Jump to content
Gmis

Τρακάρισμα Golf 6

Recommended Posts

Καλημέρα παίδες, τράκαρα στην Αττ. οδό προχθές ρεύμα προς Ελευσίνα. Πρωινή κίνηση σταματούσαμε ξεκινούσαμε φάση. Έτσι όπως πατώ φρένο χαλαρά με 10 ημουν κ ο μπροστινός σταματημένος ήταν στο 1,5-2 μέτρα κοιτάω στον καθρέπτη κ βλέπω ένα kia ceed να μου γεμίζει τους καθρέπτες κ να μην σταματάει!!!!!!!! Το μοναδικό που πρόλαβα ήταν να κλειδώσω τα χέρια μου στο τιμόνι για να μην φύγω μπροστά. Με πετάει στον μπροστινό κ ανοίγουν κ οι αερόσακοι οδηγού συνοδηγού κ ποδιών μου. Μόνος μου ήμουν. Ίσα που με ακούμπησε ο αερόσακος τιμονιού κ μόνο των ποδιών με "κλότσησε" κάπως αλλά τπτ ουσιαστικά. Το αποτέλεσμα;

http://s1117.photobu...95/tsedimitris/

Οκ τι να πώ μετά στον τύπο που με κοπάνησε.. αφού ούτε αυτός το θελε γιατί γ@μήθηκε κ δεν θα τον πληρώσει κανένας. Ανέλαβε την ευθύνη στο δελτίο ατυχήματος όπως είπε. Εγώ το πήγα στην αντιπροσωπία που ήταν κοντά στην έξοδο που με έβγαλε η τροχαία και το πηγαίνω ήδη τον τελευταίο χρόνο. Το ιντερκούλερ κ το ψυγείο έχουν μόνο μετακινηθεί όπως είδαμε κ δεν φαίνεται τπτ άλλο περίεργο, αλλά πρέπει πρώτα να λυθεί. Αυτό θα γίνει μετά τον πραγματογνώμονα που θα έρθει. Το κόστος θα ξεπεράσει σίγουρα τα 5000 ευρώ κ παίζει να περάσει κ τα 6500 μέχρι τα οποία ισχύει ο φιλικός διακανονισμός μεταξύ των ασφαλιστικών. Καλά δεν το συζητώ θα τα βάλω καινούρια όλα, άλλωστε δεν έμειναν κ πολλά που να θέλουν λίγο στοκάρισμα κ αλειφούλα ;-)

Σκέφτομαι που λέτε το εξής: εγώ έχω το highline κ σκέφτομαι να βάλω προφυλακτήρες μπρος πίσω κ τιμόνι r-line. Μπορεί να γίνει; Εννοείται ότι θα πληρώσω οποιαδήποτε οικονομική διαφορά (αρκεί να είναι σχετικά μικρή δεν είμαστε για ξόδεμα πολλών χρημάτων τέτοια εποχή..) υπάρξει. Δεν ξέρω όμως τι θα γίνει με τις ασφαλιστικές γιατί χλωμό μου φαίνεται να μου εγγυηθεί συγκεκριμένο ποσό, όσο κ καλή να είναι η εταιρία που θα πληρωσει, με τους κωδικούς των ανταλλακτικών να φαίνονται διαφορετικοί στο τιμολόγιο που θα κοπεί για την αποζημίωση. Οπότε σκέφτομαι πώς να το κανονίσω νομότυπα με την αντιπροσωπία ώστε να μην έχει κανένας μας πρόβλημα. Καμμιά ιδέα;

post-15622-0-57688400-1322909609_thumb.j

Edited by Gmis
Link to comment
Share on other sites

Φίλε καταρχήν περαστικά για το ατύχημα και σου εύχομαι άλλο κακό να μη σε βρει! Εννοείται πως γίνεται μια τέτοια δουλειά ακόμα και χωρίς να πληρώσεις τίποτα από την τσέπη σου -φουσκώντας λίγο τα τιμολόγια (έχω κάνει αρκετές τέτοιες λαμογιές) αρκεί να θέλει να συνεργαστεί η αντιπροσωπεία (αυτό το βλέπω λιγάκι χλωμό -επειδή αυτοί δε θα βγάλουν κανένας κέρδος από την παρατυπία).

Από τα part number των ανταλακτικών δε θα βγάλει άκρη η ασφαλιστική εκτός και αν δει στο τιμολόγιο πως για τον προφυλακτήρα που περιμένει να έχει 600 γράφει τιμή 1000 και αρχίσει να το ψάχνει παραπάνω....

Link to comment
Share on other sites

κριμα φίλε ειλικρινα ,πες στα σαινια στην αντιπροσωπεία να κοιτάξουν σχολαστικα το σημειο που ενωνει το downpipe με την τουρμπινα καθως και την τουρμπινα για τυχον τζόγους ή τίποτα άλλο

Link to comment
Share on other sites

Φίλε εύχομαι να το δεις το golfάκι ξανά καινούργιο σύντομα. Και γω πιστεύω πως όλα γίνονται. Δεν παίζει να έχεις θέμα με τους κωδικούς κλπ... Η ασφαλιστική σου πληρώνει τη ζημιά και συ αν θες βάζεις και προφυλακτήρα από Subaru!!

Link to comment
Share on other sites

Σε νιωθω φιλε μου αλλα αφου εισαι καλα στην υγεια σου αυτο εχει σημασια, οι λαμαρινες φτιαχνονται. Με το καλο να το ξαναχαρεις το αμαξι σου οπως πριν.

Link to comment
Share on other sites

Αφού δεν έπαθες εσυ ή κάποιος κάτι, τα υπόλοιπα είναι ψιλοπράγματα. Με το καλό να πάρεις το αμαξακι σου.

Link to comment
Share on other sites

Thanks παιδιά, οκ μ@λ@κί!@ έκατσε τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά..

Ναι δεν έπαθα γρατζουνιά, άλλωστε με πόσα χτύπησα στον μπροστά, σιγά. Η ορμή του πίσω έκανε τη ζημιά. Το καλό είναι ότι είναι μόνο ανταλλακτικά σχεδόν, δε χρειάζεται να φέρεις κάτι στα ίσια του, θόλοι σασί τπτ. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί άνοιξε ο αερόσακος συνοδηγού αφού δεν είχα κάποιον δίπλα, το μπουφάν μόνο, που πόσο βάρος να έχει για να το πιάσει ο αισθητήρας του καθίσματος;..

Αυτό που δεν ξέρω είναι μήπως θα μου αποζημιώσουν τα ανταλλακτικά βάσει της μειωμένης αξίας λόγω παλαιότητας. Εχω την ασφάλεια ακριβώς κάτω από τη μεικτή. Ευτυχώς που ο ασφαλιστής είναι φίλος μου χρόνια κ έχω συγγενή μ που δουλεύει στην ασφαλιστική μου οπότε οποιαδήποτε διαδικαστικά μπορούν να τα τρέξουν. Μπορεί να μου δικαιολογήσουν ενοικιασμένο μέχρι να μου το φτιάξουν, θα το ψάξουμε.

Πάντως καταλαβαινω ότι θα το κυνηγήσει η αντιπροσωπία να μου το παραδώσει πριν το νέο έτος για να κάνει καλές γιορτές. Μεσα στην εβδομάδα λογικά που θα το δεί ο πραγματογνόμωνας θα ξέρω περισσότερα κ θα σας πώ, όπως κ για τα διαφορετικά ανταλλακτικά. Αν κάτσει θα είναι η καλύτερη φάση για αυτή την ταλαιπωρία.

Edited by Gmis
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.