Jump to content

passatempos

Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by passatempos

  1. 1)Γιατι οι γυναικες οποτε προκαλουν ατυχημα πρωτον αργουν να βγουν απο το αυτοκινητο και δευτερον παντα βγενοντας υποστηριζουν οτι εφταιγε ο αλλος 2)Γιατι οι καμερες διαχειρησεις κυκλοφοριας εχουν ηχο????
  2. Eγω λεω οτι μαλλον θα πληρωσω την επεκταση εγγυησης και οτι το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι HUYNDAI
  3. Bρε biskoto βρηκες το vwclub.gr kai δεν βρηκες το www.volskwagen.gr ?
  4. Καλοριζικες Νικο δειχνουν πολυ εντυπωσιακες
  5. Δεν ειναι Γιαννης ειναι Γιαννακης
  6. Γιατι αν βαλεις της REVO και εμφανισει προβημα ο εγκεφαλος η cosmokar θα στον δικαιολογησει?Ο αντιπροσωπος θα το περασει ως βλαβη δεν προκειται να μαθει η cosmocar πως χαλασε και γιατι,δεν ειναι και καμια πανακριβη βλαβη για να στειλει η cosmocar ελεγκτη.
  7. Δες τα prtscn απο το ετκα απο οτι ειδα εγω υπαρχουν 3 ειδη το R line,to sport πακετο και ενα custom της VW.
  8. Αll time classic ο θεος να μας φυλαει απο παρκαδορους,εγω οπου μπορω προσπαθω να το παρκαρω μονος και δεν δινω τα κλειδια σε κανενα οταν δεν μπορω πηγαινω με το twingo 15ετιας
  9. Aρα θα επρεπε να βραβευτει εδω και καιρο το Α5 και το Α4 στατιον
  10. Συγνωμη τι το πρωτοτυπο εχει το Α5 cabrio και το Α4 allroad? το ενα ειναι ενα Α5 xωρις οροφη και το αλλο ενα Α4 station σε cross εκδοση με τετρακινηση και δυνατους κινητηρες.
  11. Oλα καλα,το Πασχα ειχα παει μια εκδρομουλα προς Σπαρτη και στον γυρισμο στην ευθεια της Τριπολης ειδα ενα 250+ στο κοντερ και την αποσταση με τον μπροστινο να τεινει να εκμηδενιστει σε πολυ πολυ μικρο χρονο και δεν το ξανακανω μου εφτασε μια φορα .Τωρα θα κανω κατι αισθητικες μικροβελτιωσεις οπως treadplates κλπ κλπ
  12. Oντως φαινεται καταπληκτικο αλλα δεν καταλαβαινω τον υπερμετρο ενθουσιασμο και golf R32 κυκλοφορησε και passat R36 και cc με 3.6 v6 300ps αλλα και phaeton με W12 αλλα βεβαια δεν ειδα να κυκλοφορουν και πολυ αναμεσα μας γιατι αραγε?
  13. Top Gear jeremy clarkson Audi drivers are cocks! lol
  14. Μα η 'καταρα' της ΜΑVA ηταν η υπερκοστολογηση των ανταλλακτικων και αυτοι τα ιδια συνεχιζουν?μαλλον η Renault δεν θα ξανασηκωση κεφαλι στην Ελλαδα.
  15. Mονο η Renault κανει πραγματικη εκπτωση σε ολα τα μοντελα της μαλλον ο καινουριος γενικος εισαγωγεας η automoblile ΑΕ θελει να ανεβασει τις πωλησεις παση θυσια ετσι για να δειξει την διαφορα απο την MAVA αε και η Subaru τουλαχιστον οσον αφορα το WRX STI που απο 50χιλ εχει φτασει στα 38χιλ.
  16. Aπο ολα αυτα που λεει ο Νικος συμφωνω με το Demo,αν σου δουλευει σωστα το demo δηλ χωρις 'κοψιματα' και "παγωματα" του γκαζιου τοτε εισαι οκ,αλλιως αν δεν σου δουλεψει το προγραμμα 'εταιρειας' αντε μετα περιμενε να σου βρουν το προβλημα μεσω αλληλογραφιας με APR,REVO,ABT,SPORTEC klp klp.Παντως 600 ευρω ειναι η καλυτερη τιμη που εχω ακουσει.
  17. Kαποιοι αντιπροσωποι συνεργαζοντε με διαφορετικους προγραματιστες,τα 1300 ειναι πολλα αλλα νομιζω οτι με την δηθεν εκπτωση στο δινουν 1000,τουλαχιστον τοσα εδωσα εγω.Δεν υπαρχει γνωστος και μη γνωστος υπαρχει αυτος που ξερει τι πειραζει και αυτος που δεν ξερει,τωρα πως θα μαθει κανεις ποιος ξερει και ποιος δεν ξερει
  18. Δεν το ξερω γιατι την φοραγα ηδη οταν εβαλα το προγραμμα, αλλα μετα τισ καταλληλες διορθωσεις δουλευουν ολα μια χαρα.
  19. Σαν να εχει αφησει μουσια ειναι το πασσατ
  20. To SP ειναι τα αρχικα σχεδον ολων των εταιρειων που ανηκουν στον ομιλο παζαροπουλο πχ sp auto used,sp yachting,sptech klp klp.Τα προγραμματα τα φτιαχνει ο Γιωργος Θεολογιτης.Εγω ειμαι ευχαριστημενος με το προγραμμα,δεν συνεργαζεται πολυ καλα με την εξατμιση βεβαια αλλα καναμε καποιες διορθωσεις και φαινεται να δουλευει.Αυτο ειναι το καλο με τον Γιωργο οτι αν εχεις καποιο προβλημα μιλας μαζι του και αν περναει απο το χερι του στο λυνει αμεσως και γλυτωνεις απο καταστασεις του τυπου 'θα στειλουμε fax στην εταιρεια να μας διαγνωση το προβλημα' η θα ξαναπερασουμε το προγραμμα κλπ κλπ κλπ.Εγω δεν πηρα γραπτη εγγυηση γιατι ξεχασα να την ζητησω Τωρα δεν ξερω αν περνεις 40 η 30 η 50 αλογα γιατι δεν ειχα δυναμομετρηση το δικο μου μαμα αλλα για το τιβγαζει το αμαξι μετα το προγραμμα θα δεις στην δυναμομετρηση που εχω ποσταρει.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.