Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγώ τον κύριο λόγο για τον οποίο εργάζομαι,

Το Golf μου, το πήρα τον Σεπτέμβριο του ΄08 με ηλιοροφή και σε χρώμα λευκό και ήταν κάπως έτσι:

dsc00093q.jpg

Του τοποθέτησα τη πρώτη εβδομάδα φιμέ μεμβράνες Llumar, στα μπροστά παράθυρα πρώτο στάδιο και στα υπόλοιπα δεύτερο.

Σειρά πήρε το πίσω μέρος με τοποθέτηση πίσω σπόιλερ απο GTI και τελικό απο GTI επίσης και το αποτέλεσμα ήταν αυτό:

177e.jpg

Αργότερα του έβαλα και τα πλαινά σπόιλερ απο GTI, του τοποθέτησα το μαχαίρι του GTI κάτω απο τον προφυλακτήρα και του έβαψα λευκό το κάτω κομμάτι και να ΄μαστε :

293n.jpg

Σειρά είχε το πολυλειτουργικό τιμόνι GTI:

508bc.jpg

Πέρασε λίγος καιρός και έβαλα μαύρα σήματα μπροστά και πίσω και αφαίρεσα τα GOLF και TSI ,

Το επόμενο βήμα ήταν τα πίσω φανάρια,

Παρήγγειλα κάτι ολόμαυρα απο το εξωτερικό τα οποία ούτε που θέλω να τα θυμάμαι γιατί εκτός απο κιτς ήταν και επικίνδυνα, ευτυχώς όμως βρήκα και πήρα σε καλή τιμή τα Led της Valeo και το αποτέλεσμα τέλειο:

13032010065.jpg

Και ερχόμαστε στο κυριότερο κομμάτι της εμφάνισης ενός αυτοκινήτου, οι ζάντες.

Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ και γι΄αυτό προτίμησα δοκιμασμένη λύση 18άρες GTI replica απο μέλος του club και φίλο πλέον, βάφτηκαν μαύρες γυαλιστερές και ταυτόχρονα μπήκε αεροτομή ABT replica και voila:

24052010141.jpg

golfvl.jpg

Μηχανικά φοβάμαι να το πειράξω γιατί ακούω πολλά και ΔΕΝ το ρισκάρω.

Το επόμενο βήμα είναι μια coilover, αν όλα πάνε καλά.

Ευπρόσδεκτη κάθε άποψη.

Thank you...

Posted

Πολύ καλή παρουσίαση, άψογο αποτέλεσμα!!! Καλά χιλιόμετρα!!!

Posted

Μπραβω φιλε στο εχω ξαναπει και σε αλλο τοπικ..

πολυ ωραιο το golfaki σου.

μη μασας παντως καθολου για το μηχανικο tuning. βρες μια εταιρια σοβαρη και ξεκινα. μη μασας..

πιστευω οτι αν δεν εχεις σκοπο να αλαξεις φρενα πρεπει να βαψεις τις δαγκανες σου θα διξει ακωμη ποιο πολυ...

τελος θα μου αρεσε αν εβαζες και τη μασκα σιτες μπροστα απο gti και τη ριγα μπορεις να την βαψεις λευκη αντι για κοκκινη. :lol:

σκεψου και να βαψεις μαυρα τα καπακια απο τους καθρεπτες...

καλα χιλιομετρα :lol:

Posted

κατ αρχην δεν θα ειμαι φιλος γιατι σε λιγο καιρο θα σου κλεψω τις ζαντες...αν ιξερα ποσο ομορφες θα γινουν με την βαφη δεν θα στις εδινα!!!! sillyhorse1rb5.gif χαχαχα(πλακιτσα..)σου εχω ξαναπει εξωτερικα εισαι αψογος μην πειραξεις την μασκα εμπρος.και αλιωσεις το αμαξι.2 αλαγες θα κανεις μονο!να το χαμηλωσεις και να βαψεις τις δαγκανες στα χρωματα τις γερμανικης σημαιας σαν το rgti.και τελος.μηχανικα τα εχουμε συζητησει και η γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που πιστευεις εσυ..οτι γουσταρεις.οι λυσεις ειναι πολλες.χωρις αμφιβολια μολις χαμηλωσει θα ειναι το ομορφοτερο gt της ελλαδος. new_iloveyou.gifnew_iloveyou.gif

Posted (edited)

@Giorgos79 Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου.

@Poen Σε ευχαριστώ και εσένα Πάνο, η αλήθεια είναι πως κάποια στιγμή σκέφτομαι να βάψω καπάκια καθρεπτών και ουρανό μαύρο, αλλά για το τελευταίο είμαι λίγο επιφυλακτικός όσων αφορά αν το κάνω με μεμβράνη ή με βαφή σε φανοποιό. Τις δαγκάνες τώρα τελευταία τις σκέφτομαι σε χρυσαφί και μου αρέσει η ιδέα. Την μάσκα δεν νομίζω να την αλλάξω γιατί μου αρέσει αυτή που έχει.

@Ane new_iloveyou.gif too!

Edited by tominio
Posted

κατ αρχην δεν θα ειμαι φιλος γιατι σε λιγο καιρο θα σου κλεψω τις ζαντες...αν ιξερα ποσο ομορφες θα γινουν με την βαφη δεν θα στις εδινα!!!! sillyhorse1rb5.gif χαχαχα(πλακιτσα..)σου εχω ξαναπει εξωτερικα εισαι αψογος μην πειραξεις την μασκα εμπρος.και αλιωσεις το αμαξι.2 αλαγες θα κανεις μονο!να το χαμηλωσεις και να βαψεις τις δαγκανες στα χρωματα τις γερμανικης σημαιας σαν το rgti.και τελος.μηχανικα τα εχουμε συζητησει και η γνωμη μου ειναι να κανεις αυτο που πιστευεις εσυ..οτι γουσταρεις.οι λυσεις ειναι πολλες.χωρις αμφιβολια μολις χαμηλωσει θα ειναι το ομορφοτερο gt της ελλαδος. new_iloveyou.gifnew_iloveyou.gif

+1.000.000.000.000.000 !!!!!!!!!!! ¶ψογο θα γίνει ... έτοιμο για φωτογράφηση σε περιοδικό :lol:

Posted

φίλε μου πραγματικά υπέροχο καλά χιλιόμετρα να το χαίρεσε...;)

Posted

Πανέμορφο πραγματικά! Να το χέρεσαι και να έχεις πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα με την αυτοκινητάρα σου!

Posted

@ Speedy, Dr.Konstantinos & Mist

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, να έχετε και εσείς καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.

Posted

Απο τα πιο ωραία , λιτο και απεριτο ,αν και θα προτιμούσα και εμπρος το ιδιο χρώμα φιμέ, κατα αλλα συμφωνω και με τους υπολοιπους λιγο χαμήλωμα και βάψιμο δαγκάνες ,αλλα για μένα οχι κόκκινες άσπρες!!.

καλοδήγητο φίλε μου

Posted (edited)

Katana και noti σας ευχαριστώ πολύ,όσων αφορά τα φιμέ την πάτησα γιατί τοποθέτησα τις μεμβράνες όταν είχε γίνει ένα σούσουρο και γράφαν οι αστυνομικοί "αέρα πατέρα" και το φοβήθηκα.

Οσων αφορά τις δαγκάνες,το επεξεργάζομαι, για το χαμήλωμα εννοείται,

thanks...

Edited by tominio
Posted

να το χαιρεσαι φιλε, βαλε και καμια pic με αναμενα τα led, το τιμονι ποσο πηγε??

Posted

τι σκυλαρος ειναι αυτος ωρε!!πανεμορφος! worthy.gif

το αμαξι σου πολυ ομορφο και προσεγμενο με μερακι φιλε μου,μπραβο!αν κρινω και απο τον σκυλο, που ευχομαι να ειναι δικος σου,φαινεται οτι εισαι ανθρωπος μερακλης και της ποιοτητας που του αρεσει η τελειοτητα.o Deutsche Schäferhund αποτελει μεσα στο αμαξι το απολυτο αντικλεπτικο! :lol:

Posted (edited)

σκυλαρος ειναι το koley h το malemoyt..τα αλλα ειναι απλα..σκυλια. :lol::p:p

Edited by Ane-fastrabbit
Posted

τι σκυλαρος ειναι αυτος ωρε!!πανεμορφος! worthy.gif

το αμαξι σου πολυ ομορφο και προσεγμενο με μερακι φιλε μου,μπραβο!αν κρινω και απο τον σκυλο, που ευχομαι να ειναι δικος σου,φαινεται οτι εισαι ανθρωπος μερακλης και της ποιοτητας που του αρεσει η τελειοτητα.o Deutsche Schäferhund αποτελει μεσα στο αμαξι το απολυτο αντικλεπτικο! :cry:

1mv9.jpg

:cry:

Posted

@Panos18 Σε ευχαριστώ φίλε μου, σύντομα θα βγάλω μια φώτο και θα την ανεβάσω, το τιμόνι με όλα τα παρελκόμενα πήγε γύρω στο 400άρι.

@Joop Δικός μου είναι ο σκύλος , εννοείται, σ΄ευχαριστώ για τα καλά λόγια.....ισχύουν όλα :cry: :cry: :yahoo:

@Ane Αυτά λες στη φλώρινα για να μην νοιώθει μειονεκτικά? :rofl:

Posted

@Panos18 Σε ευχαριστώ φίλε μου, σύντομα θα βγάλω μια φώτο και θα την ανεβάσω, το τιμόνι με όλα τα παρελκόμενα πήγε γύρω στο 400άρι.

@Joop Δικός μου είναι ο σκύλος , εννοείται, σ΄ευχαριστώ για τα καλά λόγια.....ισχύουν όλα :cry: :cry: :yahoo:

@Ane Αυτά λες στη φλώρινα για να μην νοιώθει μειονεκτικά? :rofl:

οχι φιλε μου δεν νοιωθει μειονεκτικα κανεις!!..ξερεις τωρα ποσα σκυλια εχω τωρα?? 5!! ζωη να εχουν....αλλα ο πιστος μου σκυλος ξερεις ποιος ειναι τον γνωρισες εξαλου..

Posted

οχι φιλε μου δεν νοιωθει μειονεκτικα κανεις!!..ξερεις τωρα ποσα σκυλια εχω τωρα?? 5!! ζωη να εχουν....αλλα ο πιστος μου σκυλος ξερεις ποιος ειναι τον γνωρισες εξαλου..

Τελευταίο off topic γιατί με προκάλεσες.

Posted

ayto to kanoun kai ta dika mou!!!!!!!!!siga to prama...tespa as stamatisoume ta off topic...(thelw na mou vreis thiliko ivridio lykou panw apo 80% aima lykou lykos-saarloos h lykos-malamoute gia na to zeygarwsw me ton lyko sto magazi.)kai ksereis..o lytrwths plhrwnei metrhths!!!

Posted

Και μια βραδυνή με τα φώτα αναμμένα επειδή μου το ζητήσατε:

01062010147.jpg

Posted

ωραια τα ledακια, μπορεις να σκουρινεις και τα φαναρια(οχι μαυρα, αλλα R32 φαση)...

Posted

ωραια τα ledακια, μπορεις να σκουρινεις και τα φαναρια(οχι μαυρα, αλλα R32 φαση)...

Δεν παίζει... thumbsdown.gif

Posted

Πραγματική μεταμόρφωση το golf!!! Χίλια μπράβο!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.