abousayad Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Δηλαδη εγω που ειμαι στα 208.000 km με 1.6FSi (BLF) και ενω μου κανει το κροταλισμα κανα χρονο παω ακομα να μη μιλαω καθολου ετσι ; Φανταστειτε οτι νομιζαπως κολλαγε καποιο γραναζι της μιζας που και που και δεν ειχε παει το μυαλο μου στη καδενα .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAF JOHN Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Μετά από πάρα πάρα πάρα πολύ καιρό πίσω και εγώ.... Καλησπέρα σε όλη την ομάδα.... Έφτασε και για μένα η στιγμή της περιβόητης αλλαγής καδένας... Κυρίως για προληπτικούς λόγους μιας και δεν έχω ακούσει ακόμα το κρρρρρρ σε κρύα εκκίνηση... Θα ακολουθήσω τον δρόμο που περιλαμβάνει αγορά ανταλλακτικών από την αντιπροσωπία και τοποθέτηση στον μάστορα που κουράρει το πασσατάκι.... Το μόνο που χρειάζομαι είναι τα part number από τα εξαρτήματα γιατί με το ετκα δεν βρίσκω και πολύ άκρη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatfsi Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 ενας μηχανικος ειπε μολις ειδε τον κινητηρα στην αδεια του αυτοκινητου (1.6 fsi) οτι εχει καδενα? εγω ηξερα για ιμαντα ρε παιδια τι λεει το παλικαρι ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devote Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 Καλά τα λέει Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
passatfsi Posted April 1, 2019 Report Share Posted April 1, 2019 ζουσα σε ενα ψεμα δηλαδη τοσο καιρο κι εγω θυμομουν στο βιβλιο για ιμαντα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo13 Posted April 12, 2019 Report Share Posted April 12, 2019 ζουσα σε ενα ψεμα δηλαδη τοσο καιρο κι εγω θυμομουν στο βιβλιο για ιμανταΟ ιμάντας είναι εξωτερικός και γυρνάει την αντλία νερού και το δυναμό και όχι τους εκκεντροφόρους. Οι εκκεντροφόροι έχουν καδένα με την οποία δουλεύει και η αντλία λαδιού.Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeSmirlis Posted September 8, 2019 Report Share Posted September 8, 2019 Καλησπερα παιδια, μιας και εγω μπαινω σε τροχιά αντικαταστασης σετ καδενας στο BLF 1.6FSI μοτερ μου με 385.000χλμ (δεν εχω αλλαξει ποτε) δεν ξερω αν πρεπει να δωσω το παραπανω σε τιμες για ανταλλακτικα αντιπροσωπειας ή να προτιμησω SWAG ή κατι παρομοιο. Ακουω πολλες αποψεις του τυπου ο ενας λεει παρε ολο το σετ και ο αλλος λεει παρε την καδενα χρονισμου και λαδιου και γλιστρες/τεντωτηρες και μην αλλαζεις γραναζια, Εχω να προσθεσω οτι με το Castrol Edge Titanium 5-30 LL που φοραω εδω και 3 αλλαγες εχω ξεχασει πως ακουγεται η καδενα στο ξεκινημα οποτε το λαδι κανει φοβερη δουλεια και το προτινω σε οποιον εχει τον ιδιο κινητηρα. Τις αλλαγες τις κανω μονος παντα με αλλαγη και φιλτρου ανα το πολυ 10.000χλμ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy bill Posted September 8, 2019 Report Share Posted September 8, 2019 Εγω παντα ειμαι της άποψης για τέτοια ανταλλακτικά μόνο γνήσια αντιπροσωπείας και εννοείται να αλλάξεις ολο το σετ. Εφοσον θες να το κρατησεις το αμαξι για χρόνια ακομα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsikis007 Posted September 9, 2019 Report Share Posted September 9, 2019 17 hours ago , GeorgeSmirlis said: Καλησπερα παιδια, μιας και εγω μπαινω σε τροχιά αντικαταστασης σετ καδενας στο BLF 1.6FSI μοτερ μου με 385.000χλμ (δεν εχω αλλαξει ποτε) δεν ξερω αν πρεπει να δωσω το παραπανω σε τιμες για ανταλλακτικα αντιπροσωπειας ή να προτιμησω SWAG ή κατι παρομοιο. Ακουω πολλες αποψεις του τυπου ο ενας λεει παρε ολο το σετ και ο αλλος λεει παρε την καδενα χρονισμου και λαδιου και γλιστρες/τεντωτηρες και μην αλλαζεις γραναζια, Εχω να προσθεσω οτι με το Castrol Edge Titanium 5-30 LL που φοραω εδω και 3 αλλαγες εχω ξεχασει πως ακουγεται η καδενα στο ξεκινημα οποτε το λαδι κανει φοβερη δουλεια και το προτινω σε οποιον εχει τον ιδιο κινητηρα. Τις αλλαγες τις κανω μονος παντα με αλλαγη και φιλτρου ανα το πολυ 10.000χλμ. Σου προτείνω να αλλάξεις όλο το σετ χρονισμού. Το Α και Ω για την καλή λειτουργία ενός κινητήρα είναι το λάδι-φίλτρο. Ένα κουρασμένο λάδι με 15Κ+ χλμ το μόνο που κάνει είναι να φθείρει τον κινητήρα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...