Jump to content
kouliss

#1 Πανελλήνια Συνάντηση 2019, 23~25 Μαρτίου, Καβάλα

Recommended Posts

Panellinia_Sunantisi_2019_Kavala.png

 

Αγαπητά μέλη,

Η Ελληνική Αγωνιστική - Αυτοκινητιστική Λέσχη Φίλων και Κατόχων VW οχημάτων σας καλεί στη 1η Πανελλήνια Συνάντηση 2019 που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 23 - 25 Μαρτίου στη Καβάλα. Τα μέλη της ανοικτής κοινότητας από όλες τις πόλεις της Ελλάδας θα συναντηθούν για να διαδώσουν το πάθος τους για τα Volkswagen οχήματα, είτε βελτιωμένα είτε όχι, και σαφώς να προβάλουν το Hellenic VWClub!

Στην εκδρομή θα γίνει η κοπή της πίτας για το νέο έτος μαζί με κλήρωση δώρων για τα 15 χρόνια ύπαρξης της κοινότητας μας.

 

Όλα τα μέλη που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους.

 

Πρόγραμμα εκδρομής:

excursion-schedule.JPG

 

 

 
 

 

Μετακίνηση

Στις πόλεις αφετηρίες με αυξημένη συμμετοχή θα εφαρμοστεί οργανωμένη μετακίνηση, στο μέτρο του εφικτού και της ασφαλούς οδήγησης, προκειμένου να προβληθεί η λέσχη και παράλληλα να υπάρξει αρχείο πολυμέσων (βίντεο - φωτογραφίες) για μελλοντικά αφιερώματα. 

 

 

Κεντρική εκδήλωση - Κοπή πίτας - Λαχειοφόρος κλήρωση:

Τη Κυριακή 24 Μαρτίου η κεντρική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την πώληση λαχνών ενίσχυσης και της κλήρωσης δώρων θα ξεκινήσει στις 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος κλήρωση μεταξύ των μελών και η διανομή αναμνηστικού. Κατά την είσοδο στην αίθουσα τα μέλη μπορούν να αγοράζουν λαχνούς αξίας 2ευρώ.

 

Φωτογράφηση:

Την Κυριακή, στις 11:35 θα γίνει συγκέντρωση των φίλων του Hellenic VWClub στην είσοδο του ξενοδοχείου και στις 11:50 θα κατευθυνθούν προς το επιλεγμένο σημείο για την πραγματοποίηση αναμνηστικής ομαδικής φωτογράφησης

 

Στην τοποθεσία της φωτογράφησης τα οχήματα θα παραταχθούν με τις οδηγίες των υπεύθυνων της λέσχης.

Παρακαλούνται θερμά τα συμμετέχοντα μέλη για την καλή συνεργασία τους ώστε να μην υπάρξει μεγάλη αναμονή, ιδιαίτερα για τους συνοδούς που τυχόν μεταφέρουν.

Σε όλη την διάρκεια της Πανελλήνιας Συνάντησης τα μέλη θα καταγράφουν φωτογραφίες και βίντεο από τις εκδηλώσεις και τις συναντήσεις μελών.

Το πολυμεσικό υλικό θα δημοσιεύεται στο άλμπουμ της Πανελλήνιας Συνάντησης, σε κοινωνικά δίκτυα και ενδεχομένως στον ηλεκτρονικό και περιοδικό τύπο.

 

Μεσημεριανό γεύμα:

Τη Κυριακή 24 Μαρτίου στις 13:40, μετά την φωτογράφηση, τα μέλη μπορούν να γευματίσουν στη ταβέρνα ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στη Κεραμωτή με μενού αξίας 10 έως 15 ευρώ/άτομο χωρίς αναψυκτικά - ποτά και κυρίως πιάτου μεταξύ επιλογής α) χοιρινής μπριζόλας, β) μπιφτέκι, γ) κοτόπουλο και δ) μικτό γαύρο - καλαμάρι. Η συμμετοχή στο γεύμα γίνεται με προπληρωμή και με ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής την Παρασκευή 22/3.

Καλό είναι να δηλώνεται και το κυρίως πιάτο. 

 

 

Επίσκεψη - Αυθημερόν συμμετοχή:

Τα μέλη από τις γειτονικές πόλεις που θα επισκεφτούν αυθημερόν και θα συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους και σε ποια εκδήλωση θα έρθουν ώστε να προβλεφθεί κατάλληλος χώρος, Ειδικά για την συμμετοχή στις δραστηριότητες του Σαββάτου και της Κυριακής απαιτείται Προκαταβολή – Δέσμευση Θέσης* για τη νυχτερινή διασκέδαση και το οργανωμένο γεύμα.

 

 

 

Οργανωμένη βραδινή έξοδο:

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί στο νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, το ρεμπετάδικο ΜΙΝΟΡΕ. Αρχικά θα συγκεντρωθούμε στην είσοδο του ξενοδοχείου για να κατευθυνθούμε στο κέντρο διασκέδασης της πόλης της Καβάλας.

 

 

 

*Προπληρωμή – Δέσμευση θέσης

Σε όσες περιπτώσεις αναφέρεται παραπάνω η προπληρωμή – δέσμευση θέσης εννοείται ότι αφορά την ευθύνη που φέρει το σωματείο έναντι των μαγαζιών για την δέσμευση μεγάλου αριθμού θέσεων που σε περίπτωση σημαντικού πλήθους απουσιών επιφέρει ζημία σε αυτά από διάθεση χώρου σε άλλους πελάτες.

Έτσι το σωματείο εφαρμόζει προπληρωμή που καλύπτει μέρος της τελικής συνολικής αξίας για κάθε συμμετέχοντα. Το αρχικό ποσό που δίνεται είναι 10 ευρώ ανά άτομο ανά εκδήλωση, δηλαδή 10€ για γεύμα, 10€ για τη νυχτερινή διασκέδαση. Με την έκδοση του λογαριασμού ανάλογα θα επιστραφεί ή καταβληθεί επιπλέον ποσό ανά συμμετέχοντα.

Το μέρισμα που θα συμπληρώσει το αρχικό ποσό θα υπολογιστεί με διαίρεση του συνόλου του λογαριασμού, στην περίπτωση που δεν εφαρμοστεί συγκεκριμένο μενού επιλογών.

Σε περίπτωση που κάποιος συμμετέχοντας δεν προσέλθει το ποσό δεν θα επιστρέφεται και θα αποδίδεται στο κατάστημα ή το ταμείο της λέσχης και εξαρτάται από το πλήθος των απουσιών.

 

Διαμονή:
Η διαμονή των μελών θα γίνει στο ανακαινισμένο 4* ξενοδοχείο Egnantia Hotel City Hotel & Spa | Καβάλα στο οποίο θα διανυκτερεύσουν το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, και επιπλέον ημέρες για όσους το επιθυμούν.

Για τα μέλη που θα διαμείνουν ισχύει έκπτωση 50% στην ημερήσια συνδρομή υπηρεσιών ευεξίας SPA και 20% για γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο “Thea”.

Για όλα τα μέλη που θα μείνουν στο ξενοδοχείο παρέχεται ελεύθερη χρήση του γυμναστηρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα στοιχεία επικοινωνίας παρακάτω για επιπλέον λεπτομέρειες.

 

Αποφάσεις ΔΣ για την επιβράβευση των VIP μελών

#Τα VIP μέλη λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους απολαμβάνουν προνόμια και επιβραβεύονται με ποικίλους τρόπους, όπως αποφασίζει το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο.

#Το Δ.Σ. 2017-2019 αποφασίζει την κάλυψη του κόστους διανυκτέρευσης του Σαββάτου σε δωμάτια με θέα βουνό για τα VIP με τουλάχιστον 3 έτη συνδρομών και με θέα θάλασσα για τα VIP με 5 έτη συνδρομών και άνω. Η συγκεκριμένη επιβράβευση θα εφαρμοστεί κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και για τα πρώτα 12 δεσμευμένα δωμάτια.

#Όλα τα VIP μέλη που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο θα λάβουν 1 δωρεάν λαχνό.

#Όλα τα VIP μέλη που θα έρθουν στο μεσημεριανό γεύμα θα επιβραβευτούν με κάλυψη έως 5 ευρώ στο κόστος που θα προκύψει από το σύνολο του λογαριασμού.

#Όλα τα VIP μέλη που θα έρθουν στη συνάντηση του Σαββάτου μπορούν να απολαύσουν το καφέ τους δωρεάν από την λέσχη.

#Οι σύντροφοι ή συνοδοί των VIP μελών ΔΕΝ απολαμβάνουν την προνομιακή μειωμένη τιμή.

 

Κόστος συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει έξοδα διανυκτέρευσης, πρωϊνού σε μπουφέ, πρόσβασης στο Internet, και χώρου στάθμευσης. Κάθε επιπλέον ποσό χρησιμοποιείται για την οικονομική ενίσχυση της λέσχης.

Πολιτική ακύρωσης: Μετά την καταβολή του ποσού και την δέσμευση δωματίου δεν επιστρέφονται τα καταβαλλόμενα ποσά.

Στα VIP μέλη το κόστος συμμετοχής είναι χαμηλότερο λόγω της ετήσιας οικονομικής συνεισφοράς τους και κατά επέκταση απολαμβάνουν της προνομιακής τιμής που προκύπτει από την συνεργασία της λέσχης με το ξενοδοχείο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διαμονής σε ξενοδοχείο αξίας 3€/δωμάτιο/διανυκτέρευση στα κόστη συμμετοχής που ακολουθούν.

 

VIP μέλη - κατά άτομο ανά διανυκτέρευση

Μονόκλινο θεά βουνό: 56 ευρώ

Μονόκλινο θέα θάλασσα: 64 ευρώ
Δίκλινο θεά βουνό:  32 ευρώ

Δίκλινο θέα θάλασσα: 37 ευρώ
 

Μέλη - κατά άτομο ανά διανυκτέρευση

Μονόκλινο θεά βουνό: 60 ευρώ

Μονόκλινο θέα θάλασσα: 70 ευρώ
Δίκλινο θεά βουνό: 35 ευρώ

Δίκλινο θέα θάλασσα: 40 ευρώ

#Τα μέλη που επιθυμούν να εγγραφούν και να επωφεληθούν της προνομιακής τιμής μπορούν να το πράξουν έως 5 Μαρτίου 2019, αλλά πριν την δέσμευση δωματίου.

 

Τύποι κρεβατιών:

Σημειώνουμε ότι στα δωμάτια θα γίνει προσπάθεια να υπάρχουν οι τύποι των κρεβατιών που θα ζητηθούν αλλά αυτό δεν είναι εγγυημένο και εξαρτάται από την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου. Ίσως υπάρξει ανταπόκριση από το ξενοδοχείο μόνο στα πρώτα 12 δωμάτια που θα πληρωθούν, με σειρά προτεραιότητας. Υπόψη

 

 

Διαδικασίες συμμετοχής:
Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στο μοναδικό τριήμερο πρέπει να δηλώστε την συμμετοχή σας, να καταβάλλετε τα χρήματα (μια και θα πρέπει να προκαταβληθούν στο ξενοδοχείο) στους υπεύθυνους της εκδρομής @kouliss και @KOSTAS MK5. Η καταβολή του χρηματικού ποσού γίνεται με μετρητά ή μέσω  τράπεζας  μετά από επικοινωνία. Σημειώστε ότι στην περίπτωση κατάθεσης θα πρέπει να σημειώνετε στην αιτιολογία το επώνυμο σας και να στέλνετε το αποδεικτικό ή τα στοιχεία της κατάθεσης (ημέρα, ώρα, κατάστημα) για επαλήθευση. Επίσης τα χρήματα μπορείτε να τα δώσετε απευθείας σε μια από τις επόμενες προγραμματισμένες συναντήσεις.

 

Προθεσμίες:

 1. Συμμετοχές διαμονής στην εκδρομή: Δευτέρα 04 Μαρτίου 10:00
  Η ημερομηνία λήξης σχετίζεται με τον αριθμό των προδεσμευμένων δωματίων.
  Μετά την εξάντληση τους θα πρέπει να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο εκδρομής για να γίνεται έλεγχος διαθεσιμότητας.
 2. Συμμετοχές στην κεντρική εκδήλωση:   Δευτέρα 18 Μαρτίου 10:00
 3. Παραγγελίες για τις αναμνηστικές μπλούζες έως:  Δευτέρα 4 Μαρτίου 10:00
  Η παραγγελία της αναμνηστικής μπλούζας πρέπει να συνοδεύεται από την προ πληρωμή της.

Αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής:
Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής. Επίσης περιλαμβάνονται μερικοί βασικοί κανόνες, στοιχεία επικοινωνίας, οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν τα μέλη για την άφιξη τους στην πόλη φιλοξενίας.

 

Excursion_instructions_2_0_3_Kavala.pdf

Μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας την τελευταία έκδοση του οδηγού εκδρομής κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

Αναμνηστική Μπλούζα:
Για τον εορτασμό των 15 ετών της μεγαλύτερης κοινότητας φίλων και κατόχων VW δημιουργήθηκε ειδική επετειακή εαρινή μπλούζα. Το σχέδιο για την εκδρομή μας στη Καβάλα είναι το παρακάτω:

 

T-Shirt-15Years-Maketa.png

Η παραγγελία γίνεται με επικοινωνία με το μέλος @kouliss. Το κόστος προμήθειας γίνεται προκαταβολικά. Να δηλώνετε αν η μπλούζα αφορά γυναίκα ή άντρα, αν θα φέρει κέντημα με το ψευδώνυμο και το μέγεθος τους.

Παραγγελίες γίνονται δεκτές έως την Δευτέρα 4 Μαρτίου.
Κόστος :

vip μελη: 12€ και δώρο το ψευδώνυμο στο μανίκι με την προϋπόθεση πως υπάρχει ήδη η μακέτα. Σε περίπτωση που η μακέτα δεν υπάρχει, το επιπλέον κόστος είναι 10 ευρώ (εφάπαξ κόστος για την 1η φορά). Το κέντημα του ψευδωνύμου είναι μια προσφορά της εταιρείας ΑΦΟΙ ΝΤΟΥΜΑ & ΣΙΑ, www.ntoumas.gr αποκλειστικά για τα VIP μέλη.

* απλά μέλη: 15€ και 3€ το ψευδώνυμο στο μανίκι εάν υπάρχει η μακέτα, διαφορετικά ισχύει εφάπαξ επιπλέον χρέωση 10 ευρώ.

Για μεγέθη 3XL & άνω υπάρχει επιπλέον χρέωση 5 ευρώ.

 

Κάρτες Μέλους:
Κατά την διάρκεια της εκδρομής μπορεί όποιο μέλος το επιθυμεί να πραγματοποιήσει εγγραφή ή ανανέωση στην λέσχη και με τον τρόπο αυτό να την υποστηρίξει οικονομικά!

Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα μέλους αντιστοιχεί σε ετήσια συνδρομή με το συμβολικό κόστος των 30 ευρώ. Μαζί με την συνδρομή παρέχεται δώρο ηλιοπροστασία με το λογότυπο της λέσχης για το αυτοκίνητο σας!

 

* Το αρχικό θέμα θα ενημερώνεται τακτικά με νέα στοιχεία... για τον λόγο αυτό σας προτείνουμε να το ελέγχετε τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα.

 

 

 

 

 

 

Δωροθέτες:
Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες και τους ιδιώτες που είναι πάντα κοντά μας και συνεισφέρουν δώρα για την κλήρωση των μελών!
Χωρίς αυτούς θα μπορούσαμε λιγότερα!!! Οι εταιρείες που προσφέρουν δώρα λαμβάνουν ανταποδοτική διαφημιστική ενέργεια στην κεντρική μας σελίδα.

 

Δωροθέτες

lottery-presents-sponsors.JPG

Ακολουθούν τα μέχρι στιγμής ενδεικτικά δώρα που έχουν συλλεχθεί! Τονίζεται ότι η σειρά ενδεχομένως να τροποποιηθεί εφόσον προστεθούν και νέοι χορηγοί.

lottery-presents-members-vip.JPG

 

lottery-presents-members-forum.JPG

 

 

 

 

 Λίστα Συμμετεχόντων:
Ενδεικτικός τρόπος δήλωσης συμμετοχής 

Όσοι καταβάλλουν τα χρήματα θα αναγράφονται εδώ σε αυτή τη δημοσίευση με μορφή λίστας όπως ακριβώς γίνεται και στις συναντήσεις.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Φιλοξενούμενοι

kouliss, effieT, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα, ΝΑΙ σε Μπλούζες με 2 τμχ 
chris_87, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 1 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 1 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 1 άτομα και όχημα, ΝΑΙ σε Μπλούζες με 1 τμχ 
activious, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα, ΝΑΙ σε Μπλούζες με 1 τμχ 
Darth_Cotsos, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 1 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 1 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 1 άτομα και όχημα, ΝΑΙ σε Μπλούζες με 1 τμχ 
mommygti , ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα, ΝΑΙ σε Μπλούζες με 1 τμχ 
lupakos, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα, ΝΑΙ σε Μπλούζες με 2 τμχ 
AgUPaki, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα, ΝΑΙ σε Μπλούζες

leone1968, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 2 κρεβάτι/ια, για 3 διανυκτερεύσεις,  σε Μεσημεριανό γεύμα,  σε Βραδινή έξοδο,  σε Φωτογράφηση
lupakos, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα
KOSTAS#MK5, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα
xrigolfakias, ΔΙΚΛΙΝΟ S/V    με 1 κρεβάτι/ια, για 2 διανυκτερεύσεις, ΝΑΙ σε Μεσημεριανό γεύμα με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Βραδινή έξοδο με 2 άτομα, ΝΑΙ σε Φωτογράφηση με 2 άτομα και όχημα

                       
                       
                       
                       

 

 

 

Αυθημερόν


 

 

Εκ του Δ.Σ. του Hellenic VWClub

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

3 hours ago , chris_87 said:

Εννοείται πως θα έρθω οπότε +1 από εμένα μόνος αυτή τη φορά..!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Εννοείται ότι κι εγώ θα ρθω. Οπότε +2 από μένα. Αναμένουμε συμμετοχες

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μιας και γίνεται στην πόλη μου εννοείται πως δεν θα λείψω με το R36t scirocco!!

(Άκυρο... θα βρησκομαι Αθήνα..)

Edited by Rocco-85
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και 'γω μέσα σε όλα, ένα μονόκλινο θαλασσίτσα ,μπλουζάκι XXL και ναι σε όλα!!! :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ενα δικλινο (διπλο κρεβατι αν υπαρχει) 2 ατομα δηλαδη (δεν ξερω αν θα ερθω ολες τις βραδιες, μιας κ ειμαι θεσ/κη, 1.5h μακρια !! ) κ μπλουζα γυναικεια nο. Μ.
Θα επανελθω να επιβεβαιωσω κ να κανω κτθ . Ανυπομονουμε !!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Και εγώ +1. 2κλινο, θαλασσα, 2 διανυκτερεύσεις (ΣΚ), Ναι σε όλα (πίτες, μαγαζια κοκ), και 1 μπλούζα.   

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Θα είμαστε και εμείς εκεί μαζί σας.
2 άτομα
Ναι σε όλα

 

Δίκλινο με θέα θάλασσα αν γίνεται με διπλό κρεβάτι


Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by activious
 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Θα ερθω αυθημερον την Κυριακη , χωρις καμια διανυκτερευση. Ανανεωση συνδρομης θα κανω επιτοπου εκει. Ισχυει η μπλουζα Γυναικεια no. M. Δεν γνωριζω ακομα αν ισχυει το 2ο ατομο.. γι αυτο καθυστερω την κτθ .

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

Edited by nikdev
Link to comment
Share on other sites

Για την εκδρομή δεν θα έρθω την μπλουζα θελω να την παρακαλώ

Σε L και στο μανίκι το ψευδώνυμο μου mhnotayros 

Edited by Mhnotayros
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Εγωειμαι απο καβαλα κ θα ειμαι εκει.. για την μπλούζα θα χρειαστεί προκαταβολη?

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Την Κυριακή, 24 Μαρτίου θα φάμε στο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ στη Κεραμωτή. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες.

Επίσης έως αύριο το πρωί στις 10 μπορείτε να παραγγέλνετε επετειακές μπλούζες. 

Link to comment
Share on other sites

Κοσμά, εγώ στα είπα αλλά τα λέω και εδώ. 2 L, μία ανδρική και μία γυναικεία. 

Για doggy & Cimry.

 

Δυστυχώς όμως δεν θα μπορέσουμε να έρθουμε :sad::sad::sad::sad::sad:

 

Link to comment
Share on other sites

3 λεπτά πριν , corradog60 said:

Καλησπέρα αν μπορέσω θα έρθω και εγώ για μια γνωριμία είμαι από Ξάνθη  

Να έρθεις φίλε..!! Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε...!!

Link to comment
Share on other sites

Κοσμα,το προγραμμα της εκδρομης ειναι ετοιμο?

εχουμε συντεταγμενες γα το ξενοδοχειο?

Edited by activious
Link to comment
Share on other sites

Κοσμα,το προγραμμα της εκδρομης ειναι ετοιμο?
εχουμε συντεταγμενες γα το ξενοδοχειο?

Να έρθεις με το κομβοι να μην χαθείς..!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

θα ερθουμε και εμεις 3-4 αμαξια 6-8 ατομα την κυργιακη απο σερρες

Να έρθετε παιδιά θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε..!!


Sent from my iPhone using Tapatalk
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago , chris_87 said:


Να έρθεις με το κομβοι να μην χαθείς..!


Sent from my iPhone using Tapatalk

τοσα χρονια με ξερεις..πιστευεις οτι μπορω να ακολουθησω το κομβο'ι' πανω απο ενα τεταρτο?

Edited by activious
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Το πρόγραμμα της εκδρομής προσαρμόζεται ως ακολούθως: 

 

Σάββατο 23/3

Το Σάββατο τα μέλη θα βρεθούν στις 18:30 στο lobby του ξενοδοχείου για χαλαρή κουβέντα.

Η οργανωμένη βραδινή διασκέδαση μεταφέρεται για το Σάββατο και συγκεκριμένα θα διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική και ελαφρύ μεζέ στο Ρεμπετάδικο ΜΙΝΟΡΕ.

 

Κυριακή 24/3

Η κεντρική εκδήλωση με την κοπή της πίτας και την κλήρωση των λαχνών με τα δώρα θα γίνει 10:00 - 11:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Άρα όσοι είναι να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν έρθει έγκαιρα. Λαχνοί θα δίνονται με την είσοδο στην αίθουσα.

Αμέσως μετά, στις 11:30, θα ακολουθήσει συγκέντρωση και αναχώρηση για τον χώρο της καθιερωμένης φωτογράφησης. Επειδή ο χώρος βρίσκεται εντός της πόλης θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υπευθύνων ώστε τα οχήματα μας να τοποθετηθούν σε κατάλληλη θέση το δυνατόν συντομότερα. Σημειώστε ότι ευχαριστούμε τα μέλη Φώτη και Γιώτα από την Καβάλα για την βοήθεια τους προκειμένου να λάβουμε την άδεια του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Φυσικά ευχαριστούμε τους αρμόδιους που φρόντισαν να μας παράσχουν το σημείο της φωτογράφησης.

Στις 13:10 θα αναχωρήσουμε για μεσημεριανό γεύμα με μενού στην ταβέρνα ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ που βρίσκεται στην Κεραμωτή. Στο γεύμα αξίας 10 έως 15 ευρώ/άτομο δίχως ποτά-αναψυκτικά περιλαμβάνονται κλασσικά ορεκτικά και κυρίως πιάτο μεταξύ επιλογής α) χοιρινή μπριζόλα, β) μπιφτέκι, γ) κοτόπουλο και δ) μικτό γαύρο-καλαμάρι.

ΠΡΟΣΟΧΗ για την συμμετοχή στο γεύμα απαιτείται δέσμευση θέσης έως την Παρασκευή, και είναι καλό να πείτε την επιλογή κυρίως πιάτου για να μην υπάρχει καθυστέρηση λόγω του αυξημένου πλήθους.

Το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρξει οργανωμένη έξοδο.

 

Στο αρχικό θέμα ενσωματώθηκαν οι αλλαγές και αναρτήθηκε ο οδηγός της εκδρομής, οι χορηγοί και η λίστα με τα έως τώρα δώρα. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.