυτό με το 1000αρι δεν θα το είχα...
 14. Για αυτό ακριβώς τον λόγο αναφέρθηκα. Μπορεί η δέσμη να είναι σωστή στο φωτόμετρο αλλά η ένταση να είναι διπλάσια...
 15. Μακάρι να είναι όπως τα λες.. Προφανώς και δεν αναφέρω την ρύθμιση ύψους της δέσμης αλλά την ένταση της δέσμης για την οποία λόγω της παλιάς δουλειάς μου ξέρω ότι τα περισσότερα αν όχι όλα aftermarket προϊόντα χτυπούν με φοβερή ένταση. Εξού και η απορία για τούς απέναντι
 16. Χαρά που θα κάνουν οι απέναντι σου φαντάζομαι!
 17. Μεταξύ μας έ; Δεν υπάρχουν νόμιμες μεμβράνες όσες και βεβαιώσεις να δίνουν οι εγκαταστάτες.. Νόμιμες εφόσον έχουν διαπερατότητα φωτός πάνω από 70% (http://www.yme.gr/getfile.php?id=1584) δεν θα βρεις σε καμία εταιρεία..
 18. Εάν η τσέπη το σηκώνει προχώρα. Είναι καταπληκτικό από όλες τις πλευρές... Όταν καταλήξεις κάπου τσέκαρε το experience πλέον. Σε κάποιο σημείο και μετά με τα έξτρα φτάνεις εκεί όπου παίρνεις άλλο αμάξι με όλα τα επιπρόσθετα. Καλύτερα 2,3 δόσεις παραπάνω για κάτι που θα σου αλλάζει τη διάθεση καθημερινά.
 19. Gianni$

  Audi Q2 ή Troc?

  Άντε με το καλό και η ώρα η καλή.
 20. Ευχαριστώ πολύ. Θα προσεγγίσω έναν τύπο στη περιοχή μου και εάν ψηθεί και με πληρωμή το τρέχω γιατί να το αγοράσω εγώ δεν με βλέπω..
 21. Παίδες καλησπέρα. Για να κάνει κάποιος κάποιες μεταβολές όπως χρώματα στην οθόνη μέσω obd κλπ πρέπει να έχει κάτι για το t roc και μόνο;; Εάν βρω κάποιον που ασχολείται και πειραματίζεται με golf μπορεί να ασχοληθεί και με μένα ακόμη και με πληρωμή ή θέλει άλλον εξοπλισμό τελείως;
 22. Το είχα κάνει στο polo για τον ίδιο ακριβώς λόγο!
 23. Gianni$

  Audi Q2 ή Troc?

  Καλημέρα. Με οικογένεια 4μελή δηλαδή 2 παιδικά καθίσματα πίσω που καταλαμβάνουν περισσότερο χώρο από ότι ένας ενήλικας μια χαρά μας χωράει για ταξίδια έως και 10 ημερών. Μετά βάζεις μπαγκαζιέρα εάν απαιτείται και είσαι οκ. Στην αρχή κοιτούσα για Tiguan λόγω χώρου αλλά στη καθημερινότητα είναι δύσχρηστο ένα τόσο μεγάλο όχημα εάν δεν είναι δεύτερο αυστηρά. Στο θέμα μας τώρα όταν κοιτούσα εγώ για το roc εκεί που έφτανε το 1500 σχεδόν full ξεκινούσε το AUDI και με τόσο φτωχό εξοπλισμό δεν κοίταξα καν.
 24. Gianni$

  P044100 error

  Καλημέρα. Για το update σε ενημέρωσαν οι ίδιοι ή το ήξερες εσύ από πριν;
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.