nikolakis Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Από το ibiza cupra το προηγούμενο..έτσι τα είχα ζητήσει.. www.saveltrade.gr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagd Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 γεια σας παιδια σκεφτομαι να αλλαξω κ εγω τα σινεμπλοκ κ αμορτισερ στο πολο του 2006.μου προτειναν bilstein αμορτισερ κ σινε αυτα που ειναι γεματα αλλα μονο μπροστα πισω λεει δεν χρειαζεται αλλαγη.ειναι οντως ετσι?πρεπει να αλλαχθουν κ τα ελατηρια?ευχαριστω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polodi Posted October 8, 2014 Report Share Posted October 8, 2014 (edited) το πολο(6r tsi) μου θελει αλλαγη σινεμπλοκ...δεν θα βαλω σε καμια περιπτωση τα ιδια,και θελω κατι καλυτερο...αυτη η εκδοση του πολο παιρνει σινεμπλοκ απο ποιο αμαξι? απο s3? απο cupra? αν ναι ποιας χρονολογιας? τι προτεινετε? Edited October 8, 2014 by polodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagd Posted January 6, 2015 Report Share Posted January 6, 2015 καλησπερα παιδια κ καλη χρονια!εχω το πολο του 2006 λογικα 9Ν λεγεται κ ακουγεται απο μπροστα ενα τριξιμο σαν χιονι.Υποθετω οτι ειναι τα σινεμπλοκ αλλα τα αλλαξα πριν 2 χρονια στην αντιπροσωπεια ειναι δυνατον να χαλασαν κιολας? ευχαριστω πολυ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
polodi Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 μολις εβαλα σινεμπλοκ στο πολο μου!! εβαλα τα συμπαγη κι οχι τα απλα με τις πρωτες εντυπωσεις να ειναι πολυ καλες! το αμαξι ειναι σαν να εσφιξε μπροστα και να δινει πιο στιβαρη αισθηση,στο πατα ασε δεν κανει αυτα τα παλατζαρισματα μπρος πισω που εκανε...πολυ καλη κινηση η αλλαγη με συμπαγη! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 (edited) Θα δεις διαφορα και στις στροφες η σε σλαλομ. Επισης πιο ακριβες τιμονι. Sent from my iPhone5 using Tapatalk Edited February 12, 2015 by nikdev 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passatoukos Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Αφου τελικα γλυτωσε το σασμαν,ο θορυβος ηταν απο ρουλεμαν,λυθηκε το ακρο και αλλαχτηκε. Ο μηχανικος μου ειπε οτι το σινεμπλοκ ειναι ''κομμενο''? Τι προτεινετε για αλλαγη; Να βαλω βελτιωμενα;θα υπαρξει διαφορα; Θα με ενδιαφερε κατι,που να δωσει στο αμαξι κρατημα-κοφτερο τιμονι-κλπ. Passat b5 96-00'. Αν καποιος μου δωσει καποιο λινκ γιατι δεν ξερω πως να τα ψαξω,θα του ημουν ευγνωμων???????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos/red tornado Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Αφου τελικα γλυτωσε το σασμαν,ο θορυβος ηταν απο ρουλεμαν,λυθηκε το ακρο και αλλαχτηκε. Ο μηχανικος μου ειπε οτι το σινεμπλοκ ειναι ''κομμενο''? Τι προτεινετε για αλλαγη; Να βαλω βελτιωμενα;θα υπαρξει διαφορα; Θα με ενδιαφερε κατι,που να δωσει στο αμαξι κρατημα-κοφτερο τιμονι-κλπ. Passat b5 96-00'. Αν καποιος μου δωσει καποιο λινκ γιατι δεν ξερω πως να τα ψαξω,θα του ημουν ευγνωμων πηγενε στο σιτε της ecstuning.com και δες τι προτεινει για το τουρμπο ..νομιζω τα σινεμπλοκ απ το σ4 αν δεν κανω λαθος πρεπει να λεει και κωδικο ανταλακτικου,μετα τσεκαρε τον κωδικο αν ισχιει σε καποιο ονλινε καταλογο ετκα πχ partscats.info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosdag Posted February 13, 2015 Report Share Posted February 13, 2015 (edited) Φιλέ polodi.. Ποσο τα εβαλες φιλέ μου?? Edited February 14, 2015 by giorgosdag Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Silent block.. Sent from my iPhone5 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
activious Posted May 6, 2015 Report Share Posted May 6, 2015 sticky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...