diver86 Posted January 13, 2022 Report Posted January 13, 2022 Καλησπέρα παιδια.Έχω πάρει κάνα χρόνο τώρα ένα up του 19 για τη γυναίκα να πηγαινοέρχεται δουλειά.χλμ που διανύει κάνα 30αρι πήγαινε έλα.οικονομικα έρχεται η βενζίνη.Μου πρότειναν μια δουλειά που αξίζει με τα δικά μ θέλω αλλά μιλάμε γ απόσταση 180χλμ πήγαινε έλα.σκεφτομαι να βάλω αέριο στο μικρό και ν.δινω στη γυναίκα το arona.Θα βγει αξιόπιστο το αέριο η θα ψάχνω αμάξι μετά?έχει 20000χλμ αυτή τη στιγμή.ειδα η lovatto έχει σύστημα και lpg και cng.Ποια η γνώμη σας? Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
crazy bill Posted January 16, 2022 Report Posted January 16, 2022 Πόσο σου καίει τωρα ώστε να θες να του βάλεις αέριο? Quote
diver86 Posted January 16, 2022 Author Report Posted January 16, 2022 Καιεί 4με 4,5 αλλά τα χλμ που κάνει είναι μηδενικά.κανει κάθε μέρα 25 χλμ...Σε λίγο καιρό θα κάνει 180 χλμ πήγαινε έλα...Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
crazy bill Posted January 16, 2022 Report Posted January 16, 2022 45 λεπτά πριν , diver86 said: Καιεί 4με 4,5 αλλά τα χλμ που κάνει είναι μηδενικά.κανει κάθε μέρα 25 χλμ... Σε λίγο καιρό θα κάνει 180 χλμ πήγαινε έλα... Στάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εντάξει το 4 με 4.5 που μπορεί κάνοντας και περισσότερα χιλιόμετρα καθώς θεωρώ θα είναι σε ανοιχτό δρόμο να πέσει κ παρακάτω, δεν νομίζω πάλι να αξίζει να ρισκάρεις με το υγραέριο. Χίλιες φορές να του βάλεις πωλητήριο και να βρεις ένα έτοιμο με φυσικό αέριο παρά η μετατροπή Quote
diver86 Posted January 16, 2022 Author Report Posted January 16, 2022 Εντάξει το 4 με 4.5 που μπορεί κάνοντας και περισσότερα χιλιόμετρα καθώς θεωρώ θα είναι σε ανοιχτό δρόμο να πέσει κ παρακάτω, δεν νομίζω πάλι να αξίζει να ρισκάρεις με το υγραέριο. Χίλιες φορές να του βάλεις πωλητήριο και να βρεις ένα έτοιμο με φυσικό αέριο παρά η μετατροπήΤο σκέφτηκα κ αυτό...θα δω πως θα πάει κ βλεπουμεΣτάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
thodoris91 Posted January 16, 2022 Report Posted January 16, 2022 Γενικά οι mpi κινητήρες του group τα πάνε καλά με το αέριο...αν το μετατρέψεις τελικά προτίμησε το lpg από το cng Quote
diver86 Posted January 16, 2022 Author Report Posted January 16, 2022 Σίγουρα lpg πιο πολύ λόγω πρατηρίων γτ cng δε βλέπω και πολλά πρατηριαΣτάλθηκε από το SM-A715F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote
thodoris91 Posted January 17, 2022 Report Posted January 17, 2022 Έχει κι άλλα μειονεκτήματα το cng πχ χρειάζεται μεγαλύτερη δεξαμενή κ.α. Quote
vastil Posted January 23, 2022 Report Posted January 23, 2022 Κατ εμέ δεν αξίζει να το βάλετε αέριο. Είναι ένα πολύ οικονομικό αυτοκίνητο. Κάθε μετατροπή που κάνετε νομίζω μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον κινητήρα. Μετά απλώς θα είναι ένα άδειο κουφάρι που δεν θα μπορείτε να το πουλήσετε. Εμένα έχει 210.000 χιλιόμετρα. Πέρα από δίσκους τακάκια που τα έχω αλλάξει αρκετές φορές δεν μου έχει βγάλει κανένα μα κανένα πρόβλημα και φυσικά δεν έχω κάνει καμία μετατροπή. Ίσως αν βλέπατε φυσικό αέριο που βγαίνει έτσι όπως βγαίνει από το εργοστάσιο θα ήταν ακόμα καλύτερα. Κρατήστε το όπως είναι. Quote