Jump to content

Recommended Posts

Panellinia_Sunantisi_2019_Kavala.png

 

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2019 που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23 - 25 Μαρτίου στη Καβάλα. Τα μέλη της ανοικτής κοινότητας από όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούν για να διαδώσουν το πάθος τους για τα Volkswagen οχήματα, είτε βελτιωμένα είτε όχι, και σαφώς να προβάλουν το Hellenic VWClub!

Στην εκδρομή θα γίνει η κοπή της πίτας για το νέο έτος μαζί με κλήρωση δώρων για τα 15 χρόνια ύπαρξης της κοινότητας μας.

 

Όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους.

 

Πρόγραμμα εκδρομής:

Σάββατο 23/3/2019

Θα αναρτηθεί σύντομα


Κυριακή 24/3/2019

 

Θα αναρτηθεί σύντομα

 

 

 

Δευτέρα 25/3/2019

 

Θα αναρτηθεί σύντομα

 

Μετακίνηση

Στις πόλεις αφετηρίες με αυξημένη συμμετοχή θα εφαρμοστεί οργανωμένη μετακίνηση, στο μέτρο του εφικτού και της ασφαλούς οδήγησης, προκειμένου να προβληθεί η λέσχη και παράλληλα να υπάρξει αρχείο πολυμέσων (βίντεο - φωτογραφίες) για μελλοντικά αφιερώματα. 

 

 

 

Φωτογράφηση:

Την Κυριακή, στις 10:45 θα γίνει συγκέντρωση των φίλων του Hellenic VWClub στην είσοδο του ξενοδοχείου και στις 11:20 θα κατευθυνθούν προς ένα επιλεγμένο σημείο για την πραγματοποίηση αναμνηστικής ομαδικής φωτογράφησης. Στο χρονικό διάστημα μέχρι την αναχώρηση για την φωτογράφηση θα πωλούνται λαχνοί.

 

 

 

Στην τοποθεσία της φωτογράφησης τα οχήματα θα παραταχθούν με τις οδηγίες των υπεύθυνων της λέσχης.

Παρακαλούνται θερμά τα συμμετέχοντα μέλη για την καλή συνεργασία τους ώστε να μην υπάρξει μεγάλη αναμονή, ιδιαίτερα για τους συνοδούς που τυχόν μεταφέρουν.

Σε όλη την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης τα μέλη θα καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις και τις συναντήσεις μελών.

Το πολυμεσικό υλικό θα δημοσιεύεται στο άλμπουμ της Πανελλήνιας Συνάντησης, σε κοινωνικά δίκτυα και ενδεχομένως στον ηλεκτρονικό και περιοδικό τύπο.

 

 

 

Κεντρική εκδήλωση - Κοπή πίτας - Λαχειοφόρος κλήρωση:

Για τη Κυριακή 24 Μαρτίου οργανώνεται η κεντρική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος κλήρωση μεταξύ των μελών, η διανομή αναμνηστικού.

 

 

 

Επίσκεψη - Αυθημερόν συμμετοχή:

Τα μέλη από τις γειτονικές πόλεις που θα επισκεφτούν αυθημερόν και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους και σε ποια εκδήλωση θα έρθουν ώστε να προβλεφθεί κατάλληλος χώρος, Ειδικά για την συμμετοχή στις δραστηριότητες της Κυριακής απαιτείται Προκαταβολή – Δέσμευση Θέσης* για το οργανωμένο γεύμα και την νυχτερινή διασκέδαση.

 

 

 

Οργανωμένη βραδινή έξοδο:

Τη Κυριακή 24 Μαρτίου θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής. Αρχικά θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του ξενοδοχείου για να κατευθυνθούμε σε κάποιο μπαρ ή κέντρο διασκέδασης της πόλης της Καβάλας. Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί το είδος του μαγαζιού.

 

 

 

*Προπληρωμή – Δέσμευση θέσης

Σε όσες περιπτώσεις αναφέρεται παραπάνω η προπληρωμή – δέσμευση θέσης εννοείται ότι αφορά την ευθύνη που φέρει το σωματείο έναντι των μαγαζιών για την δέσμευση μεγάλου αριθμού θέσεων που σε περίπτωση σημαντικού πλήθους απουσιών επιφέρει ζημία σε αυτά από διάθεση χώρου σε άλλους πελάτες.

Έτσι το σωματείο εφαρμόζει προπληρωμή που καλύπτει μέρος της τελικής συνολικής αξίας για κάθε συμμετέχοντα. Το αρχικό ποσό που δίνεται είναι 10 ευρώ ανά άτομο ανά εκδήλωση, δηλαδή 10€ για γεύμα, 10€ για τη νυχτερινή διασκέδαση. Με την έκδοση του λογαριασμού ανάλογα θα επιστραφεί ή καταβληθεί επιπλέον ποσό ανά συμμετέχοντα.

Το μέρισμα που θα συμπληρώσει το αρχικό ποσό θα υπολογιστεί με διαίρεση του συνόλου του λογαριασμού, στην περίπτωση που δεν εφαρμοστεί συγκεκριμένο μενού επιλογών.

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας δεν προσέλθει το ποσό δεν θα επιστρέφεται και θα αποδίδεται στο κατάστημα ή το ταμείο της λέσχης και εξαρτάται από το πλήθος των απουσιών.

 

Διαμονή:
Η διαμονή των μελών θα γίνει στο ανακαινισμένο 4* ξενοδοχείο Egnantia Hotel City Hotel & Spa | Καβάλα στο οποίο θα διανυκτερεύσουν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, και επιπλέον ημέρες για όσους το επιθυμούν.

Για τα μέλη που θα διαμείνουν ισχύει έκπτωση 50% στην ημερήσια συνδρομή υπηρεσιών ευεξίας SPA και 20% για γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο “Thea”.

Για όλα τα μέλη που θα μείνουν στο ξενοδοχείο παρέχεται ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω για επιπλέον λεπτομέρειες.

 

Αποφάσεις ΔΣ για την επιβράβευση των VIP μελών

#Τα VIP μέλη λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους απολαμβάνουν προνόμια και επιβραβεύονται με ποικίλους τρόπους, όπως αποφασίζει το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο.

#Το Δ.Σ. 2017-2019 αποφασίζει την κάλυψη του κόστους διανυκτέρευσης του Σαββάτου σε δωμάτια με θέα βουνό για τα VIP με τουλάχιστον 3 έτη συνδρομών και με θέα θάλασσα για τα VIP με 5 έτη συνδρομών και άνω. Η συγκεκριμένη επιβράβευση θα εφαρμοστεί κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και για τα πρώτα 12 δεσμευμένα δωμάτια.

#Όλα τα VIP μέλη που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο θα λάβουν 1 δωρεάν λαχνό.

#Όλα τα VIP μέλη που θα έρθουν στο μεσημεριανό γεύμα θα επιβραβευτούν με κάλυψη έως 5 ευρώ στο κόστος που θα προκύψει από το σύνολο του λογαριασμού.

#Όλα τα VIP μέλη που θα έρθουν στη συνάντηση του Σαββάτου μπορούν να απολαύσουν το καφέ τους δωρεάν από την λέσχη.

#Οι σύντροφοι ή συνοδοί των VIP μελών ΔΕΝ απολαμβάνουν την προνομιακή μειωμένη τιμή.

 

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει έξοδα διανυκτέρευσης, πρωϊνού σε μπουφέ, πρόσβασης στο Internet, και χώρου στάθμευσης. Κάθε επιπλέον ποσό χρησιμοποιείται για την οικονομική ενίσχυση της λέσχης.

Πολιτική ακύρωσης: Μετά την καταβολή του ποσού και την δέσμευση δωματίου δεν επιστρέφονται τα καταβαλλόμενα ποσά.

Στα VIP μέλη το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλότερο λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους και κατά επέκταση απολαμβάνουν της προνομιακής τιμής που προκύπτει από την συνεργασία της λέσχης με το ξενοδοχείο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διαμονής σε ξενοδοχείο αξίας 3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση στα κόστη συμμετοχής που ακολουθούν.

 

VIP μέλη - κατά άτομο ανά διανυκτέρευση

Μονόκλινο θεά βουνό: 56 ευρώ

Μονόκλινο θέα θάλασσα: 64 ευρώ
Δίκλινο θεά βουνό:  32 ευρώ

Δίκλινο θέα θάλασσα: 37 ευρώ
 

Μέλη - κατά άτομο ανά διανυκτέρευση

Μονόκλινο θεά βουνό: 60 ευρώ

Μονόκλινο θέα θάλασσα: 70 ευρώ
Δίκλινο θεά βουνό: 35 ευρώ

Δίκλινο θέα θάλασσα: 40 ευρώ

#Τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν και να επωφεληθούν της προνομιακής τιμής μπορούν να το πράξουν έως 5 Μαρτίου 2019, αλλά πριν την δέσμευση δωματίου.

 

Τύποι κρεβατιών:

Σημειώνουμε ότι στα δωμάτια θα γίνει προσπάθεια να υπάρχουν οι τύποι των κρεβατιών που θα ζητηθούν αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. Ίσως υπάρξει ανταπόκριση από το ξενοδοχείο μόνο στα πρώτα 12 δωμάτια που θα πληρωθούν, με σειρά προτεραιότητας. Υπόψη

 

 

Διαδικασίες συμμετοχής:
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό τριήμερο πρέπει να δηλώστε την συμμετοχή σας, να καταβάλλετε τα χρήματα (μια και θα πρέπει να προκαταβληθούν στο ξενοδοχείο) στους υπεύθυνους της εκδρομής @kouliss και @KOSTAS MK5. Η καταβολή του χρηματικού ποσού γίνεται με μετρητά ή μέσω  τράπεζας  μετά από επικοινωνία. Σημειώστε ότι στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να σημειώνετε στην αιτιολογία το επώνυμο σας και να στέλνετε το αποδεικτικό ή τα στοιχεία της κατάθεσης (ημέρα, ώρα, κατάστημα) για επαλήθευση. Επίσης τα χρήματα μπορείτε να τα δώσετε απευθείας σε μια από τις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις.

 

Προθεσμίες:

  1. Συμμετοχές διαμονής στην εκδρομή: Δευτέρα 04 Μαρτίου 10:00
    Η ημερομηνία λήξης σχετίζεται με τον αριθμό των προδεσμευμένων δωματίων.
    Μετά την εξάντληση τους θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκδρομής για να γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας.
  2. Συμμετοχές στην κεντρική εκδήλωση:   Δευτέρα 18 Μαρτίου 10:00
  3. Παραγγελίες για τις αναμνηστικές μπλούζες έως:  Δευτέρα 4 Μαρτίου 10:00
    Η παραγγελία της αναμνηστικής μπλούζας πρέπει να συνοδεύεται από την προ πληρωμή της.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:
Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Επίσης περιλαμβάνονται μερικοί βασικοί κανόνες, στοιχεία επικοινωνίας, οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα μέλη για την άφιξη τους στην πόλη φιλοξενίας.

θα αναρτηθεί σύντομα

Μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας την τελευταία έκδοση του οδηγού εκδρομής κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Αναμνηστική Μπλούζα:
Για τον εορτασμό των 15 ετών της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW δημιουργήθηκε ειδική επετειακή εαρινή μπλούζα. Το προ-σχέδιο για την εκδρομή μας στη Καβάλα είναι το παρακάτω:

 

 

T-Shirt-15Years-Maketa.jpg

 

Η παραγγελία γίνεται με επικοινωνία με το μέλος @kouliss. Το κόστος προμήθειας γίνεται προκαταβολικά. Να δηλώνετε αν η μπλούζα αφορά γυναίκα ή άντρα, αν θα φέρει κέντημα με το ψευδώνυμο και το μέγεθος τους.

Παραγγελίες γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 4 Μαρτίου.
Κόστος :

vip μελη: 12€ και δώρο το ψευδώνυμο στο μανίκι με την προϋπόθεση πως υπάρχει ήδη η μακέτα. Σε περίπτωση που η μακέτα δεν υπάρχει, το επιπλέον κόστος είναι 10 ευρώ (εφάπαξ κόστος για την 1η φορά). Το κέντημα του ψευδωνύμου είναι μια προσφορά της εταιρείας ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΜΑ & ΣΙΑ, www.ntoumas.gr αποκλειστικά για τα VIP μέλη.

* απλά μέλη: 15€ και 3€ το ψευδώνυμο στο μανίκι εάν υπάρχει η μακέτα, διαφορετικά ισχύει εφάπαξ επιπλέον χρέωση 10 ευρώ.

Για μεγέθη 3XL & άνω υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 ευρώ.

 

Κάρτες Μέλους:
Κατά την διάρκεια της εκδρομής μπορεί όποιο μέλος το επιθυμεί να πραγματοποιήσει εγγραφή ή ανανέωση στην λέσχη και με τον τρόπο αυτό να την υποστηρίξει οικονομικά!

Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα μέλους αντιστοιχεί σε ετήσια συνδρομή με το συμβολικό κόστος των 30 ευρώ. Μαζί με την συνδρομή παρέχεται δώρο ηλιοπροστασία με το λογότυπο της λέσχης για το αυτοκίνητο σας!

 

* Το αρχικό θέμα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία... για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε να το ελέγχετε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

 

Δωροθέτες:
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες και τους ιδιώτες που είναι πάντα κοντά μας και συνεισφέρουν δώρα για την κλήρωση των μελών!
Χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!!! Οι εταιρείες που προσφέρουν δώρα λαμβάνουν ανταποδοτική διαφημιστική ενέργεια στην κεντρική μας σελίδα.

 

Δωροθέτες

----

Ακολουθούν τα μέχρι στιγμής ενδεικτικά δώρα που έχουν συλλεχθεί! Τονίζεται ότι η σειρά ενδεχομένως να τροποποιηθεί εφόσον προστεθούν και νέοι χορηγοί.

 

 

 

 

 Λίστα Συμμετεχόντων:
Ενδεικτικός τρόπος δήλωσης συμμετοχής 

Όσοι καταβάλλουν τα χρήματα θα αναγράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Φιλοξενούμενοι

 

 

 

Αυθημερόν


 

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εννοείται πως θα έρθω οπότε +1 από εμένα μόνος αυτή τη φορά..!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago , chris_87 said:

Εννοείται πως θα έρθω οπότε +1 από εμένα μόνος αυτή τη φορά..!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Εννοείται ότι κι εγώ θα ρθω. Οπότε +2 από μένα. Αναμένουμε συμμετοχες

Share this post


Link to post
Share on other sites

μεσα και εγω +1 ...

μεσα σε ολα και μπλουζα

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μιας και γίνεται στην πόλη μου εννοείται πως δεν θα λείψω με το R36t scirocco!!

(Άκυρο... θα βρησκομαι Αθήνα..)

Edited by Rocco-85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Και 'γω μέσα σε όλα, ένα μονόκλινο θαλασσίτσα ,μπλουζάκι XXL και ναι σε όλα!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ενα δικλινο (διπλο κρεβατι αν υπαρχει) 2 ατομα δηλαδη (δεν ξερω αν θα ερθω ολες τις βραδιες, μιας κ ειμαι θεσ/κη, 1.5h μακρια !! ) κ μπλουζα γυναικεια nο. Μ.
Θα επανελθω να επιβεβαιωσω κ να κανω κτθ . Ανυπομονουμε !!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


VWClub.gr. Αυτός ο μη κερδοσκοπικός δικτυακός τόπος δεν ανήκει ούτε συσχετίζεται με τις εταιρείες VolksWagen (VW) ή Kosmocar Α.Ε.
Όλα τα σήματα, λογότυπα και κατατεθέντα σχέδια αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων νόμιμων δημιουργών τους.


VWClub.gr. This non commercial web site is not affiliated or related in any way with the VolksWagen (VW) company or Kosmocar S.A.
All signs, logos and trademarks are property of their respective owner.
×