Jump to content
passatebos

Με Το Καλημερα !

Recommended Posts

Posted (edited)

Σημερα το πρωι στις 6 ακουσα εναν θορυβο εξω απ το σπιτι , βγαινω κ βλεπω το passat ανασκελα !!! Ενα mito επεσε στο πισω αμαξι απο μενα , μετα πανω σε μενα , το passat μου πανω στη μπαγαζιερα του πατερα μου , η μπαγαζιερα πανω στις μηχανες τη δικη μου κ του πατερα μου κ οι μηχανες πανω στο vitara του πατερα μου !!!! Ο οδηγος του mito πιτσιρικας το ειχε 1 βδομαδα ειπε πως τον πηρε ο υπνος , κ το τραγικο εμενε 5 τετραγωνα μακρια μου κ γυρνουσε απο ξενυχτι. Δεν ειχε πιει ομως ... Απ τη συγκρουση το mito εκανε στροφη 360 μοιρες !!!!! Το αποτελεσμα ;;; Ολοσχερη καταστροφη του passat , η μπαγαζιερα μονο με θαυμα , η μηχανη η δικη μου διπλωσε στη μεση , του πατερα μου ραγισε το μοτερ κ τα φλασακια κ στο vitara μονο το ρεζερβοκαλυμμα χτυπηθηκε ...

post-9631-0-97471200-1339414600_thumb.jp

post-9631-0-54673600-1339414742_thumb.jp

post-9631-0-99745200-1339414787_thumb.jp

post-9631-0-07000700-1339414862_thumb.jp

post-9631-0-61189400-1339414951_thumb.jp

Edited by doggy
Posted

Μόλις τελειώσετε με τις ασφαλιστικές, να του κάνεις δώρο αερόσακο με μπουνιά... Είναι δυνατόν;;; Να τον πάρει ο ύπνος μέσα στο Αιγάλεω;;; Δηλαδή εθνική ή Αττική οδό τι κάνει; Ρίχνει στρωματσάδα μέσα στο αμάξι;;;

Posted

Μα ειχατε λυσσαψει ολοι με τον ερμο το κουμπαρο.... οριστε τωρα..... ευκαιρεια να παρεις το coupe που χαζευαμε στη Γερμανια!!!!!!!!!!!!!!!!! (βγαλε ομως τα αυτοκολητα της VOWA γιατι δεν μας βλεπω να ξαναπαμε!!!!)

Posted

Σημερα το πρωι στις 6 ακουσα εναν θορυβο εξω απ το σπιτι , βγαινω κ βλεπω το passat ανασκελα !!! Ενα mito επεσε στο πισω αμαξι απο μενα , μετα πανω σε μενα , το passat μου πανω στη μπαγαζιερα του πατερα μου , η μπαγαζιερα πανω στις μηχανες τη δικη μου κ του πατερα μου κ οι μηχανες πανω στο vitara του πατερα μου !!!! Ο οδηγος του mito πιτσιρικας το ειχε 1 βδομαδα ειπε πως τον πηρε ο υπνος , κ το τραγικο εμενε 5 τετραγωνα μακρια μου κ γυρνουσε απο ξενυχτι. Δεν ειχε πιει ομως ... Απ τη συγκρουση το mito εκανε στροφη 360 μοιρες !!!!! Το αποτελεσμα ;;; Ολοσχερη καταστροφη του passat , η μπαγαζιερα μονο με θαυμα , η μηχανη η δικη μου διπλωσε στη μεση , του πατερα μου ραγισε το μοτερ κ τα φλασακια κ στο vitara μονο το ρεζερβοκαλυμμα χτυπηθηκε ...

πω πω @##!#!$#!$!$!$$$!!!!!!!! :growl: :growl: :growl:

Μόλις τελειώσετε με τις ασφαλιστικές, να του κάνεις δώρο αερόσακο με μπουνιά... Είναι δυνατόν;;; Να τον πάρει ο ύπνος μέσα στο Αιγάλεω;;; Δηλαδή εθνική ή Αττική οδό τι κάνει; Ρίχνει στρωματσάδα μέσα στο αμάξι;;;

καλα μη παιρνεις και ορκο το τι κυκλοφορει στο εθνικο δικτυο :shok: ....................για την ακριβεια χτες το πρωι στην εθνικη οδο οδηγος ειχε δεσει το σκυλοσπιτο στη σχαρα του αυτοκινητου και ειχε και τον σκυλο μεσα!!!!!!

Posted

φίλε καλο κουραγιο και καλο ξεμπερδεμα με τα διαδικαστικά ! πολύ κρίμα

Posted

Καλα ξεμπερδέματα ρε φίλε... Καλά με πόσο πήγαινε το ζώο στην Κορυτσάς για τα κάνει όλα αυτά...

Posted

Οχι ρε φουστη τι καταστροφη επαθες ρε φιλαρακι κριμα και ηταν πολυ μουνα η passatia αντε καλα ξεμπερδεματα θα το φτιαξεις?

Posted

Καλα ξεμπερδέματα ρε φίλε... Καλά με πόσο πήγαινε το ζώο στην Κορυτσάς για τα κάνει όλα αυτά...

Πριν κοιμηθει πηγαινε με 60 ειπε .. Ε, πιστευω την 100αρα την εφτασε οταν εκλεισαν τα ματια κ βαρυνε το ποδι....

Οχι ρε φουστη τι καταστροφη επαθες ρε φιλαρακι κριμα και ηταν πολυ μουνα η passatia αντε καλα ξεμπερδεματα θα το φτιαξεις?

Αν και δεν πιστευω να ερχετε , εχει στειψει ολο (οι αριστερες πορτες δεν κλεινουν κ οι δεξιες δεν ανοιγουν ) , ο αξονας εσπασε κ εχει σηκωσει το πατωμα απ το πισω καθισμα . Μετα απο τετοιο τρακο θα ειχες την ιδια εμπιστοσυνη οσο κ μαστορας να ηταν ο αλλος να το καβαλησεις κ να βγεις στο δρομο ;;;; Εγω δεν θα ειχα !!!

Posted
Μα ειχατε λυσσαψει ολοι με τον ερμο το κουμπαρο.... οριστε τωρα..... ευκαιρεια να παρεις το coupe που χαζευαμε στη Γερμανια!!!!!!!!!!!!!!!!! (βγαλε ομως τα αυτοκολητα της VOWA γιατι δεν μας βλεπω να ξαναπαμε!!!!)

Θα ξαναπαμε κ θα παραλαβω τον νεο passatebo απ τους πυργους !!!!!!!

Ο παλιος passatebos εκανε service στο wolfsburg κ ο νεος θα φυγει με 0 χιλιομετρα απο κει !!!!!!!!!!!!!!!

• Like 1
Posted (edited)

κριμα ρε σωτηρη πολυ κριμα!!!!αυτο το αμαξι ειχε ματι τελικα......

βεβαια εσενα δεν σε φοβαμαι θα την βρεις την ακρη!!!

Α εχω μια λυση ομως.....

να οδηγας το αμαξι της βασως ......

Edited by GOLFAKI 4
  • Like 1
Guest PanosVR6
Posted

κριμα ρε σωτηρη!ειχες ριξει κοπο,χρημα και μερακι για το passat...ευχομαι να βρεις γρηγορα την ακρη και να δεις τι θα κανεις!

Posted

Σωτήρη υπομονή! Κάθε εμπόδιο για καλό... λένε!... Σου εύχομαι να πας πολύ σύντομα στους γνωστούς πύργους ... και καλή παραλαβή ;-)

Posted

Α εχω μια λυση ομως.....

και μολις το παρεις το αμαξακι της Βασουλας πήγαινε για καφε στο scaravaio!!!!!!! :laugh:

εκτος και αν εννοει το cambrio που θα της παρεις καποια στιγμη!!!!!

Posted

Πώ φίλε σπαράζει η καρδιά μου μόλις το βλέπω.

Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου να δείς την θρησκεία σε αυτήν την κατάσταση.

Posted

Φιλε μηπως το πουλας αν ναι ποσο στειλε πμ το 20ντ ειναι?

Ακομα δεν εχω ξεμπερδεψει με την ασφαλεια για να σου πω ! Ναι 20vt ειναι .

Posted

Φίλε σωτήρη δεν έχώ λόγια.

Κρίμα. Πολύ κρίμα!

Εσύ να είσαι καλά και το επόμενο έρχεται...

Posted

Σωτηρη, τι εγινε, πανικός!!!!

Καλα ξεμπερδέματα, τι να πεις σε τέτοιες περιπτώσεις.

Posted

Α εχω μια λυση ομως.....

Μητσο οντως ματι ειχε αλλα εχω καλυτερη λυση ... Απ τη Γερμανια γλυκοκοιταζα το δικο σου.!!! Να προσεχεις , ξερω που μενεις .....

κριμα ρε σωτηρη!ειχες ριξει κοπο,χρημα και μερακι για το passat...ευχομαι να βρεις γρηγορα την ακρη και να δεις τι θα κανεις!

Πανο δεν ξερεις πως ειναι να βγαινεις απ το σπιτι κ να βλεπεις σε τετοια κατασταση το αμαξι σου ( ευχομαι να μη μαθεις ποτε βεβαια , οπως και κανενας αλλος..) Αυριο θα το δουν απ την ασφαλεια κ θα μαθω ...

Σωτήρη υπομονή! Κάθε εμπόδιο για καλό... λένε!... Σου εύχομαι να πας πολύ σύντομα στους γνωστούς πύργους ... και καλή παραλαβή ;-)

Κοσμα αυτο δεν ηταν εμποδιο .... Ειχα ταξει σε μια ψυχη να παραλαβω το golf 8 cabrio απ τους πυργους αλλα τωρα θα περιμενει πολυ...........

Πώ φίλε σπαράζει η καρδιά μου μόλις το βλέπω. Χαρά στο κουράγιο και την υπομονή σου να δείς την θρησκεία σε αυτήν την κατάσταση.

Να σου πω την αληθεια δεν το εχω παρει αποφαση ακομα .

Φίλε σωτήρη δεν έχώ λόγια. Κρίμα. Πολύ κρίμα! Εσύ να είσαι καλά και το επόμενο έρχεται...

Στεφανε αυτο λεω κ γω πως το επομενο ερχεται αλλα ειναι το γαμωτο , γιατι να γινει ετσι.... Θα το επερνα καλυτερα αν εκανα εγω βλακεια κ το κατεστρεφα !!!

Posted (edited)

Σε νιώθω απόλυτα!

Δυο μήνες ακριβώς αφού ειχα πάρει το golf έπεσε ένα τεράστιο κομμάτι απο μπαλκόνι πάνω στο παρμπρίζ και το καπώ μου, την ημέρα των γενεθλίων μου....Δεν περιγράφω άλλο...

Edited by Tsilis_Corfu
Posted

Σε νιώθω απόλυτα!

Δυο μήνες ακριβώς αφού ειχα πάρει το golf έπεσε ένα τεράστιο κομμάτι απο μπαλκόνι πάνω στο παρμπρίζ και το καπώ μου, την ημέρα των γενεθλίων μου....Δεν περιγράφω άλλο...

Η τυχη ειναι με το μερος μας ... Δωσε πονο !!!!

Ακου το καλυτερο , πριν 8 χρονια ιδια μερα δυο θεσεις πιο πισω ειχα το παλιο μου αμαξι ενα SEAT GREDOS αραγμενο κ το φορτωνα για χωριο , βγηκε απ το στενο μια κοπελα με ενα saxo κ καρφωθηκε στο ιδιο σημειο με παρομοια ζημια. Παλι πανω στο πεζοδρομιο κ τα σχετικα .... ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Posted

Να χαλάσεις αμέσως το πεζοδρόμιο...κακό φενκ σουι...χαχαχα

Τι επόμενη χρονιά απο την αγορά του αυτοκινήτου, πάλι την ημέρα των γενεθλίων μου με άφησε στο δρόμο απο αισθητήρα δότη στροφών...

Απο τότε κάθε χρόνο στα γεννέθλια μου το αφήνω ακίνητο... και φέτος το έξυπνο igolf μου άναψε check engine την ημέρα της γιορτής μου έξω απο το ζαχαροπλαστείο με την τούρτα στο κάθισμα...αμαν πια..βαλτό είναι να με τρελάνει...απο όταν το πήρα παρουσιάστηκε πιο έντονα η τριχόπτωση.... με αυτά που μου συμβαίνουν...στο τέλος θα γίνω cabrio...χαχαχαχα

Posted

Να χαλάσεις αμέσως το πεζοδρόμιο...κακό φενκ σουι...χαχαχα

Τι επόμενη χρονιά απο την αγορά του αυτοκινήτου, πάλι την ημέρα των γενεθλίων μου με άφησε στο δρόμο απο αισθητήρα δότη στροφών...

Απο τότε κάθε χρόνο στα γεννέθλια μου το αφήνω ακίνητο... και φέτος το έξυπνο igolf μου άναψε check engine την ημέρα της γιορτής μου έξω απο το ζαχαροπλαστείο με την τούρτα στο κάθισμα...αμαν πια..βαλτό είναι να με τρελάνει...απο όταν το πήρα παρουσιάστηκε πιο έντονα η τριχόπτωση.... με αυτά που μου συμβαίνουν...στο τέλος θα γίνω cabrio...χαχαχαχα

Μαλλον δεν με ηθελε αυτο το αμαξι ποτε ..... Ολο κατι παθαινε ....... Οταν το πηρα του εκανα ολικη βαφη μολις το εβγαλα απ το φανοποιειο (οχι ολοκληρο το αμαξι) επεσε πανω μου ενα pizzaboy κ εγδαρε τον προφυλακτηρα και εννοειται πως εφυγε. Εχουμε πολλες ιστοριες να πουμε τελικα......

Guest maria_Vor
Posted

Σωτήρη μου τι να πω.... Πραγματικά.....!!! Όμως συμφωνώ σε αυτό που λέει ο Λευ koulliss ... και για μένα το ίδιο ίσχυε... εμπόδιο και πήρα αυτό που πήρα....

Θα ξαναπαμε κ θα παραλαβω τον νεο passatebo απ τους πυργους !!!!!!!

Ο παλιος passatebos εκανε service στο wolfsburg κ ο νεος θα φυγει με 0 χιλιομετρα απο κει !!!!!!!!!!!!!!!

Στο ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑΑΑΑΑ!!!!