Jump to content
StavrosH

Δεν Ανεβοκατεβαίνουν Τα Παράθυρα Με Τον Τηλεχειρισμό

Recommended Posts

Ας με συγχωρέσουν οι mods που βάζω το θέμα εδώ και όχι στα προβλήματα, αλλά δεν ξέρω αν όντως αποτελει πρόβλημα ή αποτέλεσμα κάποιας ρύθμισης.

Στο Golf 6 μου, παρατήρησα τυχαία χθές οτι με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου ξεκλειδώματος δεν κατεβαίνουν τα παράθυρα και αντίστοιχα με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου κλειδώματος δεν ανεβαίνουν.

Αυτό γίνεται και με τα 2 τηλεχειριστήρια που έχω (και κανένα δεν έχει πρόβλημα μπαταρίας...).

Πριν το πάω για έλεγχο, μπορεί κάποιος να φανταστεί σε τι μπορεί να ωφείλεται ? Πάντως στο manual που έριξα μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάτι σχετικό.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

ερωτηση πρωτη: φοράς μηπως συναγερμο εμπορίου? αν ναι εκ τον προτερων σου εχουνε απενεργοποιησει την αυτοματι λειτουργεια των παραθυρων. Εαν φοράς μαμα τότε λογικά με προγραμματισμό γίνεται αλλα θα ήτανεκ αι ενεργοποιημένη η λειτουργεία.

Link to comment
Share on other sites

Μεσω vag com γινεται δε θυμαμαι σε πια ρυθμιση πας ομως....Μετα απο ψαξιμο το ενεργοποιησα εγω οταν αλλαξα εγκεφαλο ανεσης.

Link to comment
Share on other sites

εβγαλες πολο μπαταριας??τραβα αντιπροσωπεια μου ακουγεται σαν το κλασικο προγραμματισμο που κανουν στα απαραθυρα οταν βγαζεις πολο μπαταριας...δοκιμασε το εξης εισαι μεσα στο αμαξη και ανεβαζεις το τζαμι τερμα απανω.μετα πατα το διακοπτη ελαφρα να ανεβασει μεχρι να κουσεις ενα κλικ και μετα πατας παρατεταμενα τον ιδιο διακοπτη για να ανεβαζει το παραθυρο για το δευτερο κλικ.συνολικα ακους δυο κλικ...στην αντιπροσωπεια ειναι δωρεαν αυτος ο προγραμματισμος πεστο στον ηλεκτρολογο..1 λεπτο δουλεια αν ειναι αυτο.....επισης να υποθεσω οτι ετσι και βαλεις το χερι σου στο παραθυρο την ωρα που το σηκωνεις δεν σταματαει πλεον??

και η αλλη εικονα που μου ερχεται στο μυαλο με αυτα τα συμπτωματα ειναι με το κλειδι στη κλειδαρια για να ανεβοκατεβαινουν τα παραθυρα αυτοματα μεσω συστηματος κομφορτ...αν δεν εχεις πειραξει εσυ κατι αλλα εγινε απτο πουθενα,φτιαχνεται το ιδιο ευκολα παλι σε ενα 1 λεπτο τζαμπα απτον ηλεκτρολογο της αντιπροσωπειας

Edited by quicksilver
Link to comment
Share on other sites

πριν 2 χρονια το ιδιο προβλημα ειχα και εγω και τελικα μετα παο ενα μηνα πεθανε η μπαταρια. οταν η μπαταρια ειναι στο τελος, συμβαινει αυτο ακριβως που επαθες εσυ ωστε να μην ξοδευει μπαταρια και να κατλααβουμε πως θα τελειωσει η μπαταρια!

Link to comment
Share on other sites

πολυ φοβάμαι ότι ίσως είναι σύμπτωμα βλάβης στον εγκέφαλο άνεσης, χωρις να αποκλείω βεβαια και το να είναι στο τελευταίο 3μηνο της η μπαταρία.

Προσωπικά σε 6αρι GTI μου συνέβησαν και τα 2. (με αντίστοιχο σύμπτωμα αντί για παράθυρα, δεν άνοιγε / έκλεινε η Ηλιοροφή.

Ευτυχώς είχα επέκταση εγγύησης για τον εγκέφαλο, αλλά από την τσέπη μου η μπαταρία.. - φυσικά δεν έβαλα την ίδια με μαμά αλλά ισχυρότερη Bosch - .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.