Jump to content
Guest alx

Golf V Gti Tuning

Recommended Posts

Κάτι είχε πει ο κύριος MODERATOR αν δεν κάνω λάθος dry.gif . White v gti μήπως δεν πρέπει να μείνεις στα λόγια και να κάνεις αυτό που είπες wink.gif και μάλιστα σε 3πλο post? sleep.gif

Link to comment
Share on other sites

White v gti μάλλον κρίνεις με 2 μέτρα και 2 σταθμά.! :lol:

Αυτό είναι εις βάρος σου γιατί λίγα post πάνω απειλούσες με τ`ακαθέκαστα των όρων του forum και τώρα-ξαφνικά είσαι ένας απλός LOCAL-MODERATOR.!!!!! :lol::lol::lol:

ΈΛΕΟΣ... -_-:D

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη, δηλαδή η ηθική ολοκλήρωση για εσάς θα έρθει μόνο αν πω πως ανεβάζω το warn level του χρήστη GolfRS ή του χρήστη kostas gti ή του οποιουδήποτε χρήστη; Για να ξέρω να το ανακοινώνω άμα είναι να αισθάνεστε ολοκληρωμένοι και επιτυχημένοι...

Είναι κανόνας αυτός, πως εκτός του χρήστη που αυξάνεται η ποινή και της ομάδας διαχείρισης, κανένας άλλος δεν είναι υποχρεωμένος και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ξέρει αν και με τι ποινή (μεταβολή στο warn level) τιμωρείται, ούτε κι αν είναι με Mod Approve, ούτε κι αν είναι ban!

@nive: Στρατό πήγες; αν ναι, τότε θα έπρεπε να ήξερες από ιεραρχία, από τη στιγμή που μπλέκεται ανώτερο στέλεχος σε μια υπόθεση. Εγώ είμαι ο Λοχίας, και ο Μayhem ο Λοχαγός... Θέλεις να δεις ποιες θα είναι επάνω μου οι συνέπειες, όταν παρουσία του Λοχαγού, εγώ σαν απλός Λοχίας πάω να επιβάλλω μια ποινή, χωρίς να τον ρωτήσω πρώτα; Αν δεν έχεις πάει στρατο βέβαια, αυτό δε σου λέει κάτι. Αλλιώς πιστεύω κατάλαβες το αλλοιγωρικό. Παντού και τα πάντα δουλεύουν με μια ιεραρχία. Κι αν δεν είχε μπει ο Μιχάλης στη μέση, τότε θα μπορούσα να είχα κάνει ό,τι ήθελα. Τώρα, απλά, η διαφορά είναι πως δεν ξέρεις αν επέβαλλα ποινή εγώ, ο Μιχάλης, ή κανένας μας στο Δημήτρη ή/και στον Κώστα! Και δεν είναι και υποχρέωση κανενός να μαθαίνει για τον άλλο. Απλά.

Link to comment
Share on other sites

ε οχι και λοχαγος. Αντιστρατηγος ειμαι !

@nive: Δεκτον να μην γουσταρει ενας χρηστης καποιους αλλους (και το αναποδο). Και οι normal αψιμαχιες δεκτες.

Απλως οταν λεμε οτι το παραξυλωσαμε πρεπει να σταματαει το θεμα γιατι οι υπολοιποι δεν ειναι υποχρεωμενοι να ασχολουνται με τις μανουρες καποιων. Βρειτε τα με pm η απο κοντα.Βεβαια εαν καποιος προτιμαει να κανει μονο φασαριες και χαβαλε και δεν ξερει ποτε να σταματησει θα καταληξει να μην ξαναγραψει εδω.

Επισης, για τον white_v_gti δεν εχεις δικιο. Ειπε ο ανθρωπας να σταματησει το θεμα και αυτη ειναι η δουλεια του -- απο εκει και περα οι ποινες κτλ δεν ειναι κατι που πρεπει να σε απασχολει. Εαν εχεις αλλες αποριες πμ!

Edited by mayh3m
Link to comment
Share on other sites

White V gti από ιεραρχίες ξέρω και πολύ καλά μάλιστα.Oπότε αυτό τ`αφήνουμε.Την δομή και την ιεραρχία στα forum την ξέρω.

Εγώ σχολίασα τον golfrs που ενώ του`πες να σταματήσει αυτός συνέχισε τα επιθετικά ποστ. :D

Αν συνέχιζαν και οι 2 η ομάδα διαχείρισης ξέρει καλά τι θα κάνει.Αλλά από την στιγμή που κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις κοίτα οι πράξεις σου να συνάδουν με τα λόγια σου. :lol: Αυτό εσένα εκθέτει και δίνει πάτημα στον επόμενο που θα κάνει το τόπικ που εσύ είσαι local moderator κωλοχανείο. :lol:

Τώρα όσον αφορά τον Στρατηγό lick.gif (χλαπάτσας).... -_- πιστεύω πως καλά κάνετε και ρίχνετε τους τόνους γιατί αλλιώς ΠΟΛΕΜΟΣ. :lol: Αλλά,επειδή ο καθένας εδώ μέσα πράττει κατά το δοκούν μάλλον θα πρέπει ό,τι ποστάρεται και ειδικά από mod να τηρείται στο ακέραιο και να ισχύει για όλους.Όχι,να μπαίνουν μπροστα φιλίες και τα συναφή γιατί έτσι πιστεύω πως εκτίθεσται ως μη τηρητές των λεγομένων σας.

(χωρίς παρεξήγηση και έχοντας την καλύτερη διαθεση για κουβέντα.) :lol:

Edited by nive
Link to comment
Share on other sites

Τέλος αφού το έχεις πάρει προσωπικά το θέμα επέτρεψε μου να σου δώσω μια συμβουλή, οι μεγάλες εταιρείες σκέφτονται σαν μεγάλες εταιρείες και αναλόγως πράττουν σαν μεγάλες εταιρείες γιατί έχουν όραμα ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, δεν κατινιάζονται στα διάφορα forum, αφού λοιπόν είσαι καλός στην δουλειά σου κοίτα να αφιερωθείς σε αυτήν και σου εύχομαι μια μέρα να έρχονται απο όλη την Ευρώπη άνθρωποι για να τους φτιάξεις τα αυτοκίνητα, αποστόμωσε τους πάντες με τα έργα σου και άσε την μικροπολιτική για τις διάφορες "κυρίες" που απο αυτές έτσι και αλλιώς δεν φείδεται ό τόπος....................

Ρε Γιαννη, τι μυγα σε τσιμπησε? Γιατι τσακωνομαστε αφου λεμε το ιδιο πραγμα?

Σε πειραζει που σου λεω οτι πχ ο arisgti ή ο Νεοκλης θα βγαλει πιο πολλα αλογα απο σενα με τα μισα ή το 1/3 ή το 1/4 των χρηματων? Δεν ειπα οτι πχ οι αποστατες ή η εξατμιση ή το σηματακι της ΜΤΜ ειναι πολυ ακριβοτερο αλλα ποιοτικα καλυτερο? Δεν ειπα οτι δινουν εγγυηση? ...που βεβαια σε φιλο μου (ΤΤmesogia) δεν τον καλυψαν, να λεμε τα συκα-συκα... οπως και σε αλλο μελος του κλαμπ που δεν ρυθμιστηκε ποτε και εγω εβγαλα το φιδι απο την τρυπα? Ειπα ποτε οτι εισαι λαθος που επελεξες την ΜΤΜ και ειναι πιο μαγκας ο Κωστας αν θα σε περασει? Δεν καταλαβαινω τι σε χαλασε!

Οσον αφορα τα εργα μου, απλα προσπαθω να κανω οτι μπορω! Και σου μιλαω ειληκρινα χθες που πηγα 11:30 σπιτι μου ημουν τυχερος. Γιατι εχω παει και 4 τα ξημερωματα. Το ονειρο μου παντως δεν ειναι αυτο που κανω τωρα, γιατι ειναι κουραστικο και δεν θα αντεξω για πολυ χρονο μ αυτον τον ρυθμο, οχι επειδη δε μ αρεσει. Μακαρι να φτασω στην φαση του Μike ή του Chris και να καθομαι στον υπολογιστη μου φλασαροντας "κονσερβες" παγκοσμιως, παρακολουθοντας τον τραπεζικο μου λογαριασμο να αυξανεται!

Link to comment
Share on other sites

Eμενα το αμαξι με προγραμμα mtm δεν δουλεψε σχεδον ποτε καλα και παντα ειμουν -25 αλογα κατω απο ενα revo πχ!

Παντος θα ηθελα να δοκιμασω να ανοιξω με καποιο mtm s3-setup ετσι οπως ειμαι τωρα απλα για καταλαβουν μερικοι τι πληρωσανε........και μην αρχισετε για αξιοπιστια και τετοια γιατι εχω πολλες χιλιαδες χιλιομετρα στην πλατη μου!

Ειναι πολλα τα λεφτα παιδια δεν λεει !Αντε μονο προγραμμα μεχρι εκει!

Link to comment
Share on other sites

Τώρα όσον αφορά τον Στρατηγό lick.gif (χλαπάτσας).... :lol: πιστεύω πως καλά κάνετε και ρίχνετε τους τόνους γιατί αλλιώς ΠΟΛΕΜΟΣ. :huh: Αλλά,επειδή ο καθένας εδώ μέσα πράττει κατά το δοκούν μάλλον θα πρέπει ό,τι ποστάρεται και ειδικά από mod να τηρείται στο ακέραιο και να ισχύει για όλους.Όχι,να μπαίνουν μπροστα φιλίες και τα συναφή γιατί έτσι πιστεύω πως εκτίθεσται ως μη τηρητές των λεγομένων σας.

εν πασει περιπτωση ο white gti σου ειπε οτι το θεμα το χειριζομαι εγω και οχι αυτος. Αρα σε καλυψε. Αυτο που εκανε ο white gti δεν ειναι "βαρυγδουπη δηλωση". Ειναι υπενθυμιση σε οσους στιγμιαια ξεφυγαν και ειναι πολιτικη της διαχειρισης να χειριζεται τα θεματα ετσι.

Την επομενη φορα που καποιος θα γραψει βλακειες και θα εχει "ποινη" οταν θα ανοιξει κλαψιαρικο topic του style "οι moderators ειναι πολυ αυστηρα κωλοπαιδα και με εβαλαν τιμωρια" να σε δω να κανεις και εκει post περι χαμηλων τονων. Γιατι 5 χρονια εδω δεν εχω δει κατι παρομοιο :ninja:

Αν αφησω να γραφονται πραγματα ελευθερα ακουω οτι επρεπε να εχουμε ποινες και οταν βαζουμε ποινες ακουω οτι επρεπε να γραφουμε ελευθερα. Το μονο που δεν βλεπω ειναι καποιον να πει "εγραψα μαλακια" !

Edited by mayh3m
Link to comment
Share on other sites

Ποτέ δεν θα σε κρίνει κανείς γιατί κάνεις κουμάντο στο forum σου.Γιατί στην ουσία εσύ κάνεις μουμάντο.Και αυτό δεν είναι ούτε ερειστικό ούτε ειρωνικό.Στην τελική εσύ αποφασίζεις,εγώ εξέφρασα απλά την άποψή μου.Διότι όπως φαντάζομαι θα ξέρετε Δημικρατία υποτίθεται έχουμε.

Έφυγα πρόσφατα από forum γιατί με λογοκρίνανε,εδώ βλέπω πως είναι πιο ανεκτικοί οι admin αλλά καλά κάνετε και κρατάτε μία ουδέτερη στάση μέχρις ώτου πείτε βάζω ποινή.

Ασχολήσε πιο πολλά χρόνια και σέβομαι το ό,τι ξέρεις κάτι παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

off topic posts σβηστηκαν οπως ειπαμε λιγα ομως, οχι ολα. Ισως τωρα να ειναι λιγο μπερδεμενες οι τελευταιες 4-5 σελιδες αλλα δεν πειραζει. Ας μεινουν ετσι σαν ασκηση στον αναγνωστη!

Συνεχιζουμε σε κοντραδικο style, ζωηρο μεν αλλα οχι σαν hooligans.

Edited by mayh3m
Link to comment
Share on other sites

δεν θα σχολιασω τους τσακωμους γιατι ξερω οτι κανεις δεν προκειται να ερθει σε τετ α τετ αντιπαραθεση.. οποτε τσαμπα τα νευρα (αν δεν πεσει και καμμια μπουνια δεν εχει πλακα.. :ninja: )

για την δυναμομετρηση που λετε.. θα απαντησω στο καταλληλο τοπικ..

να πω και κατι μια που ειπατε για σπασιματα καλοκαιριατικα....

κωστα αν το σπασεις.. ξερεις.. :ninja: ελα στον θειο αλεξη χορηγο.. κατι θα κανω για σενα σιγουρα...! η εταιρια να ναι καλα... και με τα μοτερ λυση βρισκεται..

Link to comment
Share on other sites

για να βάλουμε το ic του s3 πρέπει να πάρουμε και αυτες τις βασούλες ή μπαίνουν και οι παλιές απο το μαμά ic?

s3rp6.th.jpg ed30lu3.th.jpg

Kυριακο, δεν χρειαζεται να βαλεις τις βασεις αυτες. Απλα το αφηνεις χωρις τις βασεις , δεν στηριζεται εξαλλου εκει.

Link to comment
Share on other sites

νεοκλή στο edition φαίνεται οτι περιλαμβάνονται αλλα στο s3 τα δίνει ξεχωριστα..

Κρίτωνα απλά ρώτησα να δω εαν χρειάζονται, 10 Ε έχουν, θα τα παραγγείλω και αυτα, σιγά....

thanks!

Link to comment
Share on other sites

νεοκλή στο edition φαίνεται οτι περιλαμβάνονται αλλα στο s3 τα δίνει ξεχωριστα..

Κρίτωνα απλά ρώτησα να δω εαν χρειάζονται, 10 Ε έχουν, θα τα παραγγείλω και αυτα, σιγά....

thanks!

IMG_0218.jpg

Link to comment
Share on other sites

τι να πω τότε!!!!!

αφου το πήρες έτσι εσυ τότε έχεις δίκιο!!!!!!!!!!!!

αρα περιμένω να έρθει και βλέπουμε !

χαχα, 1 εικόνα 1000λέξεις...

χαχαχα

Εκπτωσούλα πήρες?

Link to comment
Share on other sites

χαχα, 1 εικόνα 1000λέξεις...

χαχαχα

Εκπτωσούλα πήρες?

230 Ε καλά ειναι ?? (χωρις τις σωληνώσεις )

επισης μαζί με το cooler του S3 θα βάλω και το twincooler της forge

Ποιο twincooler όμως πρέπει να πάρω? αυτο του S3 ή αυτο για το Gti???

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εαν οι βάσεις στήριξης για το forge που είναι για το S3 είναι ίδιες με τις βάσεις που είναι για το gti.

Επίσης, εκτός απο τις βάσεις, τα κολλάρα είναι ίδια ή είναι ποιο μεγάλα αυτα για το S3?

σύμφωνα με τα how to βλέπω οτι έχουν αλλες βάσεις

forges3mi4.th.jpg forgealteaqs3.th.jpg forgegolfgti2om4.th.jpg forgegolfgtilx7.th.jpg forgeleontfsilv6.th.jpg forgepassatdi9.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ρώτα μια την φόρτζ...

Ψάξε πρώτα αυτό που σου είπα για τα σίδερα...

Αν είναι όντως 4% το τελωνείο, μας βλέπω με twincooler όλους...

Link to comment
Share on other sites

δωρο και αξία κάτω απο 45 $ και εισαι σιγουρος οτι δεν θα περασει τελωνειο!!!!!! (απο μέσα πληροφορία)

Βρέ το ξέρω αυτό, αλλα αν δούνε καμια κούτα 1.60 μπορεί να τους πιάσει αμόκ...

Link to comment
Share on other sites

+1 ;) και κουτες εχουν ανοιχτει κατα καιρους απο τους τελωνειακους.....

k.pil: καλο το γκιφτ και η μειωμενη αναγραφομενη τιμη αλλα μην ξεχναμε οτι και για αυτην ασφαλιζεται το προιον μονο...και ας κανει 300,500 ...dollars..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.