Jump to content
apos77

Ολοκαινουργιο Golf Μαυρο Μες Τις Γρατζουνιες

Recommended Posts

Μολις σημερα παρελαβα το ολοκαινουργιο golf tsi 122hp χρωματος μαυρο απο τον Pazaropoulo.Ειμαι ενας απο τους τυχερους ατυχους που ειχαμε εξοφλησει το αμαξι μας και αναγκαστηκαμε να περιμενουμε να τα βρουνε οι 2 εταιρειες Cosmocar-Pazaropoulos για να τα παραλαβουμε.Τελος καλο ολα καλα με την παραλαβη ,ολα οκ και δωρο το πρωτο service στα 15.000 km.Οταν πηγα να το παραλαβω το κοιταξα καλα καλα για τυχον χοντρα χτυπηματα ,μεγαλες γρατζουνιες βρωμα στο σαλονι κ.λ.π..Εξωτερικα ειχε ενα μικρο θαμπωμα ολο το αμαξι αλλα μου ειπε ο πωλητης οτι ειναι απο το κερι και να μην ανησυχω ,με το πρωτο δευτερο πλυσιμο θα ειναι οκ.Το καταπια και αυτο και μπηκα στο αμαξι για το σπιτι.Οταν εφτασα με το καλο στο σπιτι εβαλα το αμαξι στον ηλιο να δω ακριβως αν ητανε το κερι η κατι αλλο.Προς μεγαλη μου απογοητευση ειδα οτι ολο τα αμαξι ειναι γεματο μικρες γρατζουνιες μαλλον επειδη καποιος εξυπνακιας προσπαθησε να το καθαρισει απο το χωμα που ειχε προφανως πανω του στο υποτιθεμενο σκεπαστο (χαχα) γκαραζ που διαθετουν οι εισαγωγικες εταιρειες.Και φανταστειτε στο ολοκαινουργιο μαυρο χρωμα τι ωραιες που φαινονται οι εκατομμυρια μικρες κυκλικες γραμουλες.....Τους παιρνω επιτοπου τηλεφωνο να τους ενημερωσω και μου ειπανε να περιμενω μεχρι την τριτη 6 απριλιου για να μου δωσουνε λυση στο προβλημα.Οποιος ξερει να μου προτεινει λυση σ αυτο το προβλημα καλοδεχουμενος.Φοβαμαι για τα χειροτερα απο τον ελληνα φαναρτζη του παζαροπουλου!!!! :whistling:

Link to comment
Share on other sites

παρε μια αλοιφη γυαλυσματος και βαμβακι, καν'του 1-2 περασματα και θα ειναι οκ! ο λογος ειναι αυτος που ειπες. καποιος εξυπνος το σκουπισε χωρις να το πλυνει.καλορυζικο και καλα χιλιομετρα!

Link to comment
Share on other sites

Πω πω...εδώ τα δικά μας μεταχειρισμένα και αν δούμε καμμιά γρατζουνιά...

Είναι κρίμα σε καινούριο αυτοκίνητο να μπείς σε διαδικασία με αλοιφές και κεριά αλλά όπως φαίνεται είναι η μόνη λύση.

Απλά πριν το κάνεις, κάνε 2-3 πλυσίματα, θα φύγει το εργοστασιακό κερί και θα έχεις καλύτερη εικόνα της ζημιάς

Link to comment
Share on other sites

υποθετω οτι το σκουπισαν με ενα πανι του κ...ου και με οση σκονη/βρωμια ειχε πανω το αμαξι εξου και οι γρατζουνιες/αραχνη!αν τουλαχιστον το επλεναν θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.να φανταστεις οτι πληρωσες και PDI ...για να σου κανουν ζημια τελικα thumbsdown.gif .

προσεξε καλα τι θα σου γραψω.μην επιχειρησεις τιποτα μονος σου και με καμια αλοιφη.μην το πας να στο φτιαξουν σε καμια αντ/πια και φαναρτζη/βαφεα.πηγαινε το σε εναν επαγγελματια detailer να σου διορθωσει την ζημια.αν μενεις Αθηνα εχω να σου προτεινω που να πας.μονο με αυτο τον τροπο θα διορθωθει 100% το προβλημα σου και με κανενα απολυτως προβλημα για το χρωμα/βερνικι του αυτοκινητου.

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχήν καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα.

Ή άποψη μου είναι πριν κάνεις οτιδήποτε να το πας στην αντιπροσωπεία να το δουν. Αν έχει τη λεγόμεη "αράχνη" μόνο με αλιφαδόρο από επαγγελματία μρορεί να εξαφανιστεί. Εσύ με τις αλοιφές θα κρύβεις για λίγο το πρόβλημα και θα ξαναβγαίνει μετά από λίγο στην επιφάνεια.

Από την αλλη μήπως αυτό που βλέπεις οφείλεται σε ελλιπή απομάκρυνση του κεριού;

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ παιδια για τα καλοριζικα,δυστυχως δεν ειναι τα καταλοιπα απο το κερι ,ειναι μικρουλες γρατζουνιες ,προσπαθησα να καθαρισω προσεχτικα με πανακι μαλακο και νερο ενα σημειο αλλα τζιφος.Οι γρατζουνιες παραμενουνε εκει ...Λογικα θα χρειαστει καποιο ειδος τριπσιμο με αλλοιφαδωρο καιμετα παλι κερωμα φανταζομαι...Αλλα,αλλα τα χερια του ελληνα φαναρτζη και αλλα του εργοστασιου της VW.Ειδωμεν!!!

Και το καλυτερο στο τελος!!!Μου λεει ο πωλητης,μη ξυσεις το κερι με το νυχι σου γιατι θα κανεις γρατζουνια.....Τι να του πεις !!!!!

Link to comment
Share on other sites

Τα καλά του μαύρου χρώματος!! σε συνδυασμό με την κακομεταχείριση του αυτοκινήτου.

Αν δεν είναι πολύ εμφανής οι γραμμές, καλύτερα να το πας σε ένα καλό κατάστημα για γυάλισμα - κέρωμα.

Link to comment
Share on other sites

Τα καλά του μαύρου χρώματος!! σε συνδυασμό με την κακομεταχείριση του αυτοκινήτου.

Αν δεν είναι πολύ εμφανής οι γραμμές, καλύτερα να το πας σε ένα καλό κατάστημα για γυάλισμα - κέρωμα.

+100! και χρεωσε τους τον λογαριασμο , για να μαθουν!!!

Edited by manos76
Link to comment
Share on other sites

μια απο τα ιδια φιλε..golf 6 μπλε γραφιτη απο Παζαροπουλο.Η αποκερωση που κανουν ειναι για τα μπαζα.Ηλπιζα οτι με τα πλυσιματα θα φυγει αλλα ενα χρονο μετα το χρωμα εχει γινει κωλος,γεματο αραχνη.Πρεπει να γινει επαγγελματικο γυαλισμα για να στρωσει.Γαμω τα σκουρα χρωματα..Ασπρο,κοκκινο αντε και κανα ασημι,τιποτα αλλο.

Link to comment
Share on other sites

φιλε προσοχη ...Εφοσον εχεις εκτεταμενη ζημια πανω στο βερνικι τοτε η μονη λυση ειναι αλοιφαδορος απο εξειδικευμενο συνεργειο ..διοτι μπορει να γινει χειροτερα.

Εχω δει τρομερη ζημια σε μαυρο χρωμα απο αχνα χρωματος ...οπου χαλασε ολη η γυαλαδα και ιο γραμμες... κοστος 1000 ευρω ... εφαγε ο μαστορας 3 μερες αλλα οταν το παλικαρι το ειδε δακρυσε... προιοντα και τεχνικα μεσα 3M χρησιμοποιηθηκαν .Το τελικο κερι ηταν aytoglym .

Προσοχη λοιπον...και καλα ξεμπερδεματα .

ΥΓ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ Π-Ο-Τ-Ε- δεν εξοφλουμε αυτοκινητο που δεν εχουμε δει και ελεγξει.

Edited by thanos katsas
Link to comment
Share on other sites

Δεν τους ειπες τιποτα μπας και φιλοτιμηθουνε και στο φτιαξουνε?Εγω τους ψιλοφωναξα λιγακι και μου ειπανε οτι θα το αναλαβουνε αυτοι να το διορθωσουνε.Απο λογια και βολτες στην αντιπροσωπεια χωρτασαμε ....και το δικιο σου δε το βρισκεις πουθενα ποια...Να ειμαστε καλα εμεις να τραβαμε κουπι !!!!

Edited by apos77
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.