Jump to content

DARIOUS

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DARIOUS

  1. DARIOUS

    DARIOUS

    GOLF GT
  2. GT 170ps τα παρελαβα 06/2006 με RE 050 225/45/17 και ο γαμπρος μου το ιδιο αμαξι 01/2007 με continetal sport 2 και οι δυο ευχαριστιμενοι απ τα λαστιχα !Τωρα εγω σκεφτομαι για αλλαγη στα 29000χλμ μιας και κοβει πλεον λογου esp το αμαξι.Σκεφτομαι κατι μεταξυ των δυο παλι ή Toyo r1 αλλα μου ειπαν οτι δε κρατανε πολλα χλμ. Εχετε σκεφτει οτι η VW μπορει να τα στελνει τα αυτοκινητα μας με συγκεκριμενα ελαστικα ποιοτητα και μαρκα ανα περιοδο συμφωνα με συμφωνιες που κανει ! Αλλα εδω λογου κοστους καποιοι να επωφελουνται και να τα αλλαζουν με αλλα χειροτερης ποιοτητας(παλιας ημερ/νιας παραγωγης,ή καμενα,κτλ.) προκειμενου να κερδισουν κατι ακομα απ τη πωληση των καλων ελαστικων που φοραγε το αμαξι σας οταν εφτασε στο τελωνειο ή στην αντιπροσωπεια ακομα χειροτερα !!!! Αλλα πως μπορει κανεις να το ξερει αυτο.
  3. Αυτο το Gt ειναι του ιδιου του CABILI και θελει περιπου 2-2.5 χιλιαρικα για ολη τη βελτιωση απ οτι ξερω! Τι να πω ? Εγω προσωπικα θα μετραγα καπου το αμαξι μου και μετα θα προχωραγα σε βελτιωσεις με μετρησεις ξανα στο ιδιο δυναμομετρο να ξερουμε τι πηραμε ή τι χασαμε και μην ακουγεται περιεργο αυτο γιατι συμβαινει στην Ελλαδα ! Τωρα αμα μετραγα το αμαξι μου και εδειχνει 170 και με τη βελτιωση εδειχνε 185 και ειχα δωσει 2500 χιλιαρικα δε ξερω πολλα μου φαινονται!Βεβαια ορεξεις ειναι αυτες...
  4. Πρωτα βεβαια θα σου προτεινα να πας να το μετρησεις το αμαξι σου και να δεις τι θα δειξει μαμα ! γιατι εχω ακουσει οτι παιζουν απο 185-190+ ps ! Τωρα αν πιστευετε οτι μια βελτιωση μηχανικα που θα σας παει στα 215 αξιζει να τη πληρωσεις 2500-2800 ευρω ! Περι ορεξεως ... αλλα μη ξεχνατε οτι τα προγραμματα για το GT δεν επεμβαινουν σχεδον καθολου στον κομπρεσσορα αλλα κυριως στο τουρμπο οποτε για να αξιοποιησεις αυτα τα λεφτα πρεπει να το δουλευεις ψηλα στις σροφες. Αυτη ειναι μια φιλικη σκεψη χωρις καμια παρεξηγηση γιατι και γω γουσταρω τη βελτιωση και το παρακουλουθω το θεμα αλλα ακομα δε βλεπω φως για το gt. Aλλα απλα να σου πω να δεις την milltek exhaust που εβγαλε για μας αλλα δεν εχει ανακοινωσει ακομα καμια δυναμομετρηση του συγκεκριμενου κιτ.Μηπως μια λυση απο σασμαν του 2.0 fsi που νομιζω οτι εχει πιο κοντες σχεσεις μπορεις να το τσεκαρεις αν θες !Εγω θα εβαζα μπλοκε διαφορικο αν υπαρχει(σιγουρα για μας κι οχι μονο για gti) και μετα θα κοιταγα για προγραμματα πανω σε δυναμομετρο για να το φτιαξω ποιο καλα πανω στο αμαξι μου . ΥΓ. θα θελα να δω τα αμορτισερ αυτα στο Golf !αν τα περασεις περιμενω εντυπωσεις!
  5. Emena proswpika an kai GOLF GT xwris akoma na yparxei kati episimo apo exatmisi tha ekana ena look R32 kai as lega oti ithelan toy styl tha thela R32! Giati ayta einai gousta ki ama arxiseis kai rwtas ti na kanw tha ginei o mythos toy Aiswpou. Sti teliki einai diko sou kai prepei esy na deis ti s eyxaristei perissotero! Emena to GT p.x me trelenei i mouri mprosta poly perissotero ap tou GTi (se kapoion allo mporei to antitheto) Oso gia pisw makran look R32 diakritiko ki oti pio omorfo ap ola ta alla ! Panta kata ti gnwmi mou.
  6. DARIOUS

    Golf V Gt Owners

    Ναι υπαρχει καποιος που ξερει να σου πει μαλλον να μας πει που να βαζουμε βενζινη κι οτι ειναι σωστος επαγγελματιας ο συγκεκριμενος βενζινας κι αυτος ειναι ο Θεος! Γιατι μονο απ το ποσο σωστος ειναι ο αλλος εξαρταται το ποσο καλη ειναι η βενζινη που βαζουμε!
  7. Ευχαριστω! Θα παρω αυριο κι ολας τηλεφωνο να δω τι μπορω να κανω !Σωστα δεν εχω και τιποτα να χασω!Θα σας ενημερωσω σχετικα μηπως και καποιος αλλος ειχε τη δικη μου τυχη.
  8. Εγω οταν το εμαθα αυτο ηταν ειδη αργα! ειχε περασει 2 μηνες και κανεις δε μου ειχε πει για την επεκταση! Αλλα οταν ρωτησα μου ειπαν οτι θα βγει και ενα καινουργιο προγραμμα το οποιο θα πληρωνεις λιγο πριν ληξει 2ετη εγγυηση για την επεκταση σε αλλα 2 ετη προφανως με μεγαλυτερο κοστος απ τα 310ευρο. Τωρα δε ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο ,Αν και θα θελα γιατι εμενα δε μοθ ειχαν πει τιποτα και θα ταν το πρωτο που θα εκανα !!! 310 ευρο για να χει το κεφαλι σου ησυχο δεν ειναι πολλα
  9. DARIOUS

    Golf V Gt Owners

    Γεια χαρα σε ολους δε εχοθμε γνωριστει λογου καποιον προβληματων που ειχα αλλα θα γνωριστουμε στο μελλον σε καποιο meeting.δε θα μπω στη διαδικασια να σχολιασω περι supercars και με το αν τρεχοθν η οχι με αυτα η ιδιοκτητες τους ειναι μεγαλη συζητηση. Απλα θελω να σχολιασω αυτο που με ενδιαφερει πιο αμεσα οσον αφορα αυτο που διαβασα για τη καταργηση του GT ενος κινητηρα που ηρθε να ταραξει τα νερα στην αυτοκινητοβιομηχανια και να κανει τις αλλες εταιριες να βγαλουν turbo κινητηρες αρων αρων προκειμενου να παραμεινουν μεσα στην αγορα και να ανταπεξελθουν σε συγκριση με το golf . Tωρα δε θελω να πιστεψω οτι θα καταργηθει ενας τετοιος κινητηρας κι αν οντως συνεβαινε αυτο θα ειχε μαθευτει αμεσως μεσα απ τα forums και δεν εννοω μονο τα ελληνικα. Αν καταργηθει παντως θα ειναι για να ανοιξει το δρομο σε εναν μεγαλυτερο σε κυβικα κινητηρα ιδιας φιλοσοφιας χωρις να ειναι τοσο πουσαρισμενος οπως πχ ενας 1.6TSI ή 1.8TSI. 'H μπορει να το κανει για να ριξει λιγο τους ρυπους που αυτο οντως ειναι αληθεια αφου σκεφτονται στο μελλον να φορολογουν τα αυτοκινητα βαση της εκπομπης ρυπων . Οποτε περιμενουμε να ακουσουμε καποια επισημη ανακοινωση γιατι ετσι δημιουργουμε "ραδιοαρβιλα". Αυτο το τριξιμο με τον συμπλεκτη το εχει και το δικο μου τελικα πρεπει να παω να αλλαξω τις τρομπες?
  10. Κι εγω μπροστα εχω βαλει Hertz 3 δρομων δεν ειδα να ανοιγει κατι!!! ερε τι αλλο θα ακουσουμε!!! Παντως μπορει να ακουσεις τον ηχο καλυτερα αλλα σε βλεπω μετα να αλλαζεις και τη πηγη λογου αποδοσης!!!
  11. Aπλα πρσεχε το αμαξακι συ ουτε 5 λεπτα μονο του ! Σε 5 λεπτα πχ λοιπουν τα ζαντολαστιχα !!! Γι αυτο προσοχη ! Καλο ταξιδι ,και καλα να περασεις΄.
  12. Kαλα αφου εβαλες Kenwood δε ειδες το 501YU που ειναι 2 din σε μωβ χρωματισμο ταιριαζει απιστευτα με το ταμπλο μας και εχει και usb υποδοχη! Εγω αυτο εχω βαλει και ειμαι πολυ ευχαριστημενος ! Βεβαια και παλι χρειαζεσαι πλαισιακι αλλα ειναι πολυ ομορφο θα δω μηπως αυριο ανεβασω καμια φωτο στο αμαξι αυτη ειναι μια φωτο τοu cd/mp3
  13. Aρα πανω κατω τα ιδια λεφτα ειναι ! Κοιταχτε το παιδι που το πηγε στη Καrenta τον χρεωσαν 5 lt το παιδι που πηγε Λαρισσα ton χρεωσαν 4lt κα αμα βλετε κι τη διαφορ με το ψυκτικο υγρο +φπα που προκυπτει απ αυτα μια η αλλη σχεδον ! Οποτε μηπως το θεμα ειναι στα ποσα λιτρα μας χρεωνοθν κι αμα μας χωνουν αχρειστα ανταλλακτικα οπως το αντιψυκτικο του παιδιου για να φουσκωνουν !!!!
  14. Λοιπον τελειωσε η πρωτη βελτιωση στο golfaki mou (gt 2d) Πηγη : Kenwood DPX-501YU (2DIN,50X4) ηχεια μπροστα: Ηertz HSK-163 hi-energy (3 way, 300w ) ηχεια πισω : Ηertz DPX-690 (6"x9", 3way ,260w) μπηκε στην εταζερα Αυτα συνεργαζονται και με ενα 4 καναλο ενισχυτη Sony X-plod(kokkini seira) Kαι πισω υπαρχει ενα Sub 10ri Dragster που παιζει με 2 καναλο Sony της ιδιας σειρας. Παιδια ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το αποτελεσμα! Οσο αυτο που διαβασα για τις πορτες μου κανει λιγο μουφα απλα κοιτα να σου κανουν καλη δουλεια με τις μονωσεις στα καλωδια και ισως χρειαστεις και βαση για το mid kai to woofer. Εγω προσωπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με τη δουλεια που μου κανανε και τα λεφτα που μου πηραν .Οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλε πμ να του πω μη νομιζουν οτι κανουμε και διαφημιση.Απλα πιστευω οταν καποιος ειναι ευχαριστημενος με καποιον επαγγελμτια απο την εξυπηρετηση πρεπει να το λεει για σταματησουν οι αρπαχτες!!! Υ.γ : Μπροστα υπηρχαν μονο 2 ηχεια στη καθε πορτα 1 τweeter kai 1 mid/bass τα οποια ηταν σε συνεργασια με τη philips.
  15. Λοιπον εγινε η πρωτη μετατροπη στο Golfaki mou (Gt 2d) kai αφορα φυσικα τον ηχο αφου για τα γκαζια προς το παρον ειμαστε καλημενοι! Λοιπον τα ηχεια αλλαξαν και προς αποφυγη παρεξηγησεων μπροστα υπαρχουν μονο 2 ηχεια στη καθε πορτα 1 τweeter kai 1mid/bass κ οχι 3 που νομιζα! Οσο για πισω οντως χρειαζονται βασεις ! δεν υπαρχει τιποτα για να ακουμπισει ηχειο ! Οποτε πιστεψτε με προτεινω οβαλ πισω στην εταζερα αν και φαινονται! Λοιπον για να μη πολυλογω Μπηκαν Hertz 3 δρομων μπροστα ΗSK-163 (οχι s) και Πισω μπηκαν τα οβαλ ΗCX-690 ολα της σειρας Hi-energy ! αυτα μπηκαν με 4 καναλο ενισχυτη Sony απιστευτα καλος ηχος με πολυ καλη καθαροτητα !!!
  16. Υπαρχει και η VAMAG που ειναι σε μια καθετο αναμεσα Βουλιαγμενης και Ηλιουπολεως αλλα νομιζω οτι ειναι αυτη που προαναφερθηκε πριν στην Υμβριου ειναι αυτο το δυναμομετρο αλλα δεν ειμαι σιγουρος! Παντως αν ειναι αυτο ειναι πολυ καλο εκει μετραγα το megane μου τα παιδια ειναι πολυ καλα και το δυναμομετρο πιστευω αρκετα κοντα στη πραγματικοτητα. Τωρα βεβαια δε σε νοιαζει η πραγματικοτητα και σε νοιαζει η βελτιωση και τι κερδισα απ το καθε τι που εβαλα απανω! Το μονο πραγμα που χρειαζεσαι ειναι ενα οποιοδηποτε δυναμομετρο που να πηγαινεις εκει και να μετρας το αμαξι σου απο μαμα μεχρι οπου το φτασει ο καθενας μας .Για να ξερεις αν αξιζαν τα λεφτα στη βελτιωση που εκανες.
  17. Παντως το στρωσιμο ειναι καλο και για τον κινητηρα του αυτοκινητου αλλα και για τον οδηγο να μαθει το αυτοκινητο του.Σχεδον εχω μαζεψει 3000 και εχω αρχισει και το ανοιγω λιγακι! Παιδια το αμαξι ειναι πολυ καλο !αρκετα καλα γκαζια που για να τα νιωσεις πρεπει να τα πληρωσεις βεβαια (Λογου καταναλωσης) c'est la vie !!! Παντως πραγματικα ειμαι ευχαριστημενος απ την επιλογη μου (απο τυχη) ! Οσο για τα λαδια μιλησα με GRATSIA και μου ειπαν κατηγορηματικα οτι δε μου τα αλλαζουν μεχρι τα 15 τι να πω !!!
  18. Το τριημερο πηγε το πρωτο του ταξιδι οπου εμεινα απολυτα ευχαριστημενος με τα κρατηματα του χωρισ να μπορω να το φτασω στο οριο του! Αφου το στρωνω ακομα ! Αλλα μου αρεσε η καταναλωση η οποια ηταν στο 7,5 στο πηγαινε προς μανη με μεγιστο 3500 στροφες και εφτασε 7,7 με μεγιστο 4000 στο γυρισμο τωρα εχω 950χλμ ! Αρα ειναι ενα αυτοκινητο που σου αφηνει την επιλογη του οικονομικου ταξιδιου ή Οχι! Αφου στις 4000 με 6 γραφει το κοντερ 160
  19. Sorry, αλλα επρεπε να ρωτησω! Στο θεμα μας τωρα το εχω 3μερες τωρα ,εχω κανει 120χλμ περιπου μεχρι 3000 στροφες και 1-2 φορες μεχρι 3200 (ξεχαστηκα) λοιπον η καταναλωση δειχνει 8,3-8,2 οποτε νομιζω οτι θα καιει μολις το σρωσω αφου λογικα δε θα το πηγαινω ετσι !Αρα η καταναλωση λογικα θα ειναι γυρω στο 9,5-10.Θα δουμε ...
  20. Ναι ας μας πει καποιος που ξερει μπροστα τι περνει μπροστα και τι πισω χωρις πατεντες τρελες απλα τις διαστασεις των υπαρχων ηχειων!!!
  21. Τελικά εχτές παρέλαβα το GOLF GT οπου του εκανα μονο 24χλμ περίπου και έμεινα ευχαριστημενος με την ανεση του τα πολυ μαλακα πεταλια του και τον πολυ ωραιο λεβιε του! Ομως θελω να βγω Εθνική να το δω πιο ολοκληρωμένα. Τελικα ενδειξη θερμοκρασιας βρηκε κανεις? Να ρωτησω εχετε ηχεια μπρος πισω? Γιατι μου εχουν μπει κατι σκεψεις οτι πισω δεν εχει και περιμενω να παω σπιτι να δω μολις τελειωσω τη δουλεια μου!
  22. KΙ ΕΓΩ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 2000 ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΛΑΔΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙ!
  23. Τη Δευτερα μαλλον το παραλαμβανω ! Παραδιδω το megane μου που οσον αφορα το χαμηλωμα με ειχε κουρασει ,κι αυτο το λεω επειδη ο mezzanine λεει για πιο σφιχτες αναρτησεις (ισως απο golf gti 2.0t) να ειναι οτι καλυτερο για πιο σφιχτες αναρτησεις αν και γραφεται οτι ειναι σκληρες αρκετα του GTI . Τωρα οσο για τα χλμ ηδη εχει κανονιστει το πρωτο ταξιδι του τη Παρασκευη προς τη Μεσσηνιακη Μανη οποτε πηγαινε-ελα καμια 600χλμ περιπου.
  24. Nαι αυτο με τις στροφες ειναι αληθεια !καλο ειναι να παιζεις λιγο με τις στροφες του κινητηρα σ ενα ταξιδι πχ. 3500 - 3000 αντε το πολυ 4000 μεχρι να το στρωσεις αν και λενε οτι πλεον ειναι στρωμενα !!! Εγω θα σου προτεινα 2-3000 χλμ κανε υπομονη και στρωστο καλο κανει κακο δε κανει! Οπως καλο ειναι και μια αλλαγη λαδιων στα 2500 - 3000 για τ ο καθαρισμο του κινητηρα απο πιθανον ρινισματα σιδηρου !!! Αυτα απο μενα που σε λιγες μερες μπαινω σ αυτο το μαρτυριο με το ιδιο αυτοκινητο. Αλλα οσο αφορα το στρωσιμο ο καθενας λεει τα δικα του τωρα ακουσε,σκεψου και πραξε ! Κουραγιο!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.