Jump to content
mak

Dynos των Golf V Gti,gt,tsi 140,tsi 122 απο ελληνικα περιοδικα αυτοκινητων

Recommended Posts

και γιατι το golf βγαζει 119,5 και το leon 138,4 ιππους απο ιδιο μοτερ?αλλος χαρτης??18 αλογα παραπανω ετσι για την πλακα καλα ειναι.

Link to comment
Share on other sites

και αντε στο seat βαλανε αλλον χαρτη.στο EOS τι κανανε?αλλον χαρτη και εκει?δηλαδη το ιδιο μοτερ σε ιδια εταιρια σε διαφορετικα μοντελα με κοντα 20 αλογα διαφορα??βρε μπας και εκαναν καμια βλακεια στο δυναμομετρο?γιατι ακουσα οτι και το golf 135 βγαζει στον τροχο.

Link to comment
Share on other sites

Στον τροχό αποκλείεται το 122

τα 122 ειναι 135-140 στρόφαλο

τα 140 είναι 148-157 -"-

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

ο nikedev εχει δικιο.Είναι πιο παρατηρητικός.Τα 119,5 είναι στον τροχό του mustag δυναμομέτρου του δημητριάδη. Τα133 είναι στον στρόφαλο στο δυνaμόμετρο dynomet των περιοδικών power,max powwer,evo!!το mustag δυναμομέτρο του δημητριάδη δεν αναφέρει τιμή ισχύος σε στρόφαλο, απλά την υπολογίζει ποσοστιαία σαν το 17% επιπλέον της ισχύς του τροχού.....

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το άρθρο αυτό περιέχει περιεχόμενο που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία τρίτων κλειδώνει μέχρι να υπάρξει έγγραφη άδεια.

Έχει ενημερωθεί γενικά ο χρήστης που το δημοσίευσε.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.